Aksijalna nosivost
Promjer prirubnice
Vrsta proizvoda

Okretni vijenci

Okretni vijenac kod upravljanja zakretnom pločom predstavlja spoj između okvira vozila i okretnog postolja. Stoga bi trebao biti izdržljiv ... Tim važnije je da pazite na kvalitetu, kako se Vaš novi okretni vijenac ne bi tako brzo istrošio. Ukratko: jednostavno odaberite okretne vijence iz našeg asortimana!

Najprodavanije
Količina proizvoda: 7
Prikaz:
Rezervni dijelovi za Vaš vozni park: okretni vijenci
Kod vozila s više osovina kojima se upravlja okretnom pločom, okretni vijenci tvore dijelove prednje osovine s kojima je rudo pokretno povezano. U zavojima se upravlja na način da se kruta osovina jednostavno zakrene – a okretni vijenci pri tome osiguravaju potrebnu fleksibilnost. Ti se dijelovi s vremenom prirodno habaju. Zato u internetskoj trgovini u kategoriji kotača uz druge rezervne dijelove imamo i vrhunske okretne vijence. Oni osiguravaju trajnu funkcionalnost transportnih uređaja u Vašoj tvrtki, a time i neometani transport robe.

Vrhunski okretni vijenci iz specijalizirane trgovine
U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete vrhunske kuglične okretne vijence. Dostupni su u različitim izvedbama s različitom osovinskom nosivošću i dimenzijama za transportne uređaje do 30 km/h. Pri tome je kod modela s promjerom manjim od 500 mm po prirubnici za montažu potrebno četiri do šest vijaka, a za veće promjere najmanje osam. Pažnja: u pogledu promjera prirubnice i unutarnjeg promjera gornjeg prstena, dijelovi s površinom premazanom crnom temeljnom bojom pri tome podliježu grubim proizvodnim tolerancijama. Prirubnički prsteni okretnih vijenaca tvrtke KAISER+KRAFT izvedeni su bez provrta, a okretni vijenci imaju dva čelična prstena s kugličnim tračnicama za hod. K tomu imaju i precizne čelične kugle i zatike za podmazivanje. Općenito treba paziti na dobru pokretljivost okretnih vijenaca. Uz vrhunske okretne vijence iz naše internetske trgovine pobrinite se za to da Vaši transportni uređaji uvijek budu spremni za rad te da transport robe u Vašoj tvrtki uvijek protječe bez problema!