Kante za smeće

Bacite to ravno u kantu! Ali ne u bilo koju, nego u kantu za smeće ili u za to predviđeni spremnik za otpad. Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete male i velike kante za smeće za industriju, radionicu i pogon – od velikih spremnika za smeće preko sistemskih kanti za smeće pa sve do kanti za smeće marke EUROKRAFT koje su posebno funkcionalne, praktične i ergonomične.

U kategoriji Kante za smeće nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, Gmöhling, VAR, Kongamek, Rubbermaid, rothopro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 62

Čvrste kante za smeće i spremnici za otpad za jasno odvajanje otpadaSve je sivo i crno? Nije ni čudno da ste zbunjeni tijekom odvajanja otpada. Naše kante za smeće u različitim bojama olakšat će Vam pražnjenje spremnika za sirovine i kanti za smeće. Zelena za biološki otpad, plava za papir, žuta za plastiku – sa spremnicima za otpad u boji zadržat ćete pregled, a odvajanje će ići skoro automatski. A ako želite još više raznolikosti, kod nas ćete pronaći čak i kante za smeće u antracit boji.Naše kante za smeće i spremnike za otpad k tomu možete pri svakom vremenu ostaviti na otvorenom. Ipak su one izrađene od dugovječne plastike otporne na kemikalije i temperaturu. Time su kante za smeće lagane te će ostati pokretne i kada su pune. Prigušenje tijekom zatvaranja poklopca čuva Vaše uši.Od velikih do malih: kante za smeće za svaku namjenuOd spremnika za industrijski otpad preko kante za miješani otpad pa sve do kante za stari papir: prava veličina kante ovisi o količini otpada u pogonu. Stoga ćete u online trgovini tvrtke kaiserkraft pronaći spremnike za otpad u različitim veličinama. Tako primjerice možete naručiti kante za smeće s volumenom većim od 600 ili 1000 litara.Kante za smeće s mogućnošću zaključavanja i vatrootporni spremnici za otpad za nezgodne zadatkeZbrinjavanje je ponekad opasno jer može dovesti do požara. Za takve slučajeve preporučujemo kante za smeće od vruće pocinčanog čeličnog lima. One će se čak i kod otpada koji sadrži ulja pobrinuti za sigurnost, a uz to i dobro izgledaju.Tuđe smeće u kanti? Rješenje su kante za smeće s mogućnošću zaključavanja. Bravom ćete spriječiti neovlaštene osobe da istovaruju smeće u Vašu kantu. Sadržaj će k tomu ostati tamo gdje mu je mjesto, čak i ako se spremnik za otpad prevrne. Želite zbrinjavati dokumente koje ne bi trebali vidjeti susjedi ni suradnici? Kante za papir s otvorom za papir brinu se za to da osjetljivi otpad ostane povjerljiv.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Oznake za parkirno mjesto | Nagibni spremnici | Kontejneri za smeće | Usisavači za pod | Rezači | Zidne pepeljare | Kante za smeće Hailo