Noževi za karton, rezači za foliju

Sigurni, učinkoviti, precizni: noževi za karton i rezači za foliju praktični su uređaji za rezanje. Omogućit će Vam da otvorite ambalažne materijale u tren oka – režu bez problema čak i plastiku ili kožu. Od skalpela preko noževa za tepih pa sve do noževa za karton sa sigurnosnom funkcijom – otkrijte asortiman u internetskoj trgovini tvrtke kaiserkraft!

U kategoriji Noževi za karton, rezači za foliju nudimo Vam proizvode sljedećih marki: COBA, MAUL, KS Tools, LISTA.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 21

Rezači za foliju i noževi za karton: učinkoviti uređaji za rezanjeBilo kod ulaza robe ili u poštanskom uredu: rezači za foliju i noževi za karton neizostavni su alati u logistici. Zahvaljujući njima Vaši djelatnici otvorit će pakete u tren oka ili ukloniti stretch foliju s paleta. Skalpeli su korisno pomagalo i za odvajanje kartonskih kutija. Proizvodima iz našeg asortimana možete optimizirati radne procese u raznim područjima.Sigurnosne značajke skalpelaNoževi za karton i rezači za foliju opremljeni su oštrim oštricama od čelika ili keramike. Bez problema režu folije, karton, tepihe i kožu. Pametne sigurnosne značajke pritom smanjuju rizik od ozljede. Tako su oštrice integrirane u drški skalpela i štite ruku tijekom rezanja.Kod sigurnosnih noževa oštrica nikad ne ostaje otvorena. Automatskim uvlačenjem oštrice dodatno se smanjuje rizik od ozljeda. Zahvaljujući ergonomskoj dršci i protukliznoj presvlaci noževi za tepih i rezači za foliju uvijek sigurno prianjaju u ruci. Uz to je većina modela prikladna kako za dešnjake tako i za ljevake.Kupite noževe za karton kod tvrtke kaiserkraftUređaji za rezanje iz našeg asortimana djelomično su jednokratni proizvodi. Budući da je opterećenje u skladištu veliko, isplati se kupiti noževe za karton i rezače za foliju u kompletu. Tako ćete uvijek imati dovoljno modela za svoje djelatnike u skladištu. Kod nas možete kupiti komplete od pet, deset ili 25 jednokratnih skalpela.Osim noževa za karton tražite i druga praktična pomagala za otpremu i skladištenje? Bilo da se radi o steznim folijama ili drugim ambalažnim materijalima: naš ljubazni servisni tim rado će Vam pomoći pri odabiru. Slobodno nam se obratite.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Okretni spremnici za slaganje | Drvene palete | Mokra ljepljiva traka | Strojevi za zamatanje | Industrijske palete | Trake za zamatanje EUROKRAFT