Servisne usluge

Ako nešto nudimo, onda to i izvodimo. Naša je želja da Vi budete zadovoljni s našim uslugama i da s veseljem naručujete kod nas. Zato ste Vi kod nas uvijek u središtu naše pozornosti. Ne samo da Vas pratimo tijekom kupovanja nego Vam i prije i nakon Vaše kupovine vrlo rado priskačemo u pomoć. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

U kategoriji Servisne usluge nudimo Vam proizvode sljedećih marki: asecos.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Relevantno
Količina proizvoda: 13
Servisne usluge
Servisne usluge mogu se jednostavno naručiti zajedno s brojnim proizvodima iz naše online ponude. Radna svakodnevica često sa sobom donosi probleme koje je bez vlastite opreme nemoguće ili vrlo teško riješiti. Stari trezor potrebno je odvesti i zamijeniti novim. Dostavlja se novi uredski namještaj, no njegovo postavljanje nije uključeno u cijenu. Potrebno je provesti istovar iz teretnog vozila, no ono ne može dospjeti izravno do skladišne hale. Ili Vam je pak potrebno CAD planiranje. U tim je slučajevima itekako praktično rezervirati servisne usluge kako se vlastita proizvodnja ne bi bespotrebno ometala prolaskom osoblja ili postavljanjem opreme. Školovana radna snaga s profesionalnim radnim uređajima i dodatnom opremom svrsishodno će i stručno obaviti sve potrebne zadatke. A Vi time ostvarujete uštedu vremena i novca.

Naša pomoć Vaš je zgoditak
Samo jednim klikom možete dodatno rezervirati profesionalne servisne usluge kako biste brzo i povoljno riješili zadatke koji se možda nalaze izvan područja aktivnosti Vašega poduzeća. Za radove koji nastupaju samo jedanput smisleno je rezervirati odgovarajuće servisne usluge. Prepustite tvrtki kaiserkraft da učinkovito obavi neplanirane zadaće. Ponuđene servisne usluge u jednakoj mjeri uključuju siguran transport trezora kao i stručni istovar teretnog vozila viličarom. Brzo održavanje i stručna usluga montaže za uredski namještaj svih vrsta te nabava rezervnih dijelova također čine dio servisnih usluga tvrtke kaiserkraft.