Uređaji za zavarivanje folija

Poklopac spušten, folija zavarena: uređaji za zavarivanje folija neizostavni su u području pakiranja jer se njima brzo i jednostavno mogu odrezati te zavariti vrećice od folije i cjevaste folije. Stoga si jednakom brzinom odaberite odgovarajući model!

Vaši filtri
Vrsta proizvoda
Maks. debljina folije
Maks. zavareni spoj

Pakiranje u vrećice koje ne propuštaju prašinu sada je lakše: uređaji za zavarivanje folijaZaštita od prljavštine i praktična ambalaža tijekom transporta i skladištenja – vrećice od folije idealan su izbor za čuvanje važnih sitnica. Trik: zahvaljujući uređajima za zavarivanje folija tvrtke kaiserkraft možete izraditi po mjeri skrojene prozirne vrećice u raznim veličinama i debljinama koje u potpunosti ispunjavaju Vaše potrebe. Sasvim je jednostavno: cjevaste folije raznih širina i debljina istovremeno se režu i zavaruju jednostavnim pritiskom na zatvarač. Zatvorite poklopac – i gotovo.
Uređaji za zavarivanje folija za male serije i industrijsku proizvodnjuU kojem opsegu želite izrađivati vrećice od folije i kako možete prema tome pronaći odgovarajući model? U asortimanu tvrtke kaiserkraft možete pronaći uređaje za zavarivanje folija za praktičnu kratkotrajnu upotrebu ili za industrijsku proizvodnju. Dobro pripazite: odlučujući čimbenici su planirana veličina i predviđeni sadržaj vrećica. Debljina folije definira nosivost, a širina folije volumen vrećica. Deblje cjevaste folije tijekom zavarivanja prave deblje šavove u odnosu na one tanje. Pri donošenju odluke o kupnji orijentirajte se željenom vrećicom te visinom šava.Naša bogata ponuda uređaja za zavarivanje folija seže od početničkog modela sa širinom obrade od 200 mm do modela visokih performansi za industrijsku serijsku proizvodnju sa širinom šava zavarivanja od 620 mm. Odaberite visinu šava zavarivanja od 2 ili 3 mm i režite i zavarujte cjevaste folije do debljine od 2 x 0,2 mm. Ovisno o tipu uređaja praktične Vam značajke olakšavaju rad, primjerice ergonomski oblikovana drška, magnetni zatvarač ili namjestivo trajanje zavarivanja i hlađenja.Želite li isprobati korisnu dodatnu opremu? S uređajem za odmotavanje za cjevastu foliju možete zavarivati još brže. A što kažete na praktično nožno upravljanje? Tako ćete imati slobodnu ruku – za još učinkovitiji rad.
Dobra vidljivost za Vašu ambalažuKod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete i cjevaste folije, stezne folije, zračne jastučiće ili folije od pjene – sve što spada u područje ambalažnog materijala. Ipak još uvijek imate neispunjenih želja? Obratite nam se, rado ćemo Vam pomoći.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Uređaji za spajanje | Materijal za punjenje | Stezne folije | Digitalne vage | Strojevi za zamatanje | Cjevaste folije | Vage MAUL | Trake za zamatanje EUROKRAFT