0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Visina
Širina
Svojstvo
Serija
Proizvod
Područje namještanja visine
Oprema
Dubina
Prikaži više
 

Pisaći stolovi

Središte svakog ureda je …? Pogodite. Ne, nije šef… Pravi odgovor je pisaći stol. Za njim svakodnevno provodimo gotovo sedam sati. A da bismo to mogli s veseljem činiti, naš stol mora uvijek biti savršene veličine i visine, lijepog oblika, prilagodljiv i s mogućnošću namještanja visine. Stoga počnite: potražite pravi model za sebe!
Pronađeno je 311 proizvoda
| | |
Savjetnik za kupnju za kategoriju Pisaći stolovi
Pronađeno je 311 proizvoda

Pisaći stolovi: pojam radnog mjesta



Oni su središte našega svakodnevnog poslovanja. Na njihovim se površinama talent, kompetencije i iskustvo Vaših djelatnika pretvaraju u rezultate. Oni su istovremeno poprište i alat u svakodnevnom poslovanju: pisaći stolovi. Taj tobože profani komad namještaja time postaje središtem stvaranja nove vrijednosti u Vašem uredu, a taj ga položaj čini temeljnom komponentom u arhitekturi Vašeg ureda. Što možete naučiti iz toga? Svako razmišljanje i svaka lipa koju uložite u odabir ispravnog pisaćeg stola ili sustava pisaćih stolova isplatit će Vam se. Uvelike.



Možda si sada mislite: pisaći stolovi, zar nisu svi isti? Hm, nije to baš tako. U smislu dobro osmišljene koncepcije ureda i u pogledu zdravlja Vaših djelatnika.



Pisaći stolovi rastu s Vašim zadatcima



Upravo u pogledu velike iskorištenosti Vašeg ureda vrijedi: što se Vaši djelatnici više kreću tijekom radnog dana, to bolje po njihov organizam, a time i učinkovitost. Upravo pri planiranju ureda stoga nije moguće suviše naglasiti važnost dinamičnog rada – a tu na scenu stupaju pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine. Kod tvrtke KAISER+KRAFT možete dobiti kombinirana stojeća / sjedeća radna mjesta od vrhunskih ponuđača kao što su UPLINER ili Mauser, s električnom regulacijom visine od 65 do 125 cm, pojedinačni stol ili povezani model pravokutnog stola s kutnim priključkom od 90°.



Od radnog mjesta do serije uredskog namještaja



Pisaći stol, uredska stolica, pokretni ladičar – i radno je mjesto upotpunjeno. Mislite? Pravi posao sada tek počinje. U našoj online trgovini možete dobiti kompletan paket za svoju koncepciju ureda, od ormara s elementima za vješanje registratora kao pojedinačnog elementa pa sve do bogate serije uredskog namještaja. U našoj ponudi: sve – od osnovne opreme za Vaš ured do kvalitetnog sistemskog namještaja s kontinuiranim dizajnom. S mogućnošću kombiniranja, proširenja i individualnog planiranja prema potrebama Vašeg poduzeća. A kada smo već kod planiranja: iskoristite i našu uslugu CAD planiranja. Pomoći ćemo Vam svim svojim iskustvom – i to besplatno. Radni procesi, ergonomija, potreban prostor – ništa nećemo prepustiti slučaju. Jednostavno se isplati: obratite nam se, a mi ćemo Vam rado pomoći. Kompetentno i angažirano. Jesmo li to već spomenuli? Usluga je naša jača strana.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda