0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Visina
Visina utovara
Širina
Širina platforme
Nosivost
Materijal
Izvedba kotača
Dužina
Prikaži više
 

Ručna kolica

Među transportnim kolicima ona su klasična kolica. Ručna kolica. Idealna za teške, nezgrapne terete koje je potrebno prenositi u industriji, logistici skladišta itd. Najbolje rješenje: ručna kolica vuku se jednostavno ručno, kao što im i samo ime govori.
Pronađeno je 18 proizvoda
| | |
Pronađeno je 18 proizvoda
Ručna kolica – ovako će Vam teški tereti poći jednostavno za rukom!
Prije no što Vam pobliže objasnimo sve prednosti ručnih kolica iz našeg asortimana, želimo Vas povesti na mali izlet: promotrimo ručna kolica iz znanstvene perspektive! Naravno da su ručna kolica, koja se djelomično nazivaju i ručnim uređajima ili ručnim uređajima s prikolicom, ponajprije dio transportnih uređaja i kolica. Pri tome su usko povezana ne samo s transportnim kolicima i kolicima s kutijom već i s transportnim pločama s kotačima i kolicima za transport. A vrsta ručnih kolica dodatno se grana na različite podskupine. Tako se varijanta ručnih kolica s dvama kotačima naziva vučnim kolicima. Za razliku od toga se varijanta s četirima kotačima često isporučuje s bočnim stijenkama, zbog čega se u razgovornom jeziku rado naziva i kolicima za ljestve. S ručnim kolicima s četvorim kotačima često se možete susresti u privatnom području, u kojemu su poznata i omiljena pod nazivom kolica za prijevoz. A ona su zanimljiva i zbog dodatne značajke: pretpostavlja se da je bučni zvuk koji su u prošlosti drveni kotači presvučeni željezom proizvodili tijekom prijevoza kamenitim ulicama dodatno utjecao na njihov nostalgični redizajn.

Vaša nova ručna kolica – za koja biste se odlučili?
Kod ručnih kolica u našem asortimanu dakako nećete imati poteškoća s prevelikom bukom jer su ona izrađena za profesionalnu primjenu u industriji, skladišnoj logistici i sličnim područjima. K tomu se možete pouzdati u činjenicu da svi modeli nisu samo stabilni, funkcionalni i robusni već da je s njima zajamčen jednostavan utovar, istovar i manevriranje. Jedino što još trebate učiniti jest odlučiti se za pravu alternativu. Različite nosivosti, različite dimenzije utovarne površine, različiti materijali površine, s bočnim stijenkama ili bez njih … u našoj trgovini zasigurno ćete pronaći pravu varijantu. A ako niste sigurni, s radošću ćemo Vam pomoći. U nas se možete pouzdati!

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda