Vanjske kante za otpad

U pogonu sve ima svoje mjesto, pa to, naravno, vrijedi i za otpad. Kako bi vanjske površine uvijek bile uredne i čiste, preporučamo Vam svoje vanjske kante za otpad: otvorene ili zatvorene kante za otpad, s pepeljarom, krovom ili unutarnjom kantom, od metala, plastike ili drva. Ovdje ćete sigurno pronaći odgovarajuću kantu za otpad za čiste vanjske površine i uredan okoliš tvrtke – ali i sve savjete i trikove koji su Vam potrebni po pitanju urednosti vanjskih površina.

U kategoriji Vanjske kante za otpad nudimo Vam proizvode sljedećih marki: VAR, PROCITY, Rubbermaid.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 86

Vanjske kante za otpadOtpad nema što tražiti na reprezentativnim vanjskim površinama, ali mjesto za zbrinjavanje je neizostavno. Uz dovoljno vanjskih kanti za otpad značajno ćete povećati kvalitetu boravka, a svakako će doprinijeti i boljem imidžu. Odaberite sada iz našeg velikog asortimana!Što čini vanjski spremnik za otpad?Vjetar, vremenski uvjeti i zub vremena: sustavi za zbrinjavanje otpada za vanjske površine moraju biti izdržljivi. I to ne samo jednu sezonu. Vanjske kante za otpad za zidnu montažu ili za postavljanje izvrsno su za to pripremljene: • Otporni pocinčani čelični lim (barem unutarnja kanta) za sprečavanje opasnosti od požara u slučaju ubacivanja vrućih/zapaljenih cigareta

 • Fiksno usidrenje zahvaljujući podnim pločama ili mogućnosti montaže na zid i stup

 • Veliki otvori za ubacivanje za prihvat različitih vrsta otpada te mali otvori kao signal da unutra nije mjesto velikom otpadu

 • Poklopci za zaštitu od vode

 • Odvod za vodu i vlagu

 • Naprave za vađenje s mogućnošću zaključavanja s jednostavnim mehanizmima za pražnjenje

 • Mnogobrojni dizajni za svaku izvedbu sustava i vizualni dojam


Kako odabrati vanjsku kantu za otpad? 1. Količina: što više kanti za otpad, to bolje. Postavite vanjske spremnike za otpad na svim ulazima i izlazima, na mjestima za zadržavanje kao što su klupe, na parkiralištima i šetnicama na razumnoj udaljenosti.

 2. Veličina: što je spremnik za otpad veći, to ćete ga rjeđe morati prazniti. No smeće može uzrokovati i mirise, a veliki spremnik niti vizualno niti funkcionalno nema smisla baš na svakom mjestu. Što je vanjski spremnik za otpad bliže reprezentativnim područjima, utoliko bi decentniji i manji trebao biti.

 3. Montaža: spremnici za otpad za postavljanje ne trebaju samo određenu površinu za postavljanje, nego i dovoljno prostora oko sebe za precizno ubacivanje i pražnjenje. U tom su slučaju vanjske kante za otpad za zidnu montažu fleksibilnije – mogu se montirati i na stupove. Ipak, to ide nauštrb kapaciteta.

 4. Funkcionalnost: želite li optimirati svoj ciklus zbrinjavanja, važan su element spremnici za odvajanje otpada radi recikliranja. No oni spadaju u najveće izvedbe. Inače su dobra kombinacija elementi za pepeljare, iako su zasebne pepeljare decentnije, a često i sigurnije.

 5. Izgled i dizajn: izbor dizajna ogroman je. Vanjski spremnici za otpad od plastike doduše nisu jednako lijepi kao vanjske kante za otpad od drva ili aluminija, ali zahvaljujući jarkim bojama najbrže ćete ih identificirati kao mjesto za bacanje otpada. Uostalom, najbolji izbor je proizvod koji ide uz vaše otvorene površine.

 6. Otvor za ubacivanje: kanta za otpad uz područje za piknik ili pauzu mora preuzeti mnogo ambalaže od hrane i boca od pića. Mali otvor bio bi kontraproduktivan. S druge strane, sigurno nitko ne želi da se kartonska ambalaža zbrinjava u kanti za otpad na ulazu u tvrtku.


Vanjsko područje Vašeg poduzeća više je od samo otvorene površine. Stoga njemu i zbrinjavanju otpada posvećujemo veliku pažnju i brojne priloge u časopisu s mnogo savjeta i ideja:

Radujemo se Vašim povratnim informacijama i uvijek ćemo rado odgovoriti na dodatna pitanja. Slobodno nam se obratite.