Equipped for mobility

Vrijeme za ras-terećenje

2021/02/24
U biciklu za prijevoz tereta, teretnom e-biciklu ili e-romobilu, dobro poznati klasični bicikl već je odavno dobio veće, modernije i prije svega znatno jače konkurente.

Slika grada više se ne može zamisliti bez bicikala za prijevoz tereta i teretnih e-bicikala. Štoviše, kao praktični pratitelji koji spajaju inovativno uživanje u vožnji s jednostavnom korišću, sve su omiljeniji. I na putu do posla sve češće zamjenjuju automobil.

I u pogledu e-mobilnosti to je radosna činjenica koja ističe naglasak koji mnoge države u međuvremenu stavljaju na nove tehnologije. Time stvaraju dodatne poticaje za korisnike i za tehnološki napredak. A tehnološki napredak na polju troškova baterija, kapaciteta baterija i snage punjenja električna vozila općenito čini sve isplativijima i privlačnijima.

Nije ni čudo da se prema aktualnom istraživanju platforme statista.com prodaja bicikala za prijevoz tereta u Europi između 2018. i 2020. i više nego udvostručila. S tendencijom rasta. Iznenađuje li to? Ne, jer su prednosti ovog inovativnog prijevoznog sredstva i više nego očite.

Što govori u prilog biciklu za prijevoz tereta?

Brzina i fleksibilnost

U usporedbi s primjerice upotrebom javnih prijevoznih sredstava, na biciklu za prijevoz tereta osjetno ste fleksibilniji. Na kraju krajeva možete sami odlučiti kad i odakle želite krenuti. A što je sa stajanjem u gužvi? To je stvar prošlosti. Baš kao i naporno traženje mjesta za parkiranje.

Održivost i ekološka svijest

Tko se vozi biciklom za prijevoz tereta, a ne automobilom, automatski štiti okoliš. Naime, bicikli za prijevoz tereta i teretni e-bicikli ne proizvode emisije, učinkoviti su, a uz to još i smanjuju troškove – jer ne trebaju benzin.

Sportski duh i zdravlje

U krivu je tko misli da je vožnja e-biciklom samo za ljude koji vole komociju. Baš kao i vožnja »običnog« bicikla, i vožnja bicikla za prijevoz tereta ili teretnog e-bicikla održava formu i zdravlje – i trenira srce i krvožilni sustav, mišiće i zglobove. Pogon radi samo snagom vlastitih mišića i »pedaliranjem«.

Praktična pomoć i transport bez muke

Biciklom za prijevoz tereta svaki dan, na putu do posla ili čak za vrijeme posla, možete brzo i fleksibilno prevoziti sve što želite. Čak možete savladati i duže dionice ili uspone – i s teškim teretom.

Različite vrste bicikala za prijevoz tereta

  • (Obični) bicikli za prijevoz tereta / teretni e-bicikli s nosačem prtljage
  • Bicikli za prijevoz tereta / teretni e-bicikli s 3 kotača
  • Bicikli za prijevoz tereta / teretni e-bicikli s 2 kotača
  • Bicikli za prijevoz tereta / teretni e-bicikli s prednjim teretnim prostorom (i za prijevoz djece)
  • Komercijalni bicikli za prijevoz tereta i teretni e-bicikli
  • Bicikli za prijevoz tereta / teretni e-bicikli za kurirsku službu i dostavu

I što čekate? U ove se službene bicikle možete pouzdati

Često postavljana pitanja i odgovori

Vrijeme za ras-terećenje mg$

Kontaktirajte nas!

Za dodatna pitanja besplatno Vam stojimo na raspolaganju.