Uredski ormari

Red u uredu katkad može biti i nebirokratski. Što mislimo time? Ono što i govorimo − ne zadajemo Vam nikakve preduvjete pri odabiru Vaših uredskih ormara. Možete odlučiti sasvim slobodno i po Vašem ukusu jer na kraju krajeva Vi najbolje znate što Vam treba.

U kategoriji Uredski ormari nudimo Vam proizvode sljedećih marki: mauser, C+P, eurokraft pro, BISLEY, eurokraft basic, Paperflow, Wolf.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 335

Moćni organizatori: uredski ormariPisaći stol, pokretni ladičar, regal i ormar. Uredski ormar sastavni je dio osnovnog kvarteta uredskog namještaja. I to ne samo kao ormar za dokumente maksi veličine sa šest visina za registratore i pet polica. Uredski ormari ključni su dijelovi namještaja za pohranu, osiguravaju strukturu i red u uredu, neovisno o dimenzijama, izgledu ili konstrukcijskim osobitostima.Bilo kao solo igrač ili zvijezda tima: dizajn i tehnologija za svaki ukus.U našoj se ponudi nalaze uredski ormari vrhunskih ponuđača za velike i male budžete. Dizajn, materijal i dojam koji ostavljaju modeli koje nudimo otvaraju Vam mogućnost da primjerice integrirate ormar za dokumente u postojeće serije uredskog namještaja ili nadopunite postojeće uređenje Vašeg ureda odgovarajućim ormarima.Ploča od iverice presvučena melaminskom smolom u imitaciji javora, bukve ili oraha, u klasičnoj bijeloj ili svijetlosivoj boji ili pak masivni čelični lim lakiran u RAL bojama, primjerice antracit sivoj ili ultramarin plavoj boji – koji ćete dizajn odabrati? Granica gotovo da nema: od mobilnog donjeg ormarića preko čeličnog ormara s vatrostalnim vratima do modela s krilnim vratima s 4 police i vratima s oknom, naći će se nešto za zadovoljiti sve potrebe. Želite fleksibilnost Vaših uredskih ormara? Zahvaljujući plastičnim nogama koje se mogu pojedinačno namještati po visini neravnine poda mogu se izravnati bez problema. Kod ormara s rasterskim provrtima mogu se pojedinačno promijeniti visine polica u razmaku od 32 mm.Naravno, sigurnost je glavni prioritet, među ostalim i za povjerljive podatke. U ormaru od čeličnog lima s tri blokirna elementa i okretnom sigurnosnom cilindarskom bravom sa zamjenjivom cilindarskom jezgrom Vaši bi dokumenti bez sumnje bili na sigurnom mjestu. Kad smo već kod toga, tvrtka kaiserkraft nudi i viseći registrator s mogućnošću zaključavanja za propisno spremanje kartona pacijenata.Kad nema dovoljno mjesta za krilna vrata: ormari s kliznim vratima, ormari s rolo vratima. I još toga.Rolo vrata ili klizna vrata rješavaju problem nedostatka prostora koji uzrokuje radijus otvaranja krilnih vrata. Dakle, za uredske smo se ormare pobrinuli, no imamo za Vas u ponudi još brojne druge korisne proizvode iz područja proizvoda Ured – jesu li Vam potrebni? Obratite nam se, opremit ćemo Vas.