Marka
Visina [mm]
340
340
1650
1650
-
Širina [mm]
302
302
1370
1370
-

Kante za smeće

Bacite to ravno u kantu. Ali ne u bilo koju, nego u kantu za smeće ili u za to predviđeni spremnik za otpad. Ovdje ćete pronaći velike kante za smeće, sistemske kante za smeće i kante za smeće tvrtke EUROKRAFT koje su posebno funkcionalne, praktične i ergonomične.

U kategoriji Kante za smeće nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, Gmöhling, Kongamek, VAR, rothopro, Rubbermaid.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 61
Prikaz:

Čvrste kante za smeće i spremnici za otpad u različitim bojama za jedinstveno odvajanje otpadaSve je sivo i crno? Nije ni čudo da ste zbunjeni tijekom odvajanja otpada. Naše kante za smeće u različitim bojama pomoći će Vam da tijekom pražnjenja spremnika za sirovine i kanti za smeće zadržite pregled. Zelena za biološki otpad, plava za papir, žuta za plastiku … – tako odvajanje ide skoro automatski. A ako želite još više boja, kod nas ćete pronaći čak i kante u antracit boji.Naše kante za smeće k tomu možete pri svakom vremenu ostaviti na otvorenom. Ipak su one od dugovječne plastike otporne na kemikalije i temperaturu. A budući da je plastika lagana, naše će kante čak i kad su pune ostati pokretne. Prigušenje tijekom zatvaranja poklopca čuva Vaše uši.
Vatrootporni spremnici za otpad s mogućnošću zatvaranja za nezgodne zadatkeZbrinjavanje je ponekad opasno jer može dovesti do požara. Za takve slučajeve preporučujemo kante za smeće od vruće pocinčanog čeličnog lima. One će se čak i kod otpada koji sadrži ulja pobrinuti za sigurnost, a uz to i dobro izgledaju – čak i bez boje.Sigurnost Vam daje i zaključavanje. Bravom ćete spriječiti strance da istovaruju otpad u Vaše spremnike za otpad. Sadržaj će k tomu ostati tamo gdje mu je mjesto, čak i ako se spremnik za otpad prevrne. Želite zbrinjavati dokumente koje ne bi trebali vidjeti susjedi ni suradnici? Kante za papir s otvorom za papir brinu se za to da osjetljivi otpad ostane povjerljiv.