Pumpe

Kod postupanja opasnim tvarima potrebna je kako za ljude tako i za okoliš posebna obazrivost. To vrijedi kako za pražnjenje i prelijevanje tako i za punjenje tekućina kao što su kemikalije, kiseline ili lužine. Takve poslove uvijek provode stručnjaci – na primjer naše posebne pumpe koje pružaju najveću moguću sigurnost kod radova s opasnim tekućinama.

U kategoriji Pumpe nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Lutz, Jessberger, PRESSOL, CEMO, eurokraft basic.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 160

Pumpe – električne, s pogonom na komprimirani zrak i ručneKada želite brzo i u potpunosti isprazniti bačvu, prevrnut ćete je. Barem u teoriji. U praksi ova metoda u načelu nije dozvoljena niti se preporučuje. Ako je tekućina u bačvi opasna za ljude i okoliš, pumpe tvrtke kaiserkraft svakako predstavljaju bolju alternativu. S njima prelijevanje i ulijevanje iz kanistara, bačvi ili kontejnera neće samo biti sigurno, već i praktično.Za što su sve potrebne pumpePojedine tvari i mješavine već u malim količinama predstavljaju opasnost za okoliš. Stoga zakoni propisuju čuvanje u prikladnim spremnicima za opasne tvari i zaštitu s pomoću prihvatnih korita. Strogi su propisi na snazi čak i za prelijevanje i punjenje. Naše pumpe ispunjavaju sve trenutačne sigurnosne standarde i pouzdano sprječavaju bijeg baš svake kapi. No kako biste to uspjeli, morate se odlučiti za odgovarajuću pumpu. Rado ćemo Vam pomoći pri tome.Ovako ćete pronaći odgovarajuću pumpuKod riječi »pumpanje« na pamet Vam pada težak i naporan rad? Slobodno se možete pozdraviti s ovom predodžbom. Naše komplete električnih pumpi trebate priključiti i pokrenuti pritiskom na gumb. Ostatak se praktički odvija sam od sebe. Čak će izostati i dugotrajno čekanje. Za to će se pobrinuti količine pumpanja od 80 litara i više po minuti. To je onako praktično kako i zvuči.Važno je da pumpa bude konstruirana u skladu s tekućinom koju je potrebno pumpati. U našoj trgovini pronaći ćete pumpe za:


  • kemikalije, kiseline i lužine

  • dizelsko gorivo i loživo ulje

  • rijetke lužine, natrijev hidroksid, kalijev hidroksid, salmijakovu otopinu, mravlju kiselinu, octenu kiselinu

  • rijetka ulja i dizel

  • tekućine na bazi vode, sredstva za podmazivanje i mineralna ulja


S funkcijom filtriranja u našoj online trgovini ograničit ćete svoju pretragu. Isto se odnosi na izvedbu pumpe. Ona, naposljetku, mora odgovarati spremniku.

Stoga, kada je riječ o pumpama, razlikujemo između
  • pumpi za male posude,

  • pumpi za bačve i

  • pumpi za kontejner.


Za male posude i povremenu primjenu možete posegnuti za ručnim pumpama. Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete njih te mjerače protoka za precizno punjenje. Za dodatne informacije u vezi s ručnim pumpama pročitajte naš savjetnik za kupnju »Informacije o ispravnom i sigurnom punjenju ručnim pumpama«.Ova su svojstva ipak važnaAko ste pronašli pumpe koje su prikladne za dotični spremnik i tekućine koje se nalaze u njemu, pogledajte i detalje u vezi s time, primjerice dubinu uranjanja. Ona je uvijek usklađena sa spremnikom (mala posuda, bačva, kontejner) te bi trebala biti nešto veća od spremnika koji želite isprazniti. K tomu se naše pumpe razlikuju po snazi i količini pumpanja. Ako rukujete tekućinama s velikom gustoćom i viskoznošću, svakako se isplati vrlo snažna pumpa.Niste sigurni? Upitajte nas. Rado ćemo Vas podržati tijekom potrage za savršenom pumpom. To se također odnosi na drugu dodatnu opremu za rukovanje opasnim tvarima kao što su spremnici i kontejneri za sigurno skladištenje, transportni spremnici i dodatna oprema za rukovanje bačvama.