0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Boja lima stijenki
Dužina
Isporučive boje
Izvedba elementa
Izvedba stropa
Izvedba višenamjenskih kuća/ureda u halama
Maks. visina stijenke
Materijal
Svijetla visina
Širina
Visina
Visina izbočine
Visina vrata
Vrsta vrata
 

Sustavi pregradnih stijenki, uredi u hali

Na taj ćete način dobiti više! Više mjesta, više mira, više produktivnosti. Sa sustavima pregradnih stijenki i uredima u hali stvarate odvojena područja u prostorima proizvodnje ili industrijskim halama. Na taj su Vam način radni procesi u središtu pažnje i možete se istovremeno koncentrirati na Vašu glavnu djelatnost. A kada Vam postane preglasno, jednostavno zatvorite vrata.
Pronađeno je 24 proizvoda
| | |
EUROKRAFT - Sustav za prostore
vanjska ŠxV 1150 x 2600 mm
Neto
od 2.490,- kn
Neto
od 23.900,- kn
Neto
od 17.500,- kn
Sustav pregradne stijenke
element od pune stijenke
Neto
1.375,- kn
Sustav pregradne stijenke
stakleni zidni element, jednostruko ostakljenje
Neto
od 2.350,- kn
Neto
12.500,- kn
Sustav pregradne stijenke
stakleni zidni element, dvostruko ostakljenje
Neto
od 3.250,- kn
EUROKRAFT - Sustav za prostore
panel za vrata, obostrani, u čisto bijeloj boji RAL 9010
Neto
2.490,- kn
Neto
od 33.900,- kn
Neto
od 40.900,- kn
Neto
od 48.900,- kn
Zaštitna ograda za kantu za smeće
zatvoreno s 4 strane, s vratima
Neto
14.500,- kn
Neto
11.500,- kn
Sustav pregradnih stijenki, fleksibilan, debljina stijenke 82 mm
element s jednokrilnim vratima, VxŠ 2093 x 936 mm
Neto
od 10.500,- kn
Sustav pregradnih stijenki, fleksibilan, debljina stijenke 82 mm
element s dvokrilnim vratima, VxŠ 2093 x 1789 mm
Neto
od 18.500,- kn
Pronađeno je 24 proizvoda
Uredi u halama i višenamjenske kućice od sustava pregradnih stijenki
Pomoću ureda u hali dovest ćete predstojeći uredski posao, koji svaki dan nastaje zbog svih postupaka usmjerenih na praksu u poduzeću, izravno na mjesto događanja. Primjer za to svakako je ovaj četverostrani ured u hali za slobodno postavljanje. Voditelj smjene u njemu može bilježiti svakodnevne podatke, planirati raspodjelu radnika ili zapisivati planove proizvodnje. Uz to će držati svoje zaposlenike i sve radne postupke pod nadzorom i brzo dospjeti na lice mjesta ako dođe do problema. K tomu i u dobro strukturiranim poduzećima uvijek postoje novi sustavi proizvodnje i neprestano dolazi do novih promjena koje iziskuju novo strukturiranje radnih mjesta. Tada je potrebno zadržati fleksibilnost i usprkos tome očuvati produktivnost. Bez dugačkih prekida rada i napornih građevinskih radova pomoći će Vam gotove prostorije s mogućnošću brzog postavljanja za vanjsku i unutarnju primjenu. Višenamjenske kućice, uredi u halama i portirnice u modularnim sustavima optimiraju potrebnu promjenu u pogonu. Pomoću sustava pregradnih stijenki moguće je brzo i na licu mjesta individualno proširiti i preinačiti prostorne uvjete. Tako se cjelokupne industrijske hale mogu nanovo urediti prema načelima ekonomičnosti i pripremiti za optimiranu proizvodnju. Dugački putovi unutar pogona smanjuju se pomoću novih ureda u halama. Višenamjenske kućice u modularnom sustavu pomažu u užoj suradnji među odjelima i na taj način štede važno vrijeme. Također je važan pregledno konstruirani sustav unutar proizvodnog pogona, koji na izvrstan način predstavlja posjetnicu za Vašu tvrtku.

Uredi u halama savršena su nadopuna Vašem prostoru
Prostor je prostor, neovisno o tome je li riječ o malenoj kolibi ili najvećim halama. Kako bi se u zadnjima omogućile pregledne jedinice i jednoznačno odvajanje prostora, naša internetska trgovina nudi Vam u kategoriji ureda u halama praktičan asortiman sustava za prostor. Različiti modularni sustavi i gotovi prostori svojim će ciljanim planiranjem omogućiti optimalno korištenje postojećih osnovnih površina unutar i izvan zgrada. Već postojeći uredi u halama ili višenamjenske kućice mogu se proizvoljno proširiti. Odlučite se sada za raznovrsnu ponudu tvrtke KAISER+KRAFT i podarite Vašim zgradama unutarnji i vanjski život koji je orijentiran prema budućnosti i fleksibilno strukturiran. Uredi u halama, višenamjenske kućice i modularni sustav, čiji se proizvodi ciljano prilagođavaju postojećim uvjetima, pomažu pri strukturiranju i optimizaciji proizvodnih prostora.
Usporedba proizvoda