Industrijske prostirke

Svi na prostirku, točnije na industrijsku prostirku. Zasigurno ne znate koliko prednosti nude industrijske obloge. Osiguravaju veću sigurnost, bolju ergonomiju i lakše kretanje. Odaberite kod nas onu industrijsku oblogu koja najbolje zadovoljava u pogledu zahtjeva i svojstava Vašeg poda.

Vrsta proizvoda
Održivost
  • Nije održivo (137)
  • Održivo (9)
Širina [mm]
25
25
1520
1520
-
Relevantno
Količina proizvoda: 146
Industrijske prostirke – ergonomičnost i sigurnost na radnom mjestu
Industrijske prostirke ne bi smjele nedostajati ni na kojem radnom mjestu na kojemu zaposlenici većinu svoga radnog vremena provode u stojećem položaju. Za to postoje brojni razlozi: cirkulacija u nožnim i leđnim mišićima potiče se visokim prostirkama s pjenastom oblogom ili profiliranim površinama jer će zaposlenik zbog mekane površine za stajanje ostati u pokretu. Istovremeno se pomoću ergonomskih industrijskih prostirki sprječava brzo umaranje. Profilirane površine nude dodatnu zaštitu od opasnih nezgoda uzrokovanih klizanjem. Stoga se pravilnom upotrebom industrijskih prostirki može izbjeći cijeli niz dana provedenih na bolovanju zbog poteškoća s leđima ili nezgoda na radu. No iako su dva glavna cilja koja se mogu postići industrijskim prostirkama ergonomija na radnom mjestu i sprječavanje nezgoda, postoji još cijeli niz drugih funkcija koje su opisane u našemu sustavu uputa za podne prostirke. Za posebna radna mjesta postoje posebne funkcije kako biste i online kupili podne prostirke koje odgovaraju Vašim zahtjevima. U trgovini ćete osim prostirki pronaći i posebne proizvode kao što je ova samoljepljiva protuklizna traka koja bi također trebala doprinijeti izbjegavanju nezgoda.

Različite industrijske prostirke za stojeća radna mjesta
Različite industrijske prostirke iz naše internetske trgovine mogu se primijeniti na svakom radnom mjestu i imaju brojna dodatna pozitivna svojstva. Na nauljenim ili vlažnim radnim mjestima za izvanredan će učinak odvođenja skrbiti podna prostirka s perforiranom površinom. A iz razloga što tekućine mogu otjecati, pomoću ovih industrijskih prostirki spriječit ćete i nezgode uzrokovane klizanjem. U našem asortimanu također imamo prostirke za radna mjesta sa zatvorenom površinom koje su otporne na većinu ulja, masti i kemikalija. Plastične podne rešetke posebice su prikladne za prelaženje djelomično teškim transportnim uređajima. Dodatne posebne površinske presvlake primjerice su prikladne za radna mjesta zavarivanja ili montažna radna mjesta na kojima bi se trebalo spriječiti stvaranje statičkog naboja. U našem internetskom asortimanu k tomu se nude prostirke za mokra područja i prostirke za skupljanje prljavštine. Velik dio industrijskih prostirki također je dostupan kao metražna roba i posebno je dimenzioniran za Vaše radno mjesto. S metražnim podnim prostirkama moguće je precizno opremiti pogon. U našoj internetskoj trgovini zasigurno ćete pronaći i industrijsku prostirku za Vaše individualne potrebe. Naš sustav uputa za podne prostirke ili djelatnici u našem odjelu za savjet stručnjaka rado će Vam pomoći pri odabiru.