Mopovi za brisanje, držači za mopove

Mop spada među najvažnije pomoćnike na polju higijene i čistoće u Vašem poduzeću. Praktični držači za mopove dodatno olakšavaju rukovanje tijekom čišćenja. Uz funkcionalne mopove iz naše trgovine osobe zadužene za čišćenje sačuvat će snagu i uštedjeti vrijeme jer će moći raditi bez opterećivanja leđa.

U kategoriji Mopovi za brisanje, držači za mopove nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Kärcher, Rubbermaid, Vermop, Vikan.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 49

Mopovi i držači za mopove: okretni pomoćnici za čišćenje zgradaZa brzo čišćenje samo zamahnite mopom! Uz presvlaku za podove, četku za ribanje i presvlaku za brisanje svoje ćete podove i površine dovesti do čistoće. Bez struje, bez poteškoća i izuzetno fleksibilno.Što čini mop?Suvremeni sustav za mopove sastoji se od držača i odgovarajućih presvlaka i spreman je za svaku upotrebu u industrijskom čišćenju. U našem asortimanu pronaći ćete presvlake za mokro i suho čišćenje, mopove s resama, sustave mopova za prskanje i naprave za cijeđenje mopova.Ovisno o vlaknima u presvlaci i kombinaciji proizvoda glatke ćete podove čistiti navlaženo, mokro ili suho. Držači jastučića udvostručit će užitak upotrebe. I pomoći će Vam da brzo očistite površine s pločicama ili velike stolne površine.Za sve varijante vrijedi: mop sigurno skuplja prljavštinu, zadržava je i lako je se oslobađa. Bit će Vam potrebno manje vremena, snage i sredstava za čišćenje – a tijekom čišćenja ostat ćete fleksibilni.Sustav za prskanje, naprava za cijeđenje mopova ili fleksibilni držač: koje su prednosti i nedostaci različitih mopova?Kompleti za čišćenje poda mobilni su te suho i mokro čišćenje čine izuzetno fleksibilnima. Istina, integrirani je spremnik manji od kante, ali je sasvim dovoljan za nevelike površine.Zahvaljujući napravama za cijeđenje mopova nećete doći u doticaj s prljavom vodom niti će Vaš mop biti premokar. Ti su kompleti vrlo higijenski, ali malo manje mobilni od sustava za prskanje.Za brzo čišćenje u nevelikim radnim područjima najbolja su odluka fleksibilni držači za mopove. Ne zahtijevaju puno prostora, brzo su spremni za upotrebu i jednako ih brzo opet možete pospremiti.Kako da odaberem držač i mop?Odaberete li držač i presvlake istog proizvođača, sustav će sigurno odgovarati. Standardne su veličine vrlo raširene – slobodno nas pitajte odgovara li određena presvlaka držaču mopa koji već imate.Mikrovlakna i pamuk određuju izbor vlakana. Mikrovlakna su pouzdani i higijenski univerzalni proizvod. Te su presvlake prikladne i za osjetljive podove. Pamučna vlakna imaju jače abrazivno djelovanje, pa su idealna za jaču prljavštinu na neosjetljivim površinama. Resama ćete temeljito »oribati« podove i ukloniti tvrdokorne ostatke.Više o izboru vlakana možete saznati u Savjetniku za kupnju Mikrovlakna u čišćenju.Ako trebate nešto jače, preporučujemo Vam da bacite pogled na naše usisavače za prašinu i mokro usisavanje ili higijenske visokotlačne čistače i parne čistače. Imate li još pitanja? Uvijek nam se možete obratiti.