0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Dužina
Izvedba kotača
Nosivost
Širina
Visina utovara
 

Ručna kolica

Među transportnim kolicima ona su klasična kolica. Ručna kolica. Idealna za teške, nezgrapne terete koje je potrebno prenositi u industriji, logistici skladišta itd. Najbolje rješenje: ručna kolica vuku se jednostavno ručno, kao što im i samo ime govori.
Pronađeno je 9 proizvoda
| | |
EUROKRAFT - Ručna kolica s dva kotača
s platformom za nadogradnju
Neto
od 3.250,- kn
Neto
od 2.815,- kn
Neto
3.895,- kn
Neto
od 6.660,- kn
EUROKRAFT - Ručna kolica s platformom
nosivost 500 kg, s 4 bočne stijenke
Neto
od 7.495,- kn
EUROKRAFT - Ručna kolica s platformom
nosivost 1000 kg, s 4 bočne stijenke
Neto
od 9.675,- kn
EUROKRAFT - Ručna kolica s platformom
nosivost 500 kg, s 4 stijenke od čeličnih cijevi
Neto
8.925,- kn
Pronađeno je 9 proizvoda
Ručna kolica – ovako će Vam teški tereti poći jednostavno za rukom!
Prije no što Vam pobliže objasnimo sve prednosti ručnih kolica iz našeg asortimana, želimo Vas povesti na mali izlet: promotrimo ručna kolica iz znanstvene perspektive! Naravno da su ručna kolica, koja se djelomično nazivaju i ručnim uređajima ili ručnim uređajima s prikolicom, ponajprije dio transportnih uređaja i kolica. Pri tome su usko povezana ne samo s transportnim kolicima i kolicima s kutijom već i s transportnim pločama s kotačima i kolicima za transport. A vrsta ručnih kolica dodatno se grana na različite podskupine. Tako se varijanta ručnih kolica s dvama kotačima naziva vučnim kolicima. Za razliku od toga se varijanta s četirima kotačima često isporučuje s bočnim stijenkama, zbog čega se u razgovornom jeziku rado naziva i kolicima za ljestve. S ručnim kolicima s četvorim kotačima često se možete susresti u privatnom području, u kojemu su poznata i omiljena pod nazivom kolica za prijevoz. A ona su zanimljiva i zbog dodatne značajke: pretpostavlja se da je bučni zvuk koji su u prošlosti drveni kotači presvučeni željezom proizvodili tijekom prijevoza kamenitim ulicama dodatno utjecao na njihov nostalgični redizajn.

Vaša nova ručna kolica – za koja biste se odlučili?
Kod ručnih kolica u našem asortimanu dakako nećete imati poteškoća s prevelikom bukom jer su ona izrađena za profesionalnu primjenu u industriji, skladišnoj logistici i sličnim područjima. K tomu se možete pouzdati u činjenicu da svi modeli nisu samo stabilni, funkcionalni i robusni već da je s njima zajamčen jednostavan utovar, istovar i manevriranje. Jedino što još trebate učiniti jest odlučiti se za pravu alternativu. Različite nosivosti, različite dimenzije utovarne površine, različiti materijali površine, s bočnim stijenkama ili bez njih … u našoj trgovini zasigurno ćete pronaći pravu varijantu. A ako niste sigurni, s radošću ćemo Vam pomoći. U nas se možete pouzdati!
Usporedba proizvoda