Spremnici za otpatke i pepeljare

Otpaci na otvorenom? Oni ne bi morali postojati! Opremite Vaša vanjska područja spremnicima za otpatke i pepeljarama i stat ćete smeću na kraj!

U kategoriji Spremnici za otpatke i pepeljare nudimo Vam proizvode sljedećih marki: VAR, PROCITY, Rubbermaid, FLORA, EUROKRAFTpro, Kongamek, Gmöhling, Justrite, Hailo, helit, rothopro.

Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
340
340
1800
1800
-
Relevantno
Količina proizvoda: 293

Spremnici za otpad i vanjske pepeljareKada je vrijeme lijepo, pauze na otvorenom pravi su užitak. Ali što s papirima od žvakaćih guma ili opušcima? Uz spremnike za otpad i pepeljare tvrtke KAISER+KRAFT vanjska područja i javni prostori ostat će čisti tijekom cijele godine.
Spremnici za otpad i pepeljare za vanjska područjaU pušačkim kutcima, uz klupe za sjedenje ili na zaklonjenim područjima stalno ima smeća. Da bi ono odmah završilo u pravom spremniku, kod nas ćete dobiti spremnike za otpad i vanjske pepeljare u različitim varijantama, počevši od velikih kanti za smeće. Naši držači vreća za smeće mogu stajati ili se mogu montirati na zid, čime štede prostor, baš kao i naše pepeljare. Njih možete dobiti kao neupadljive zidne pepeljare za pušački kutak, uske stupičaste pepeljare za ulazna područja i stojeće pepeljare s vlastitim krovom za nezaštićene lokacije. Ili možete jednim udarcem ubiti dvije muhe i odlučiti se za kombiniranu pepeljaru koja objedinjuje pepeljaru i kantu za smeće.Inače: kako Vaš vanjski prostor ne bi bio samo čist, nego i siguran, sve su pepeljare tvrtke KAISER+KRAFT vatrootporne. Vatrogasni modeli rješavaju se dosadnog dima.
Izravno odvajanje, okolišu za ljubav – uz prave spremnike za otpadUz prave spremnike za otpad odvajanje otpada vani funkcionira kao i unutra. Uz spremnike za sirovine s poklopcima ili vreće za otpad različitih boja na prvi će pogled biti jasno u koji spremnik ide obični otpad, a u koji papir. Vozna postolja s kotačima olakšavaju zbrinjavanje. A ako usprkos spremniku za otpad ipak još treba i počistiti, nema razloga da to ne učinite s vrećom za smeće na ramenu. Osim toga, tu su još i kolica za smeće i hvataljke za otpad. Tako će sve opet biti čisto za tren oka i bez bolova u leđima.