Pisaći stolovi

Središte svakog ureda je …? Pogodite. Ne, nije šef… Pravi odgovor je pisaći stol. Za njim svakodnevno provodimo gotovo sedam sati. A da bismo to mogli s veseljem činiti, naš stol mora uvijek biti savršene veličine i visine, lijepog oblika, prilagodljiv i s mogućnošću namještanja visine. Stoga počnite: potražite pravi model za sebe!

U kategoriji Pisaći stolovi nudimo Vam proizvode sljedećih marki: mauser, BISLEY, EUROKRAFTpro, Topstar, Paperflow.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 255

Pisaći stolovi: pojam radnog mjestaOni su središte našega svakodnevnog poslovanja. Na njihovim se površinama talent, kompetencije i iskustvo Vaših djelatnika pretvaraju u rezultate. Oni su istovremeno poprište i alat u svakodnevnom poslovanju: pisaći stolovi. Taj tobože profani komad namještaja time postaje središtem stvaranja nove vrijednosti u Vašem uredu, a taj ga položaj čini temeljnom komponentom u arhitekturi Vašeg ureda. Što možete naučiti iz toga? Svako razmišljanje i svaka lipa koju uložite u odabir ispravnog pisaćeg stola ili sustava pisaćih stolova isplatit će Vam se. Uvelike.Možda si sada mislite: pisaći stolovi, zar nisu svi isti? Hm, nije to baš tako. U smislu dobro osmišljene koncepcije ureda i u pogledu zdravlja Vaših djelatnika.Pisaći stolovi rastu s Vašim zadatcimaUpravo u pogledu velike iskorištenosti Vašeg ureda vrijedi: što se Vaši djelatnici više kreću tijekom radnog dana, to bolje po njihov organizam, a time i učinkovitost. Upravo pri planiranju ureda stoga nije moguće suviše naglasiti važnost dinamičnog rada – a tu na scenu stupaju pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine. Kod tvrtke KAISER+KRAFT možete dobiti kombinirana stojeća / sjedeća radna mjesta od vrhunskih ponuđača kao što su UPLINER ili Mauser, s električnom regulacijom visine od 65 do 125 cm, pojedinačni stol ili povezani model pravokutnog stola s kutnim priključkom od 90°.Od radnog mjesta do serije uredskog namještajaPisaći stol, uredska stolica, pokretni ladičar – i radno je mjesto upotpunjeno. Mislite? Pravi posao sada tek počinje. U našoj online trgovini možete dobiti kompletan paket za svoju koncepciju ureda, od ormara s elementima za vješanje registratora kao pojedinačnog elementa pa sve do bogate serije uredskog namještaja. U našoj ponudi: sve – od osnovne opreme za Vaš ured do kvalitetnog sistemskog namještaja s kontinuiranim dizajnom. S mogućnošću kombiniranja, proširenja i individualnog planiranja prema potrebama Vašeg poduzeća.


Radni procesi, ergonomija, potreban prostor – ništa nećemo prepustiti slučaju. Jednostavno se isplati: obratite nam se, a mi ćemo Vam rado pomoći. Kompetentno i angažirano. Jesmo li to već spomenuli? Usluga je naša jača strana.