Dozatori za vrećice za pseći izmet

Za čiste zelene površine: dozatori za vrećice za pseći izmet praktičan su dodatak za Vaše vanjske površine. Nude vlasnicima pasa mogućnost da pokupe i odmah bace sve što njihovi ljubimci ostave za sobom – naime, WC za pse objedinjuje dozator za vrećice za pseći izmet i kantu za otpad u jednom proizvodu. Otkrijte ponudu modela u internetskoj trgovini tvrtke kaiserkraft i pobrinite se za veću čistoću!

U kategoriji Dozatori za vrećice za pseći izmet nudimo Vam proizvode sljedećih marki: VAR.

Dozatori za vrećice za pseći izmet: za veću čistoćuBilo na zelenim površinama, trgovima ili ulicama: dozatori za vrećice za pseći izmet osiguravaju veću čistoću. To je zato što vlasnicima omogućuju da se jednostavno riješe svega što su njihovi psi ostavili za sobom – čak i ako su vrećicu za izmet zaboravili kod kuće. Na taj način dozatori za vrećice za pseći izmet pomažu u održavanju čistoće u parkovima i na drugim mjestima.Koje vrste dozatora za vrećice za pseći izmet postoje?Tvrtka kaiserkraft nudi dozatore za vrećice za pseći izmet u dvije funkcionalne osnovne izvedbe: kao jednostavni dozator za vrećice za pseći izmet ili kao WC za pse.Dozator za vrećice za pseći izmet prikladan je za montažu na zid ili stup ako u području u kojem ga planirate postaviti već ima dovoljno spremnika za otpad. Ova varijanta ne zahtijeva puno prostora i jednostavno se uklapa u okruženje.WC za pse nudi sve u jednom proizvodu i stoga je posebno praktičan: sastoji se od dozatora za vrećice za pseći izmet i prihvatnog spremnika za iskorištene vrećice za pseći izmet. Ovaj sustav omogućava praktično zbrinjavanje.Što je važno pri kupnji dozatora za vrećice za pseći izmet?WC-e za pse trebalo bi postaviti na vanjskoj površini tako da su dobro vidljivi. Ako želite opremiti park dozatorima za vrećice za pseći izmet, potrebno ih je postaviti na ulazima i izlazima, na raskrižjima i na vrlo prometnim rutama za pse ili livadama za pse. Tako su dobro vidljivi, a ujedno i podsjećaju i potiču na veću čistoću u javnom prostoru.Želite li savjet o odabiru proizvoda ili imate pitanja o dodatnoj opremi ili drugim ponudama vezanima uz čiste zelene površine? Obratite nam se – rado ćemo Vam pomoći!
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Kante za smeće | Klupe za sjedenje | Posude za biljke | Vreće za otpad | Kombinirane pepeljare