Razdjelnici struje

Za istovremenu opskrbu raznih uređaja strujom: na letve s utičnicama možete priključiti do šesnaest uređaja na jedan izvor struje. To je osobito praktično u uredu za kompaktno priključivanje računala, pisača i sl. na radnom mjestu. Ali i u industriji su se specijalne višestruke utičnice i razvodnici struje pokazali korisnima. Od radioničkih razdjelnika struje do sigurnosnih višestrukih utičnica – otkrijte široku ponudu u online trgovini marke kaiserkraft!

U kategoriji Razdjelnici struje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Brennenstuhl, Treston, ANKE, RAU.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Broj utičnica
Relevantno
Količina proizvoda: 29

Letve s utičnicama – opskrba strujom s jednog mjestaNeizostavna pomagala: letve s utičnicama olakšavaju radnu svakodnevicu u različitim branšama. Bilo na pisaćim stolovima ili na radnim stanicama – za mnoge poslove potrebno Vam je više uređaja koji se istovremeno moraju opskrbljivati strujom. Od višestrukih utičnica s kućištem od nehrđajućeg čelika za upotrebu u sterilnim prostorima pa sve do razvodnika struje za radove na otvorenom: asortiman letvi s utičnicama izrazito je raznolik.Mnogi modeli raspolažu glavnim prekidačem pomoću kojega možete istovremeno odvojiti priključene uređaje od struje. Osim toga, višestruke utičnice u našem asortimanu imaju zaštitu od prenapona. Ona sprečava oštećenje priključenih uređaja uslijed previsokog napona. On može primjerice nastati kada grom udari u strujni vod.Čišćenje letvi s utičnicamaŽelite na siguran način čistiti višestruke utičnice? Onda se trebate pridržavati sljedećih točaka.Čišćenje mobilnih letvi s utičnicama  1. Najprije odvojite višestruku utičnicu od struje i tako spriječite potencijalno opasne strujne udare.

  2. Potom možete ukloniti i prebrisati poklopac. Kod tvrdokornih zaprljanja neki se modeli mogu prati i u perilici. Pritom obratite pozornost na opis proizvoda.

  3. Ako se uklonjeno kućište potpuno osušilo, možete ga ponovno vijčano pričvrstiti. Važno: dio letve s utičnicama kroz koji u priključenom stanju protječe struja nipošto ne smije doći u kontakt s tekućinom.


Čišćenje fiksno ugrađenih letvi s utičnicama  1. Prije čišćenja letve s utičnicama izvucite osigurač izvora struje.

  2. Uz pomoć mjernih uređaja za napon možete utvrditi da višestrukom utičnicom zaista više ne protječe struja.

  3. Ako ste sigurni da letvom s utičnicama više ne protječe struja, možete ukloniti i prebrisati kućište.

  4. Kao i kod mobilnih letvi s utičnicama, i ovdje vrijedi sljedeće: kućište mora biti potpuno suho prije no što ga ponovno vijčano pričvrstite na letvu s utičnicama.


Kupnja sigurnosnih višestrukih utičnicaOd produžnih kabela preko višestrukih utičnica pa sve do kabelskih namota – u našem asortimanu pronaći ćete odgovarajuće modele. Bilo kao proširenje za radnu klupu ili pisaći stol, letve s utičnicama svestrano su primjenjive. Ako imate pitanja o kategoriji proizvoda, stupite s nama u kontakt. Naš će Vam ljubazni servisni tim rado pomoći.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Svjetiljke za radno mjesto | ESD prostirke | Rukovanje kabelima | Radionički pultovi | Kolica za alat | Pisaći stolovi