Rashladni uređaji

Koliko god da je vani vruće, Vaši će djelatnici zadržati hladnu glavu. Za to će se pobrinuti naši klima-uređaji: split klima-uređaji, mobilni klima-uređaji i evaporativni hladnjaci.

U kategoriji Rashladni uređaji nudimo Vam proizvode sljedećih marki: TCL, GREE, Master.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Cirkulacija zraka
Relevantno
Količina proizvoda: 11

Rashladni uređaji – gotovo je s akumulacijom toplineLakše je reći da treba ostati cool, nego to i učiniti. Kad se u radnim prostorijama nakuplja vrući zrak, tijelo i duh brzo klonu. Naši rashladni uređaji to neće dopustiti.
Alternativa ventilatoruGlavna razlika između rashladnog uređaja i ventilatora: rashladni uređaj spušta temperaturu, dok ventilator cirkulira zrak. Dobri se klima-uređaji ne ograničavaju na hlađenje. Mogu se upotrebljavati i zimi za odvlaživanje, ventilaciju i grijanje.Kod tvrtke kaiserkraft možete pronaći rashladne uređaje sljedećih kategorija:

  • Split klima-uređaji dva su uređaja u jednom. Unutarnja jedinica isparava rashladno sredstvo u prostoriju. Vanjska jedinica izbacuje toplinsku energiju iz prostora.

  • Klima-uređaji u jednom bloku: ovi rashladni uređaji kompaktni su i mobilni. Umjesto jedne vanjske jedinice imaju odvodno crijevo koje se provodi van, npr. kroz otvoreni prozor, ili se priključuje na provod u zidu.

  • Evaporativni hladnjak: evaporativni hladnjaci specijalne filtre ovlažuju vodom iz vodovoda, a rashlađeni zrak uz pomoć ventilatora raspoređuju u prostoru. Pravi izbor za hlađenje velikih prostora.


Za sad je sve jasno. Još se postavlja pitanje kada je koji rashladni uređaj pravi izbor.
Gdje i kad trebate koji rashladni uređajPri odabiru rashladnih uređaja ključno je što želite hladiti. Za pojedinačne uredske ili druge radne prostorije tu je split klima-uređaj koji tijekom cijele godine doprinosi ugodnoj radnoj klimi. Budući da je ugodno tih, vrlo je prikladan i tamo gdje je važna maksimalna koncentracija. Prednost klima-uređaja u jednom bloku njihova je mobilnost i trenutačna spremnost za rad. Ali zato su bučniji. U velikim otvorenim ili prozračenim halama preporučamo evaporativne hladnjake. Oni ne upotrebljavaju ekološki štetna rashladna sredstva, povoljni su u radu i odmah spremni za rad.Imate još pitanja o rashladnim uređajima i klimi u prostoriji? Obratite nam se. Rado ćemo Vam pomoći.