Okrugle omče

Okrugle su omče zatvorene omče od posebno dugovječne tkanine otporne na habanje. S ovim pomagalom za podizanje možete podizati teret koji teži čak do 12 tona! K tomu se okrugle omče mogu jednostavno pospremiti i vrlo su brzo spremne za upotrebu.

Vaši filtri
Vrsta proizvoda
Nosivost dvostruko obješena
Nosivost jednostavno izravna

Okrugle omče – nijedan teret nije pretežakTraka za podizanje ili pričvrsni lanac? Katkad je omča najbolje rješenje. Zašto je tomu tako i kako ćete kod tvrtke kaiserkraft pronaći okruglu omču koja odgovara Vašim potrebama saznat ćete ovdje.Što sve mogu okrugle omče i kada se one trebaju upotrebljavati?Okrugle su omče vrhunsko rješenje u više aspekata od jednog. Prvi je aspekt njihov oblik. Naime, oblik omče mijenja se zajedno s teretom. Ova mogućnost prilagodbe osigurava zaštitu osjetljivih površina.I inače su naše okrugle omče svestrane. One se mogu, slično kao trake za podizanje i pričvrsni lanci, izravno povezivati s točkom za pričvršćivanje ili se pak mogu zavezati. K tomu imate mogućnost polaganja tereta u omču. Kada je koja taktika idealno rješenje ovisi o predmetima koje želite podizati. Isto se odnosi na broj omči koje upotrebljavate. Naše okrugle omče u pravilu ćete dobiti u dvostrukoj jedinici pakiranja.Koja su svojstva okruglih omči posebno važna?Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete okrugle omče za teške i manje teške predmete. O kojima je pri tome riječ saznat ćete već na temelju boje:


  • Tamnozelena: 500 kg

  • Ljubičasta: 1000 kg

  • Svijetlozelena: 2000 kg

  • Žuta: 3000 kg

  • Siva: 4000 kg

  • Crvena: 5000 kg

  • Smeđa: 6000 kg

  • Narančasta: ≥ 10000 kg


Samo Vam u slučaju da podižete predmete s hrapavom površinom ne savjetujemo upotrebu okruglih omči. U tu ćete svrhu od nas dobiti pričvrsne lance u brojnim, različitim izvedbama te s jednom, dvije ili četiri karike.Koliko dugo mogu upotrebljavati okrugle omče?Naše su okrugle omče, unatoč teškom radu koji obavljaju, vrlo dugovječne – pod uvjetom da se pravilno upotrebljavaju i skladište. No zato što moraju ispunjavati vrlo visoke zahtjeve vrijedi sljedeće: uočite li oštećenja bilo koje vrste, vrijeme je za zamjenu omče. Samo je tako osiguran najviši stupanj sigurnosti Vaših djelatnika.Zakonski je propisana obveza provjere putem stručnjaka jednom godišnje. U tu Vam svrhu savjetujemo da češće pogledate sredstva za pričvršćivanje te podizne uređaje i uređaje za podizanje. Time se osiguravaju dobar osjećaj i besprijekorni radni procesi. Ako imate pitanja u vezi sa zamjenom, kupnjom novih proizvoda ili upotrebom, svakako nam se obratite. Rado ćemo Vas savjetovati, i to ne samo u vezi sa sredstvima za pričvršćivanje, već i s drugim proizvodima za uređivanje skladišta, radionice ili ureda.