Sustavi pregradnih stijenki, uredi u hali

Na taj ćete način dobiti više! Više mjesta, više mira, više produktivnosti. Sa sustavima pregradnih stijenki i uredima u hali stvarate odvojena područja u prostorima proizvodnje ili industrijskim halama. Na taj su Vam način radni procesi u središtu pažnje i možete se istovremeno koncentrirati na Vašu glavnu djelatnost. A kada Vam postane preglasno, jednostavno zatvorite vrata.

U kategoriji Sustavi pregradnih stijenki, uredi u hali nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 20

Sustavi pregradnih stijenki i uredi u halama: učinite više sa svojim prostorom!Velike skladišne i proizvodne hale te velike uredske prostorije savršene su za moderne poslovne procese – ali u njima itekako može biti bučno, prljavo i užurbano. Naši uredi u halama i sustavi pregradnih stijenki stvaraju mirne urede usred vreve – i to bez pregradnje ili dugotrajnog planiranja.Zašto se koriste uredi u halama ili sustavi pregradnih stijenki?Iako se otvoreni prostori u skladištu, proizvodnji i upravi mogu izvrsno prilagoditi suvremenim radnim zahtjevima, brzo se javlja kontraproduktivna buka. Prašinu, prljavštinu ili leteće iskre teško je pomiriti s mirnim radom za radnim stolom. A neprestani ulasci i izlasci te transportna sredstva također loše utječu na koncentraciju.Sustavi za prostore kao što su uredi u halama i sustavi pregradnih stijenki omogućuju posebno fleksibilan i učinkovit koncept prostorije u prostoriji kojim se rješavaju svi ovi problemi velikih prostora.Višenamjenske kućice u svim izvedbama možete postaviti praktički svugdje i time ćete se pobrinuti da ured voditelja u proizvodnoj hali bude u središtu zbivanja, ali da on ipak može raditi u miru. Za razliku od fiksno projektiranih prostorija pritom nisu potrebne nikakve pregradnje, a urede u hali postavit ćete vrlo brzo i bez radova postavljanja temelja. Time se ne smanjuju samo troškovi već se omogućava brza montaža i demontaža kućica u skladu s potrebom.Kako mogu isplanirati urede u hali ili višenamjenske kućice?Fleksibilna jednostavnost upotrebe naših višenamjenskih kućica i ureda u halama daje Vam slobodu u uređivanju i namjeni. Kako biste što točnije realizirali svoje zahtjeve, unaprijed biste trebali voditi računa o sljedećim aspektima:  • Potrebna osnovna površina i broj etaža u odnosu na građevinske uvjete u pogonu

  • Potrebna zvučna izolacija prema DIN EN ISO 717-1:2013-06 u odnosu na prosječne vrijednosti okoline

  • Potrebni priključci za vodu, struju (normalna i/ili jaka struja)

  • Potrebno poravnavanje neravnih podloga itd.

  • Posebna oprema kao što su WC, elektronička rasvjeta

  • Privatnost s punim stijenkama nasuprot panoramskom pogledu s ostakljenjem


Sve ove ideje možete individualno realizirati ili svoje planove povjeriti našim iskusnim rukama. Kako to izgleda u praksi, pogledajte na primjeru projekta Grosshaus. Ako želite izraditi prve ideje, na raspolaganju vam je naša Pomoć pri planiranju za sustave pregradnih stijenki i urede u halama.Gdje mogu koristiti sustave pregradnih stijenki?U suvremenim su velikim uredima pregradne stijenke najfleksibilnija mogućnost stvaranja mirnih područja za rad bez dugoročnog ograničavanja na jedan tlocrt. Zahvaljujući dopunama kao što su kotači za namještaj s blokadom, reorganizacija i promjena položaja proteći će vrlo brzo.Sustav pregradnih stijenki s vratima nudi još više privatnosti i posebno se često koristi za prostorije za konferencije ili sastanke u velikim upravama. Stilskim elementima i mogućnošću izbora između punih i staklenih stijenki uz ured u hali istovremeno ćete stvoriti nove površine koje odgovaraju Vašim potrebama za privatnošću ili preglednošću.Naše pregradne stijenke Connect pregrađuju osobito radna mjesta u radionicama u proizvodnji ili skladištu. One ne pružaju samo određenu zaštitu od buke i prljavštine nego se osim toga istovremeno mogu iskoristiti kao površine za regale za male dijelove ili alate. U našim Uputama za planiranje za pregradne stijenke Connect saznat ćete kako možete smisleno sastaviti različite elemente.Rado ćemo Vam dati individualne ponude ili osobno pojasniti Vaša pitanja o našim sustavima za prostore marke Eurokraft i drugih marki. Obratite nam se u svakom trenutku.