Prezentacijske ploče

Vodite živahan razgovor i Vaši suradnici dobacuju raštrkane činjenice, ideje i ključne riječi. Što ćete sada učiniti? Tako je, jednostavno ćete se okrenuti prema Vašoj prezentacijskoj ploči i marljivo zapisivati! Na taj način će sve ostati u sjećanju i razgovor će biti učinkovit. Rekli bismo: 1:0 za naše prezentacijske ploče!

U kategoriji Prezentacijske ploče nudimo Vam proizvode sljedećih marki: MAUL, magnetoplan, DURABLE.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 28

Prezentacijske ploče – unose strukturu u Vaše misliČak i ako kao govornik svoje misli jasno izražavate i izvlačite smislene zaključke, to ne znači da Vas Vaša publika može pratiti. Najbolje bi bilo kada biste upomoć pozvali vizualnu potporu. A ona u idealnom slučaju ne potječe nužno s računala, već dolazi u obliku dokazane pomoći koju pružaju prezentacijske ploče. Razlog za to vrlo je jednostavan.Zašto su prezentacijske ploče idealne za prezentaciju i moderiranje?Posebno kada u Vašoj prezentaciji nije riječ samo o rezultatima, već o razvojnim stopama, dobra je stara kombinacija olovke i papira najbolji odabir. Ako, primjerice, želite zajedno s polaznicima radionice razvijati nove ideje, zapišite prijedloge na prezentacijskoj ploči tako da budu jasno vidljive, a s pomoću različitih boja i pisaćeg pribora možete stvarati veze ili grupirati svoje bilješke.


I budući da tijekom toga također možete zapisivati i pričati, prikupljanje ideja bit će puno živahnije – a zapisane će informacije dulje ostati u pamćenju. K tomu tako nastala cjelokupna slika u nastavku ne nestaje u ovoj ili onoj digitalnoj mapi, već se može izvjesiti s dobrom vidljivošću – i to u bilo kojem trenutku i na bilo kojoj lokaciji.Stoga su prezentacijske ploče omiljeniji odabir za radionice od bijelih ploča, koje se ne mogu tako jednostavno pomicati, premještati ili nanovo organizirati. I moderacijske su kartice nepovoljnija opcija u usporedbi s prezentacijskom pločom: one se uvijek iznova moraju pojedinačno pribadati.Više ovakvih profesionalnih savjeta također ćete pronaći u našem savjetniku za moderiranje te u našem pregledu Prezentacija i moderiranje.U kojim su sve formatima prezentacijske ploče dostupne?Sa standardnim formatom od oko 680 x 970 mm za površinu za pisanje većina prezentacijskih ploča u našem asortimanu savršeno je prikladna za radionice i seminare s ograničenim brojem polaznika. Ako u sasvim malom krugu okupljenih želite upotrebljavati poseban oblik za prezentaciju i moderiranje, također Vam nudimo stolne prezentacijske ploče u formatu DIN A4.Ako imate dodatna pitanja u vezi s opremom i ponudom, slobodno stupite u kontakt s nama.