Poštansko pakiranje

Svestrano, stabilno i može se reciklirati: Ovako ćete poslati poštu u stabilnom pakiranju. Bilo da se rado o knjigama, planovima i posterima, elektronici ili dokumentima – kod kaiserkraft možete dobiti odgovarajuće materijale za otpremu za svoje potrebe. Džepovi za slanje i materijali za pakiranje su standardizirani i omogućuju Vam nesmetan proces slanja. Dodatne funkcije kao što su samoljepljivi zatvarači također Vam štede vrijeme pri pakiranju.

Šaljite poštu učinkovito i sigurno s pravim pakiranjemMaterijal pakiranja za Vašu poštu je neophodan jer štiti Vašu robu od udaraca, savijanja i odlomljenih rubova tijekom transporta. Ako je i poštansko pakiranje prilagođeno veličini sadržaja, štedite materijal za punjenje, prostor u skladištu i poštarinu. Naši ekološki prihvatljivi materijali za poštansko pakiranje također su prikladni za povrat i mogu se ponovno koristiti. Mnogi modeli izrađeni su od papirnate ambalaže od trave koja se može reciklirati.Koje je poštansko pakiranje prikladno za moju robu?Za svaku vrstu pošte postoji odgovarajuće pakiranje – od zaštite rubova za knjige do neprozirnih džepova za slanje za dokumente. Pregled naših proizvoda:  • Ambalaže za knjige i kalendare: Za elektroničku i papirnatu galanteriju koja zahtijeva posebnu zaštitu možete birati između brojnih ambalaža za knjige i kalendare. Standardizirani materijali za otpremu stanu u poštanske sandučiće, a sadržaj se može jednostavno ukloniti – idealno za knjige, kalendare, mobitele i CD-ove.


  • Ambalaža za fiksiranje i ambalaža od reljefne pjene: Učinkovita upotreba materijala i brzo pakiranje – to je ono što omogućuje naša ambalaža za fiksiranje. Prijenosna računala, elektroničke komponente, slike i tiskane ploče možete poslati poštom u pakiranju koje štedi prostor. Materijali za otpremu s protukliznom folijom povećavaju zaštitu robe.


  • Cijevi za poštu i tuljci za slanje: Roba koja ima različite dimenzije od standardiziranih kartona i kutija, treba posebnu zaštitu. Zato ćete pronaći odgovarajuće cijevi za poštu i tuljke za slanje za dugačku robu kao što su posteri ili planovi. U ovom poštanskom pakiranju roba ostaje bez nabora. Također su idealni za spremanje i skladištenje robe na način koji štedi prostor.


  • Džepovi za slanje i omotnice: Ako želite slati sitnu robu, pisma i dokumente, imamo veliki izbor čvrstih i ekološki prihvatljivih pakiranja za Vašu poštu. Na primjer, možete birati između kartonskih džepova za slanje i neprozirnih folija. Ovi transportni materijali posebno su praktični kao dodatak za glomaznu robu. Uz pomoć džepova za dokumente, teretni listovi i izvozni prateći dokumenti mogu se brzo pregledati kod ulaza i izlaza robe.


Pošta ima fiksne cijene za određene veličine i razrede težine. Za točan izračun poštarine unaprijed, najbolje je koristiti poštansku vagu.
Na što trebam obratiti pozornost kod pakiranja za moju poštu?Najučinkovitiji način za pakiranje i slanje Vaše robe je odabir odgovarajuće veličine materijala za poštansko pakiranja. Na taj način štedite prostor u skladištu i transportu kao i materijal za punjenje. Ovo pogoduje okolišu. Osim toga, poštarina će biti niža ako svoju robu ne šaljete u prevelikom poštanskom pakiranju.
Kupite pakiranja za poštu onlineŽeljenu robu možete naručiti brzo i povoljno u online trgovini kaiserkraft. Ako trebate artikl po narudžbi, kontaktirajte nas. Mi smo stručnjaci u području pošte i pakiranja i rado ćemo Vas savjetovati svojom stručnošću. Zajedno ćemo pronaći individualna rješenja za Vaše potrebe.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Vage za pisma | Ljepljive etikete | Mape za dostavnice | Uređaji za spajanje | Regali za skladištenje | Pomagala za podizanje