Trakaste zavjese

Trakaste zavjese idealne su za zaštitu strojeva ili pregrađivanje hala. Također, za one koji su osjetljivi na cijenu, kao rješenje se mogu primijeniti trakaste zavjese od PVC-a za velike otvorene hale. Zatvaraju se iznimno zbijeno i otvaraju se samo u širini koja je dovoljna za prolazak vozila ili utovara. Jednostavno praktično!


Trakaste zavjese proizvode se s posebnim dimenzijama prema nalogu. Kontaktirajte nas za točnu i ispravnu obradu narudžbe.

Vrsta proizvoda
Bruto cijena
51
51
1237
1237
-
Neto cijena
40
40
989
989
-

Trakaste zavjese: fleksibilni jamci dobroga radnog okruženjaPrašina, prljavština, buka, temperaturne razlike: brojni su čimbenici koje u pogonu želite ograničiti na jasno ograđeno područje. Baš dobro što trakaste zavjese posebno fleksibilno rješavaju taj problem te još k tomu snižavaju troškove i logističke izdatke.Za što su Vam potrebne trakaste zavjese?U brojnim su slučajevima trakaste zavjese bolja alternativa svim vrstama vrata. Preklapajuće plastične trake stvaraju nepropusnu površinu koja zadržava buku, hladnoću, vrućinu i prljavštinu. Ako pak viličarom morate dospjeti od točke A do točke B, bez problema ćete proći kroz PVC zavjese, niti ne razmišljajući o njihovu otvaranju i zatvaranju.Zato su zavjese u trakama istovremeno čimbenik povećanja produktivnosti i snižavanja troškova. One pouzdano zadržavaju propuh i druge, slične pojave te time smanjuju troškove energije.Budući da se trakaste zavjese lako montiraju i jednako lako prenamjenjuju, s pomoću njih možete ograditi i (privremena) područja za rad za koja biste inače trebali, primjerice, sustave pregradnih stijenku i urede u halama ili posebne sustave prostorija.Izbor: pomična ili fiksna trakasta zavjesa?Mi standardno isporučujemo fiksno montirane trakaste zavjese kod kojih su lamele uvijek fiksirane na svojem mjestu. Time ta pregrada pruža posebno dobru zaštitu i izolaciju čak i kada kroz njih prolazite velikim, glomaznim uređajem.Na upit Vam možemo isporučiti pomične trakaste zavjese s dužinom vodilice po mjeri. Ove fleksibilne pregrade savršene su za područja kroz koja ne prolazite samo uobičajenim transportnim sredstvima za skladišnu logistiku, već također velikim kamionima i sl. Ove su varijante k tomu optimalne za fleksibilno pregrađivanje prostora.U kojim je područjima potrebna antistatička trakasta zavjesa?Elektrostatsko pražnjenje predstavlja rizik osobito u čistim prostorima, kod preciznih strojeva ili proizvoda. Zato su antistatičke trakaste zavjese bolja alternativa gdje god rukujete takvim stvarima.Rado ćemo Vas osobno posavjetovati o tome koje su trakaste zavjese prikladne za hladnjače, praonice ili druga posebna radna područja. Obratite nam se.