0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Dimenzije pričvršćivanja
Kvaliteta kotača
Nosivost
Promjer kotača
Vrsta pričvršćivanja
 

Kotači za namještaj

Želite zamijeniti neispravan kotač ili sasvim općenito tražite kvalitetne kotače za namještaj? Čestitamo, na pravom ste mjestu. Prosurfajte sada našom ponudom kroz različite kotače za namještaj i potražite odgovarajući model.
Pronađeno je 4 proizvoda
| | |
Proroll - Kotač za stolicu
s navojem M 10 x 15, kromiran, pak. 5 kom.
Neto
od 359,- kn
Proroll - Kotač za stolicu
s navojem M 10 x 15, u crnoj boji, pak. 5 kom.
Neto
od 139,- kn
Proroll - Kotač za stolicu
s utičnim svornjakom sa steznim prstenom, u crnoj boji, pak. 5 kom.
Neto
od 139,- kn
Proroll - Kotač za stolicu
s utičnim svornjakom sa steznim prstenom, kromiran, pak. 5 kom.
Neto
od 359,- kn
Pronađeno je 4 proizvoda
Kotači za namještaj
Kotači za namještaj svaki će nepomični predmet u uredu pretvoriti u mobilnu alternativu. Pomični uredski namještaj dobar je kad sa svojom dokumentacijom često morate odlaziti na prezentacije ili sastanke. Kotači iz internetske trgovine mogu stolove, kolica za računala, pokretne ladičare i uredske stolice učiniti mobilnima. Vrlo je jednostavno zamijeniti pokvarene kotače te nepomične komade namještaja učiniti mobilnima. U svakom uredu i brojnim drugim poslovnim prostorima uredska je stolica uobičajeni dio interijera. Gotovo svaka uredska stolica ima kotače. Oni omogućuju fleksibilan i neometan rad. Brojna radna područja sastoje se od jednog ili više širokih uredskih stolova, ormara i regala koji se redovito koriste. Bez okretnih uredskih stolica taj se zadatak ne bi mogao obaviti bez neprestanog ustajanja. Kotači na stolicama značajno olakšavaju rad. Kotači za namještaj i kotači za stolice mogu biti izrađeni od različitih materijala i u različitim izvedbama te za različite uvjete. Glavni kriterij koji pri odabiru kotača za stolice i namještaj treba uzeti u obzir jest pod prostorije u kojoj će se taj komad namještaja koristiti. Meki podovi, kao što su primjerice tepisi, zahtijevaju tvrđe kotače za namještaj. Na tvrdim je pak podovima bolje koristiti kotače za uredske stolice od mekanih materijala. U nekim je slučajevima dobro voditi računa o tome da kotači za stolice i namještaj imaju antistatička svojstva. Danas ni to više nije problem. U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete kotače za namještaj koji vode računa o tim kriterijima.

Pojedinačni kotači za namještaj
U našem online asortimanu nalaze se različite izvedbe kotača za stolice i namještaj. Prave kotače treba odabrati prema određenim kriterijima. Za početak treba odabrati pravi način pričvršćivanja. Kotači za namještaj isporučuju se s navojem ili utičnim svornjacima i steznim prstenom. Druga mogućnost izbora odnosi se na materijal kotača. Ovdje treba odabrati ovisno o svojstvima poda. Na trećem je mjestu izgled. Dostupni su kotači za uredsku stolicu i namještaj izvedeni od crnog, običnog poliamida ili stilskog, kromiranog cinkovog tlačnog lijeva. Naravno, svi proizvodi ispitani su u pogledu sigurnosti i izrađeni u skladu s njemačkim DIN normama.
Usporedba proizvoda