Servisne usluge

Ako nešto nudimo, onda to i izvodimo. Naša je želja da Vi budete zadovoljni s našim uslugama i da s veseljem naručujete kod nas. Zato ste Vi kod nas uvijek u središtu naše pozornosti. Ne samo da Vas pratimo tijekom kupovanja nego Vam i prije i nakon Vaše kupovine vrlo rado priskačemo u pomoć. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

U kategoriji Servisne usluge nudimo Vam proizvode sljedećih marki: asecos.

Marka
Vrsta proizvoda
Servisne usluge
Servisne usluge mogu se jednostavno naručiti zajedno s brojnim proizvodima iz naše online ponude. Radna svakodnevica često sa sobom donosi probleme koje je bez vlastite opreme nemoguće ili vrlo teško riješiti. Stari trezor potrebno je odvesti i zamijeniti novim. Dostavlja se novi uredski namještaj, no njegovo postavljanje nije uključeno u cijenu. Potrebno je provesti istovar iz teretnog vozila, no ono ne može dospjeti izravno do skladišne hale. Ili Vam je pak potrebno CAD planiranje. U tim je slučajevima itekako praktično rezervirati servisne usluge kako se vlastita proizvodnja ne bi bespotrebno ometala prolaskom osoblja ili postavljanjem opreme. Školovana radna snaga s profesionalnim radnim uređajima i dodatnom opremom svrsishodno će i stručno obaviti sve potrebne zadatke. A Vi time ostvarujete uštedu vremena i novca.

Naša pomoć Vaš je zgoditak
Samo jednim klikom možete dodatno rezervirati profesionalne servisne usluge kako biste brzo i povoljno riješili zadatke koji se možda nalaze izvan područja aktivnosti Vašega poduzeća. Za radove koji nastupaju samo jedanput smisleno je rezervirati odgovarajuće servisne usluge. Prepustite tvrtki KAISER+KRAFT da učinkovito obavi neplanirane zadaće. Ponuđene servisne usluge u jednakoj mjeri uključuju siguran transport trezora kao i stručni istovar teretnog vozila viličarom. Brzo održavanje i stručna usluga montaže za uredski namještaj svih vrsta te nabava rezervnih dijelova također čine dio servisnih usluga tvrtke KAISER+KRAFT.