Industrijske prostirke

Svi na prostirku, točnije na industrijsku prostirku. Zasigurno ne znate koliko prednosti nude industrijske obloge. Osiguravaju veću sigurnost, bolju ergonomiju i lakše kretanje. Odaberite kod nas onu industrijsku oblogu koja najbolje zadovoljava u pogledu zahtjeva i svojstava Vašeg poda.

U kategoriji Industrijske prostirke nudimo Vam proizvode sljedećih marki: COBA, NOTRAX, Justrite.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 147

Industrijske prostirke – kako bi baza bila odgovarajućaŠto sve industrijske prostirke mogu ovisi, naravno, o prostirki: kvalitetne prostirke za radna mjesta sprečavaju nezgode, pridonose zdravom držanju i vode brigu o tome da se Vaši djelatnici ne umore toliko brzo.To omogućuju industrijske prostirke tako što sprečavaju klizanje. Prostirke za sprječavanje umora vrlo su visoke i mekane ili imaju izbočine. Na taj način nastaje amortizirana podloga koja čuva zglobove, mišiće, tetive i ligamente – i to prvenstveno tijekom dugih radnih smjena. Prostirke s rupičastom površinom pospješuju otjecanje tekućina poput ulja i vode. Osim toga, kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete drvene hodne rešetke preko kojih možete prelaziti viličarom, stolne prostirke za radne klupe i još mnogo toga.Industrijske prostirke: prava prostirka za svaku namjenuKljučno za odabir industrijskih prostirki je mjesto na kojem se nalaze i tko na njima obavlja kakve aktivnosti:  • Za brojna radna mjesta u proizvodnji i radionici dobar je izbor prostirka za sprječavanje umora.

  • Poznato je da iznimke potvrđuju pravilo. Osobito za precizne radove savjetujemo da nabavite podlogu koja će omogućavati dobru stabilnost.

  • Za radove s tekućinama u ponudi su otvorene prostirke, a ako želite zaštititi pod, onda su tu zatvorene prostirke.

  • Ako osoba na prostirki radi s kemikalijama, prijeko je potrebno da prostirka bude postojana na dotične kemikalije.

  • Radna mjesta zavarivanja zahtijevaju upotrebu teško zapaljivih industrijskih prostirki koje neće popustiti ni pri visokim temperaturama.

  • Utične sustave možete veličinom individualno prilagoditi dotičnom radnom mjestu.


Kako Vam možemo pomoći pri odabiruPrvi uvid u svojstva industrijskih prostirki dobit ćete s našim Uputama za podne prostirke. Tako ćete na prvi pogled vidjeti što sve prostirka može. Ako tražite industrijsku prostirku koja će biti postojana na kemikalije, najbolje je da odmah stupite u kontakt s nama. Naime, ovdje vrsta kemikalije igra glavnu ulogu. Već vidite da izbor prostirki treba dobro razmotriti. Ali nemojte se brinuti, nećemo Vas ostaviti na cjedilu. To, naravno, vrijedi i za prostirke za mokra područja, prostirke za skupljanje prljavštine te brojne druge velike i male proizvode iz naše online trgovine.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Rezači s valjkom | Ručni podizni viličari | Vage za pakete | LED zasloni | Prostirke za radna mjesta | Čuvanje ključeva