0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Dužina
Visina
 

Radne platforme

Krenimo: prema neizostavnom pomagalu koje će Vam pomoći svladati velike visine u skladištu ili radionici. Našim radnim platformama možete svoju djelatnost sigurno i udobno izvršavati i na velikim visinama.
Pronađeno je 3 proizvoda
| | |
Neto
od 8.510,- kn
Neto
od 9.805,- kn
EUROKRAFT - Radna platforma
njemačka izvedba, uska verzija
Neto
od 8.990,- kn
Pronađeno je 3 proizvoda
Radne platforme
Radne platforme su uređaji za podizanje koji prilikom popravaka i održavanja djelatnicima služe za stajanje i kao mjesto za odlaganje materijala. One za razliku od podiznih radnih platformi nemaju vlastiti pogon za izjednačavanje visine. Mogu se koristiti i kao alternativa skelama, ali su za razliku od njih pokretne. Radne platforme imaju kotače s blokadom s donje strane pa se mogu brzo i jednostavno pomicati. Postoje četiri grupe radnih platformi: radne platforme za teretna vozila, radne platforme za prikolice, samovozne radne platforme i škaraste radne platforme. Samovozne radne platforme mogu imati električni pogon, dizelski pogon ili bateriju. Dostupne su i kao dogradni dijelovi za druge strojeve kao što su viličari ili teleskopski viličari.

Prilagođene radne platforme za primjenu u pogonu
U našoj online trgovini možete pronaći i različite prilagođene radne platforme marke EUROKRAFT. Kvalitetno su praškasto lakirane i opremljene džepovima pomoću kojih ih viličar može podići. Ponuđeni modeli k tomu imaju i zaštitne ograde, svornjake za blokiranje za zaštitu od klizanja i protukliznu površinu za stajanje. Naše promišljene radne platforme omogućuju siguran i udoban rad na višim mjestima te se brzo i bez većeg napora mogu pričvrstiti na viličar. Sigurnosna blokada sprječava neželjeno otvaranje vrata. Neki modeli imaju i praktičan pretinac za odlaganje alata. Na upit se mogu isporučiti i uske izvedbe ili izvedbe koje se mogu podizati te specifične lokalne verzije. Tako su primjerice dostupne britanske i austrijske izvedbe. U ponudi tvrtke KAISER+KRAFT nalazi se i sklopiva radna platforma.
Usporedba proizvoda