Kabelske vezice, uzice

Kabelske vezice, uzice i gumene trake održavaju red, štede materijal za slanje te brzo i jednostavno osiguravaju i uvezuju Vašu robu. Sada otkrijte naš asortiman ili nastavite čitati ako želite više informacija!

Kabelske vezice i uzice: nema šanse da Vam se zapletu kabeliKabelske vezice, uzice i gumene trake praktična su pomagala u borbi protiv nereda, problema s transportom ili izazova pri slanju. Dugotrajno otpetljavanje kabela ili čak traženje malih dijelova time si isto tako možete prištedjeti. Nije upitno: kabelske vezice, gumene prstene i uzice uvijek biste trebali imati na zalihi!Za što se upotrebljavaju kabelske vezice i uzice?Za zatvaranje i označavanje često Vam je potrebno nekoliko pomagača: kabelske vezice i uzice uvezuju, zatvaraju i razvrstavaju proizvode svih vrsta – od vreće za otpad do vrećice za male dijelove, npr. sa zatvaračem. To su praktične (i višekratne) alternative ljepljivim trakama i trakama za pakiranje te mogu pričvršćivati natpise, oznake i etikete.Kabelske vezice i uzice upotrebljavaju se čak i u montaži – primjerice za privremeno ograđivanje ili pričvršćivanje. Gumena traka sigurno ne treba nikakvo objašnjenje. Ona ne služi samo u skladištu ili radionici nego i u uredu i upravi, u kućanstvu i rekreaciji.Mogu li se kabelske vezice upotrebljavati višekratno?Kabelske vezice dolaze u obliku plastičnog zatvarača sa sustavom za blokiranje za jednokratnu upotrebu, ali i kao višekratna varijanta:  1. Sustav za blokiranje u skladu s normom DIN preporučuje se primjerice za uvezivanje i osiguravanje električnih vodova ili pruža dodatnu sigurnost i red tijekom slanja.

  2. Višekratne kabelske vezice ekološki su prihvatljivije, ali nemaju tako čvrst dosjed kao jednokratne verzije. Međutim, izuzetno su prikladne za uvezivanje električnih kabela na kućanskim uređajima i sličnom ili za zatvaranje vrećica svih vrsta.


Kako mogu učvrstiti kabelsku vezicu?Jezičac provucite kroz ušicu i zategnite – to je sve što morate znati o kabelskoj vezici. Kod jednokratnih varijanti ipak biste prije zatezanja trebali odrediti na kojem se mjestu kabelska vezica mora nalaziti i koja joj je dužina prikladna. Što je duža kabelska vezica, to će se bolje i sigurnije moći zategnuti.Vrlo važno: krajeve odrežite tako da ne budu prekratki kako bi se osigurao čvrsti dosjed.Za što mogu upotrijebiti uzice?Uzice se upotrebljavaju za vezanje kartonskih kutija i paketa. Uzice od plastičnih vlakana posebno su otporne na kidanje te mogu izdržati vlačnu silu do 100 kilograma. Lagana prirodna vlakna imaju izdržljivost do 20 kilograma. Uzice su savršena mješavina individualne dužine i fleksibilnosti u upotrebi, čak i kad ih treba dobro zavezati kako bi savršeno obavljale svoju zadaću.Rado ćemo Vas savjetovati o pravilnom pakiranju. Sve ostalo rado ćemo pojasniti osobno. Slobodno nam se obratite.