0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Nosivost
Nosivost po paru
Podizaj
Podloga
Radna visina
Širina
Visina
 

Dizalice za strojeve

Olakšajte si rad: za pomicanje teških tereta koristite naše dizalice za strojeve! Podizni uređaji posebice su potrebni pogonima koja se svaki dan bave prevoženjem teških predmeta. Pomoću naših podiznih dizalica za strojeve možete jednostavno podići robu ili je pomaknuti – ručno ili hidraulično, okomito ili vodoravno.
Pronađeno je 23 proizvoda
| | |
Hidraulična dizalica
za vodoravnu i okomitu primjenu
Neto
od 4.055,- kn
QUIPO - Dvostruka dizalica
hidraulična izvedba, nosivost 2800 kg
Neto
17.430,- kn
Uređaj za podizanje
bez hidraulike
Neto
od 6.180,- kn
Dizalica za namještaj
1x dizalica, 8x ploča
Neto
589,- kn
Neto
od 8.845,- kn
Uređaj za podizanje
poniklana izvedba s hidraulikom
Neto
od 14.870,- kn
Novo
Neto
od 9.470,- kn
Novo
Neto
12.620,- kn
Dizalica za strojeve
s hidraulikom i navojnim vretenom
Neto
3.840,- kn
Vitlo s vretenom
nosivost 0,5 t
Neto
od 1.660,- kn
Vitlo s vretenom
nosivost 1,0 t
Neto
od 1.835,- kn
Vitlo s vretenom
nosivost 3,0 t
Neto
3.180,- kn
Vitlo s ručicom
nosivost 1,5 t
Neto
4.620,- kn
Vitlo s ručicom
nosivost 3,0 t
Neto
4.715,- kn
Vitlo s ručicom
nosivost 5,0 t
Neto
5.660,- kn
Vitlo s ručicom
nosivost 10,0 t
Neto
7.990,- kn
Novo
Cijena na upit
Novo
Cijena na upit
Podizna kolica
s čeličnim kotačima, nosivost 1000 kg
Neto
1.695,- kn
Podizna kolica
kotači s poliuretanskom trakom, nosivost 1000 kg
Neto
1.835,- kn
Podizni transporter
mehanički, pak. 2 kom., nosivost 600 kg
Neto
7.990,- kn
Podizni transporter
hidraulički, pak. 2 kom., nosivost 1800 kg
Neto
od 19.760,- kn
Hidraulična dizalica
za vodoravnu i okomitu primjenu s polugom s mogućnošću skidanja
Neto
9.285,- kn
Pronađeno je 23 proizvoda
Dizalice za strojeve
U nekim se skladištima ne može raditi bez dizalice za strojeve. Poduzeća koja u skladištu i radionici imaju posla s teškim ili glomaznim materijalima i robom trebaju pomagala za podizanje i transportiranje tih teških ili nepraktičnih tereta. Podizni uređaji i uređaji za podizanje poput ovog vitla s vretenom omogućuju Vam primjenu tehnike za podizanje i transport kojom ćete uštedjeti vrijeme i snagu. Prava dizalica za strojeve trebala bi se, radi zaštite djelatnika, staviti na raspolaganje za sve individualne terete. Pomoću dizalice za strojeve omogućeno je sigurno i jednostavno podizanje, postavljanje, premještanje ili transportiranje. Neke dizalice mogu se koristiti okomito i vodoravno. Naravno da odgovarajuće zahtjevne uređaje treba redovito kontrolirati i održavati. Vrhunske dizalice za strojeve tvrtke KAISER+KRAFT stoga ne oduševljavaju samo svojom dugovječnošću već i primjerenim trajanjem jamstva. Dizalicama za strojeve lako se podižu i drugi transportni uređaji pa se zamjena kotača i popravci ispod transportnog sredstva mogu obaviti brzo.

Dizalice za strojeve za profesionalno dizanje i transportiranje
Tvrtka KAISER+KRAFT nudi mnoštvo podiznih uređaja i uređaja za dizanje. Izbor u asortimanu seže od jednostavnih vakumskih podizača pa sve do hidrauličkih podizača. Tako za svaku potrebu možete pronaći idealnu dizalicu za strojeve. One su optimalne za ravne i neporozne površine na koje se mogu pričvrstiti. Kao čisti uređaji za podizanje optimalno rješenje predstavljaju različita vitla s ručicom, dizalice za strojeve s navojnim vretenom ili hidrauličke dizalice. Kada terete ne treba samo podići već i premjestiti, ove dizalice nisu dovoljne. Tada se treba koristiti podiznim transporterom. I u tome području imamo različite modele. Ovi robusni, pomični uređaji optimalni su za teške i glomazne materijale. Ono što jedan uređaj podigne, drugi će premjestiti. Samo uz kompletan izbor uređaja za transport i dizanje važne je poslove s teškim teretima moguće obaviti brzo i ciljano. U našoj internetskoj trgovini možete se informirati o različitim transportnim sredstvima. Ako imate otvorena pitanja, angažirani servisni tim tvrtke KAISER+KRAFT rado će Vam pomoći svojim savjetima i uslužnošću.
Usporedba proizvoda