Električni transportni uređaji

E-mobilnost oduševljava uglavnom na autocesti? Nipošto! Bilancu i procese u pogonu dovest ćete u red s našim ekskluzivnim električnim transportnim uređajima.

U kategoriji Električni transportni uređaji nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, HelgeNyberg, MATADOR.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 39

Električni transportni uređaji: novi pogon za Vašu logistiku u pogonuTransportni uređaji mogu biti još okretniji, ergonomičniji i bolje osmišljeni: kod punog opterećenja i na dugim dionicama prilično je naporno, a ponekad i neekonomično, pomicati ih.Ali u našoj trgovini imamo rješenje za taj problem: električne transportne uređaje! Električni transportni uređaji upotpunjavaju naša poznata vozila za radionicu, obrt i industriju svojim snažnim i višenamjenskim električnim pogonom koji brzo i sigurno pokreće transportne uređaje bez ikakvih napora Vaših djelatnika.Iskoristite i Vi sada prednosti električnih transportnih uređaja jer oni Vašim djelatnicima olakšavaju rad, a teški se tereti pomiču brzo, jednostavno i prije svega ciljano. Umor? Preopterećenje? Gubitak vremena? Sve je to dio prošlosti!
Mjesta primjene električnih transportnih uređajaMjesta primjene električnih transportnih uređaja raznolika su koliko i njihova funkcija. Upotrebljavaju se u skladišnim halama, radionicama, supermarketima, prodajnim prostorima ili jednostavno na mjestima gdje se pripremaju velike količine materijala, primjerice vanjskim skladištima ili otpremnim zonama. Oni će svugdje olakšati rad s teškom robom i materijalima. Zašto komplicirati ako može biti jednostavno? Kupite sada električne transportne uređaje!
Koje su prednosti, a koji nedostaci električnih transportnih kolica ili električnih transportnih uređaja?Većina proizvoda za e-mobilnost osmišljena je za transport osoba. Međutim, u pogonima s velikim prometom robe električna transportna kolica ili električni transportni uređaji isplatit će se još više. Kompaktni litij-ionski akumulatori u našem e-modulu NEO dat će dodatnu energiju i olakšat će kretanje i manevriranje. Osim toga, pobrinut će se za rukovanje bez umaranja. Tereti do 500 kg mogu se pomicati bez napora. Za rad u floti jednostavno spojite nekoliko kolica preko Bluetootha.U usporedbi s uobičajenim transportnim uređajima za radionicu i industriju električne verzije imaju veću nabavnu cijenu i moraju se redovito puniti. No zahvaljujući sustavu zamjenskih baterija uvijek su spremne za rad. Cijena se brzo amortizira neometanom logistikom i manjim zdravstvenim tegobama Vaših djelatnika.
Koji su proizvodi dostupni?Najradije sami gradimo budućnost: naš asortiman transportnih uređaja s električnim pogonom nudi Vam stalno rastući izbor proizvoda marke EUROKRAFTpro. Naša vlastita marka vrhunske kvalitete nudi Vam gotove električne transportne uređaje od kolica s platformom, montažnih kolica, kolica s policama i kolica s kutijom pa sve do pomičnih ormara. Zahvaljujući njihovoj raznolikoj primjeni, kvalitetnoj obradi i okretnosti ove su varijante posebno omiljene.S našom serijom električnih vozila za vuču TAKKTOR možete pomicati kolone vozila i prikolice s teretom do 1000 ili 2000 kg – bez posebne vozačke dozvole i izrazito fleksibilno. K tomu ćete u našoj trgovini pronaći posebno razvijene sustave spojki, standardne spojke sa svornjacima i specijalne spojke za transport mrežastih kolica i kolica Corlette.
Električni kompleti za nadogradnju za postojeća transportna kolicaVeć imate transportna kolica? Odlično! Naš komplet za nadogradnju za e-modul NEO marke EUROKRAFTpro odgovara većini transportnih kolica marke EUROKRAFTpro i lako ih pretvara u moderna električna vozila. Jednim punjenjem dobivate do osam sati električnog pogona. Koja Vam kolica odgovaraju? Obratite pažnju na preporuku na dotičnoj stranici proizvoda. Ili kontaktirajte našu službu za korisnike – rado ćemo Vam pomoći.
Trebam li posebnu infrastrukturu punjenja za električne transportne uređaje?Općenito litij-ionski akumulatori za električne transportne uređaje ne trebaju posebnu infrastrukturu punjenja. Međutim, ako Vaše poduzeće stremi budućnosti bez emisija, isplati se opremiti ga wallboxima i stanicama za punjenje različitih tipova akumulatora. Ako Vaš električni vozni park raste i u igru uđu e-romobili i električni automobili, s konceptom infrastrukture uštedjet ćete si nered tijekom priključivanja iste na vanjskim površinama tvrtke – ali i traženje prikladne utičnice.Imate li još pitanja na temu električnih transportnih kolica? Kontaktirajte nas, rado ćemo Vam pomoći!