E-romobili

S e-romobilom za tvrtke možete brzo proći kroz tvrtku, bilo da se radi o ljudima ili manjoj transportnoj robi – možete ga koristiti za prevaljivanje bilo koje udaljenosti u prostorijama tvrtke u nekoliko sekundi. Električni transportni romobili za tvrtke postaju sve popularniji među zaposlenicima u svakodnevnom poslu.

Vaši filtri
  Vrsta proizvoda
  Bruto cijena
  5187
  5187
  5438
  5438
  -
  Neto cijena
  4150
  4150
  4350
  4350
  -

  Električni transportni romobili: Prednost za novu mobilnost u tvrtki  Službeni bicikli ne nude dovoljno transportnog prostora, konvencionalni transportni uređaji su prespori za vas i u prostorijama vaše tvrtke može biti još brže? Uskočite u trend e-romobila! Jer ova agilna prijevozna sredstva kombiniraju prednosti nove mobilnosti u svakoj tvrtki.  Što su električni transportni romobili?  Zapravo, e-romobili su tipični električni romobili koji su sada sastavni dio ulične scene. Ali e-romobili za tvrtke mogu učiniti više. Kao mješavina e-bicikla, transportnog uređaja, romobila i teretnog bicikla, oni donose više od svojih kolega na putu od točke A do B:  • Udobno sjedalo s brzim usponom i spuštanjem

  • Konstrukcija s 3 kotača otporna na naginjanje

  • Veliki domet po napunjenoj bateriji

  • Prijevoz malih dijelova i malih spremnika u transportnoj košari ili na utovarnom prostoru


  Za koga su prikladni električni transportni romobili?  e-romobili su posebno prikladni za proizvodne tvrtke ili tvrtke s velikim prostorima i tvorničkim halama. Zaposlenici ovdje svakodnevno prelaze velike udaljenosti. Uz pomoć transportne potpore, velike se udaljenosti mogu prijeći brže nego pješice – to štedi vrijeme i trud. Predmeti se također mogu prevoziti na utovarnom prostoru.  Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, električni romobil također je pametna alternativa za komisioniranje koja duge skladišne hodnike odjednom pretvara u kratke udaljenosti. Gotovo slučajno, zahvaljujući e-romobilima, narudžba je puno brže spremna za daljnju obradu.  Gdje se mogu voziti e-romobili za tvrtke?  U vašim tvorničkim halama vrijede opća sigurnosna pravila kojih se pridržavate s provjerenim e-romobilom, oznakama ruta i pravilima ponašanja u internom prometu.  No, odredbe Zakona o cestovnom prometu već se primjenjuju na dijelove vanjskih površina i na javnim cestama. Stoga je za uporabu e-romobila u cestovnom prometu potrebno odgovarajuće odobrenje.  Ne zaboravite: ako svoja interna vozila ili vozni park pretvarate u e-mobilnost, u isto vrijeme trebate i odgovarajuću infrastrukturu za punjenje. Rado ćemo vam pružiti opširne informacije o našem e-programu. Samo nas kontaktirajte.