Kombinirane pepeljare

U jednoj ruci kava za van, a u drugoj posljednja cigareta prije nastavka rada. Kako cigareta ne bi završila na podu, a čaša za kavu u živici, učinite zbrinjavanje otpada jednostavnim s pomoću kombinirane pepeljare ili sigurnosne pepeljare. Odaberite odgovarajuću kantu za smeće s pepeljarom iz našeg asortimana za svoje ulazno područje.

U kategoriji Kombinirane pepeljare nudimo Vam proizvode sljedećih marki: VAR, PROCITY, Hailo, helit.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 75

Kombinirane pepeljare za dvostruku čistoću vanjskog prostoraDvostruko znači više čistoće. Kombinirane pepeljare tvrtke kaiserkraft obavljaju dva posla, a izgledom su sastavljene od jednog komada. Na taj način doprinose čistim vanjskim područjima i pušačkim kutcima – a za to im treba malo prostora.Štede prostor, čvrste su i vatrootporne – pepeljara i kanta za smeće u jednomKombinirane pepeljare tvrtke kaiserkraft poštedjet će Vas postavljanja posebne kante za smeće i pepeljare time što kombiniraju jedno s drugim. Tako se Vaši djelatnici mogu na jednom mjestu riješiti otpada i opušaka. Na taj se način štedi prostor i smanjuje se količina otpada koji završava na podu. Kako bi izdržale na vjetru i kiši, naše kombinirane pepeljare različitih veličina imaju vanjsku oblogu od čvrstog čeličnog lima ili nehrđajućeg čelika. Za nezaštićene lokacije možete dobiti pepeljaru s krovom. Unutarnja kanta s ručkama umjesto vreće za smeće olakšava pražnjenje.Pred svoja ulazna vrata ne želite postaviti bilo kakvu kantu? Naše kombinirane pepeljare nisu samo praktične, nego se mogu i pokazati. Za to se brinu kvalitetni materijali, atraktivne boje te privlačan i decentan dizajn. Zatvorene pepeljare s malim otvorima na poklopcu osim toga zrak održavaju čistim.
Sigurni od požara uz vatrogasne kombinirane pepeljareOstaje pitanje što se događa kad užarena cigareta padne kroz pogrešan otvor. Za taj su slučaj kombinirane pepeljare tvrtke kaiserkraft vatrootporne. Vatrogasni spremnici već u korijenu guše plamen.