Stalci za prospekte, stalci za reklame

Bez stalaka za prospekte, stalaka za reklame i držača za prospekte nešto bi jednostavno nedostajalo na ovom svijetu. Gdje biste tada smjestili Vaše letke, informativne brošure i druge reklamne materijale za kupce, posjetitelje i zainteresirane stranke? Dobro je da kod nas možete pronaći velik izbor različitih stalaka za reklame i držača za prospekte.

U kategoriji Stalci za prospekte, stalci za reklame nudimo Vam proizvode sljedećih marki: helit, DURABLE, eurokraft pro, magnetoplan, MAUL.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 58

Stalci za prospekte i stalci za reklame: tako ćete tiskane proizvode prikazati u najboljem svjetluSituacija za tiskane medije možda je teška, no tiskani materijali nisu nimalo izgubili na važnosti kada je riječ o reklamiranju i predodžbi o poduzeću. To posebice vrijedi kada tijekom dizajniranja brošura, prospekata ili kataloga slijedite najnovije trendove iz područja dizajna. Međutim, ljudi će ih čitati i uzimati samo ako ove savršeno oblikovane tiskane materijale savršeno i prezentirate. Tu nastupaju naši stalci za prospekte i reklame.Gdje se postavljaju određeni stalci za prospekte i reklame?Nudimo Vam velik izbor različitih modela koje možete savršeno uskladiti s dotičnom reklamnom svrhom i svojim poduzećem.Stalci za prospekte i regali za prospekte dostupni su za opsežan asortiman reklamnog materijala – međutim, za njih je potrebna velika količina prostora kako bi se doimali atraktivnima.


Zidni izlozi od prozirnog ili neprozirnog polistirena ne poznaju ovaj problem. Međutim, uvijek biste trebali obratiti pozornost na to da reklamni materijal po svojem formatu i orijentaciji (okomito ili vodoravno) odgovara držaču. U suprotnome će sve izgledati nabacano i neuredno. Budući da ova varijanta ima nešto manje reprezentativan učinak, dokumenti koji se u njoj izlažu trebaju biti upadljivo dizajnirani kako bi ih potencijalni kupci ponijeli sa sobom.Stolni stalci idealna su nadopuna za pultove u području prijema ili na sajmovima i kongresima. Čak i u području za čekanje s pomoću njih možete, primjerice, atraktivno sortirati kataloge u formatu DIN A4.Svi ovi proizvodi uostalom ne služe samo opskrbljivanju posjetitelja ili kupaca na sajmovima važnim materijalima o poduzeću. Ove proizvode također možete upotrebljavati za prezentaciju i moderiranje unutar poduzeća kako biste s pomoću njih, primjerice, atraktivno izložili biltene za djelatnike.Na što je potrebno obratiti pozornost tijekom postavljanja stalaka za prospekte i reklame?Najbolji učinak postići ćete ako se u blizini držača za prospekte ne nalazi vizualna konkurencija u obliku drugih nosača informacija. Među njih se, primjerice, ubrajaju informacijske ploče ili prozirni ormarići. Iznimka: ako sadržaj prozirnog ormarića upućuje izravno na brošure ili prospekte na stalku, vjerojatnost da će promatrač ormarića posegnuti za sadržajem bit će puno izglednija!Ima te još pitanja? Obratite nam se – rado ćemo Vas osobno savjetovati.