Lopatice i lopate

Bez njih ne može niti jedna tvrtka: lopatice Vam pomažu pri skupljanju prljavštine. Na otvorenom, u uredu ili u prehrambenoj industriji – ovdje ćete pronaći pravu lopaticu za svaku upotrebu.

U kategoriji Lopatice i lopate nudimo Vam proizvode sljedećih marki: FLORA, Vikan, eurokraft basic, CEMO, KS Tools, Rubbermaid, Unger, Vermop.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Materijal
Relevantno
Količina proizvoda: 31

Lopatice će sve srediti!Tek uz lopaticu za smeće ručna metlica dobiva svoj smisao. To je jasno. Ali ima razloga da pri izboru pogledate malo bolje. Lopatice su svestrane i zaista mogu srediti svaku prljavštinu – ako imate pravi model.Koje su prednosti lopatica za smeće s dugačkom drškom? Imaju li nedostataka?Najvažnija je prednost očita: pri skupljanju smeća ne morate se saginjati. Osim toga možete istovremeno mesti i smeće udobno prenijeti na lopaticu. Ali zbog većeg radijusa djelovanja lopaticu ćete morate prazniti u vreću za smeće na kolicima za čišćenje s nešto više akrobatskih sposobnosti i ravnoteže.S druge strane, tim ručnim kompletom za metenje možete udobno i ergonomski raditi čak i u područjima u kojima nema struje niti mjesta za strojeve za metenje ili drugu motoriziranu opremu za čišćenje i sanitarije.Za temeljito čišćenje ili uklanjanje tvrdokornije prljavštine na cesti u većini se slučajeva preporučuje upotreba visokotlačnog čistača.Koje uvjete ispunjavaju lopatice za prehrambenu industriju?Lopatice ne služe samo za čišćenje proizvodnih područja. Prikladne su i za transport i kontrolu kvalitete poluproizvoda ili sirovina.U idealnom su slučaju izrađene od glatkog polipropilena iz jednog komada i materijal im se uopće ne troši. Njima možete izvrsno rukovati čak i s debelim gumenim rukavicama, a jarke boje imaju radi ograničavanja određenog područja upotrebe.Koje su pojedinosti važne kod lopatica?Želite li u jednom koraku pomesti i skupiti lišće ili krupnu prljavštinu, potrebne su Vam lopatice s posebno velikom površinom i visokim bočnim dijelovima.Lagana nadopuna mopu i usisavaču mogu biti kompaktni kompleti za metenje. Ako ih koristite u pogonu, trebali biste svakako izabrati posebno dugovječne i robusne modele čiji je materijal osmišljen i za doticaj s tipičnim sredstvima za industrijsko čišćenje.Ako Vam možemo olakšati izbor, slobodno nam se osobno obratite.