Mape za dostavnice, džepovi za dokumente

Bez problema odmah pri ruci: u mapama za dostavnice teretna dokumentacija, računi i važni carinski dokument bit će na sigurnom. Najbolje je da te važne dokumente postavite na vidljivo mjesto, i to u mapama za dostavnice ili džepovima za dokumente.

Vaši filtri
Vrsta proizvoda
Održivost
Širina [mm]
140
140
140
140
-

Koje su prednosti mapa za dostavnice?Prateća dokumentacija pošiljke – računi, dostavnice, carinski dokumenti itd. – važna su središnja točka u robnoj logistici. Upravo pri otpremi B2B djelatnici tijekom primitka ne moraju samo provjeriti pošiljke, nego moraju sve dokumente proslijediti i nadležnim uredima za račune i dokumentaciju. Tu se posebno traže mape za dostavnice u dugačkim DIN i drugim formatima.  • Kontrola pošiljke bez otvaranja paketa ili posude – event. mogućnost da odbijete preuzimanje ili odmah proslijedite na odredište bez dugotrajnog raspakiravanja

  • Prikladno i za palete, kontejnere, mrežaste kontejnere i velike posude

  • Određena vrsta osiguranja od manipulacije: čvrsti ljepljivi džepovi ne mogu se neprimjetno ukloniti s kartona i sl.

  • Svi dokumenti praktično i zaštićeno od vode na jednom mjestu – odmah se mogu proslijediti na pravo mjesto i neće se izgubiti

  • Nema slučajnog zbrinjavanja dokumenata s ambalažom zahvaljujući boji džepova za dokumente koju ne možete previdjeti

  • Jednostavno skeniranje crtičnih kodova itd. zahvaljujući nereflektirajućim materijalima

  • Ušteda na dodatnim naljepnicama za adrese zahvaljujući prilagođenim otvorima ili potpunoj prozirnosti

  • Jednostavnija završna kontrola kod pošiljatelja: ako na paketu nema džepa za dokumente, očito je da još nedostaje i prateća dokumentacija.


Po čemu mogu odabrati mape za dostavnice?Pri zatvaranju i označavanju forma služi funkciji: odaberite format svojih mapa i džepova prema tipičnim papirima koje šaljete. Za klasično trodijelno savijanje papira u formatu A4 idealne su mape za dostavnice u dugačkom formatu DIN, a za druge oznake ili papire u formatu C5.Razlikujemo sljedeće mape za dostavnice:  • Samoljepljive: najbolji su izbor jer se brzo i jednostavno postavljaju na kartonsku ambalažu, palete itd. i ne zahtijevaju dodatni materijal za lijepljenje.

  • Ekološke od papira: vodootporne su.


Ako se pošiljke u međuvremenu skladište na otvorenom ili moraju daleko putovati, (još) bolje će Vam poslužiti klasični džepovi za dokumente od otporne folije. Kod međunarodnih pošiljaka ključni su višejezični natpisi. Ako želite da Vaša pošiljka na put ode decentna, upotrijebite prozirne, bezbojne džepove.Tijekom postavljanja uvijek pazite na to da džep za otpremnicu ne prekrije druge posebne oznake ili moguće šifre, a najbolje je da omotnicu pri većim pošiljkama postavite u ravnini očiju.Naši stručnjaci rado će Vas savjetovati o izboru džepova za dokumente. U vezi s tim slobodno nam se obratite.