Klupe i stolovi

Je li došlo vrijeme za odmor? Onda slobodno sjednite − nudimo Vam kako praktične tako i udobne klupe i stolove. Za vanjsko područje ili javna okupljališta poput odmorišta, parkova ili pješačkih zona. No i u zoološkim vrtovima ili parkovima zabave rado uzimamo predah od vreve na svježem zraku.

U kategoriji Klupe i stolovi nudimo Vam proizvode sljedećih marki: PROCITY.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 91

Napravite stanku! Klupe za sjedenje i stolovi u brojnim dizajnima



Nekad treba napraviti pauzu i tada čovjeku treba neki kutak za opuštanje. Kako bi se djelatnici, kupci i posjetitelji dobro osjećali i na otvorenom, tvrtka KAISER+KRAFT nudi decentan asortiman vanjskog namještaja za odmor. Svi stolovi, klupe za sjedenje i kombinirani sjedeći namještaj izrađeni su od kvalitetnih materijala, stabilni su, dugotrajni i otporni na vremenske utjecaje. A s obzirom na to da znamo da svako poduzeće ima svoj karakter, u našoj internetskoj trgovini nudimo različite dizajne i kombinacije materijala, od praktičnih i jednostavnih pa sve do kreativnih s retro motivima.



Odgovarajuće klupe za svako poduzeće i za svaku primjenu



Namještaj se također ubraja u sredstva izražavanja identiteta tvrtke kao što su grafički dizajn tvrtke i oblikovanje voznog parka. Klupu za sastanke startup poduzeća na otvorenom sigurno si zamišljate drukčije od stola i klupe samoposlužnog objekta. Ili tražite atraktivne vrtne klupe za kutak za pušače u svojoj radionici – uključujući pepeljaru? Rado idemo u detalje. Od klasične klupe za park preko solidne sjedeće garniture za objed pa sve do garniture s klupama i stolom, tvrtka KAISER+KRAFT nudi odgovarajuće proizvode za Vaše potrebe.



Mi ulažemo u kvalitetu. A Vi sjedite na njoj.



Njegovane vanjske površine posjetnica su Vaše tvrtke. To znači da pravi izbor kod nabave naizgled svakodnevnih ili sporednih stvari pozitivno djeluje na percepciju Vašeg poduzeća. Zbog toga ulažemo u kvalitetu. Što ćete odabrati, reprezentativni ili ruralni stil? Galvanski pocinčani okviri od čelične cijevi ili praškasto lakirano masivno lijevano postolje? Površine za sjedenje i stolne ploče od plastike ili prirodnog drva? Napravite si uvid u različite klupe i odaberite neku. Koju god budete odabrali, uvijek ćete dobiti vrhunsku kvalitetu. Imate li posebnu želju? Klupe s naslonima u sklopu garniture s klupama i stolom za 8 osoba? Nema problema, preferirate li izvedbu od prirodnog drva s praktičnim držačem suncobrana? Obratite nam se, imamo sve što tražite.