0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
 

Trakaste zavjese

Trakaste zavjese idealne su za zaštitu strojeva ili pregrađivanje hala. Također, za one koji su osjetljivi na cijenu, kao rješenje se mogu primijeniti trakaste zavjese od PVC-a za velike otvorene hale. Zatvaraju se iznimno zbijeno i otvaraju se samo u širini koja je dovoljna za prolazak vozila ili utovara. Jednostavno praktično!


Trakaste zavjese proizvode se s posebnim dimenzijama prema nalogu. Kontaktirajte nas za točnu i ispravnu obradu narudžbe.

Pronađeno je 5 proizvoda
| | |
QUIPO - Trakasta zavjesa, cijena / m²
širina x debljina 300 x 3 mm
Neto
od 589,- kn
QUIPO - Trakasta zavjesa, cijena / m²
širina x debljina 200 x 2 mm
Neto
od 519,- kn
QUIPO - Trakasta zavjesa, cijena / m²
širina x debljina 400 x 4 mm
Neto
od 679,- kn
QUIPO - Trakasta zavjesa, cijena / m²
širina x debljina 300 x 2 mm
Neto
od 479,- kn
Neto
od 2.190,- kn
Pronađeno je 5 proizvoda
Trakaste zavjese, transparentna zaštita
Trakaste zavjese sastoje se od transparentnih plastičnih traka sa zaobljenim rubovima, čime omogućuju neometan prolazak bez ozljeđivanja. Svaka od PVC traka zasebno je pričvršćena na posebnu vodilicu. Iz toga se razloga trake mogu bez poteškoća pojedinačno zamjenjivati. U našoj internetskoj trgovini dobit ćete rezervne trake kao povoljnu rolu od 50 m, zahvaljujući kojima ćete s lakoćom moći zamijeniti neispravne plastične trake. Ovisno o stupnju preklapanja pojedinih traka, trakaste zavjese nude Vam zaštitu od prljavštine, hladnoće, čestica prašine i buke. Odaberite online, u raznovrsnoj ponudi naše trgovine, svoju individualnu trakastu zavjesu kao zakretni ili čvrsti model ili pak model s mogućnošću pomicanja ustranu. Trakaste zavjese mogu se postaviti ispred ili ispod dovratnika i raspoložive su u visini od 2000 do 5000 milimetara. Isporučuje se cjelokupna potrebna dužina vodilica te bočni graničnik s praktičnom steznom oprugom. Molimo Vas da prilikom naručivanja uvažite prostor koji Vam je potreban s obiju strana.

Trakaste zavjese za prostore za proizvodnju i hladnjače
Trakaste zavjese predstavljaju idealno odvajanje za prostore za proizvodnju, pojedina područja u proizvodnim halama ili pak za hladnjače i grijana područja. One se sastoje od plastičnih traka koje su po želji prozirne ili izvedene u boji. Plastične se trake u obliku lamela mogu postaviti kao PVC zavjese na ulazima i otvorima prostora. Istovremeno se nude trakaste zavjese za stvaranje kompletnih sustava za prostore. To se postiže tako da se pričvrste u gornjem i donjem području te na taj način predstavljaju fiksno odvajanje hala. Područja primjene zavjesa od PVC traka iznimno su raznovrsna. One će tvoriti zastor i na taj način omogućiti neometanu prohodnost ili mogućnost prolaza za vozila poput viličara. Lamele se odmah nakon prolaska samostalno ponovno zatvaraju i tako štite unutrašnjost od prodiranja hladnoće ili čestica prašine. Zbog toga su trakaste zavjese omiljene i u područjima u kojima se radi s osjetljivim materijalima. One primjerice odvajaju lakirnice, no također štite zaposlenike od mogućih štetnih tvari koje mogu nastati u odvojenim područjima. Trakaste zavjese iz toga razloga predstavljaju praktično rješenje i alternativu za montažu cjelokupnih pregradnih stijenki u jednome.
Usporedba proizvoda