Kontejneri za opasne tvari

Premalo za cijelo skladište opasnih tvari, a previše za obični regal za opasne tvari? Onda će Vaše opasne tekućine biti najsigurnije u odlagalištu za opasne tvari. U njemu nećete samo propisno skladištiti agresivne tekućine koje ugrožavaju vodu, nego ćete moći birati i između odlagališta koja ne zahtijevaju puno prostora ili odlagališta za posebno jednostavno rukovanje s mogućnošću postavljanja krova, vratima koja se široko otvaraju i imaju mogućnost zaključavanja te s dovoljno prostora za više bačava s već montiranim pumpama. Kompaktno skladištenje opasnih tvari: kontejneri za opasne tvari ili odlagališta za opasne tvari za unutarnju i vanjsku upotrebu – sada se informirajte ili odmah naručite!

U kategoriji Kontejneri za opasne tvari nudimo Vam proizvode sljedećih marki: LaCont, eurokraft pro, eurokraft basic.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 70

Odlagališta za opasne tvari i kontejneri za opasne tvari: mini skladište s maksimalnom sigurnošćuU skladištenju opasnih tvari sigurnost i jednostavno rukovanje neodvojivi su. Zato se bačve, mali spremnici ili spremnici IBC s odgovarajućim medijima skladište u odlagalištima i kontejnerima za opasne tvari. Tu se susreću najviši zahtjevi u pogledu sigurnosti i jednostavno sigurno rukovanje.Što čini odlagališta za opasne tvari?Odlagališta za opasne tvari odnosno kontejneri za opasne tvari univerzalno su rješenje za propisno skladištenje opasnih tvari na ograničenom prostoru. Inače biste morali postaviti skladište opasnih tvari sa svim sigurnosnim mjerama i ograditi ga od radnih površina, dok je odlagalište opasnih tvari spremno za upotrebu odmah pri isporuci. Naručiti možete različite izvedbe bačvi, malih spremnika ili spremnika IBC i odlučiti se za mnogobrojne verzije:  • Kontejneri za opasne tvari i skladišta za medije koji ugrožavaju vode, agresivne kemikalije ili zapaljive tvari

  • Za vanjsko i unutarnje skladištenje u krugu tvrtke

  • Različite varijante vrata s mogućnošću zaključavanja ovisno o dostupnom prostoru

  • Ovisno o modelu prikladno za aktivno i/ili pasivno skladištenje zapaljivih tekućina

  • S detaljima za komfornu upotrebu kao što su postolje za punjenje, navozna rampa, otklopivi krovovi itd.


Skladišta opasnih tvari u kontejnerima kao i odlagališta od plastike idealni su za pogone u kojima se čuva ograničeni broj posuda i u kojima želite povoljno i učinkovito optimirati procese u rukovanju opasnim tvarima i skladištenju opasnih tvari.Koji su kontejneri za opasne tvari za koje medije?Kod svakog proizvoda iz našeg asortimana obratite pažnju na podatke o prikladnosti za medije i o kategorijama opasnosti. Materijal odlagališta opasnih tvari općenito ukazuje na medije za koje je prikladan.  • Odlagališta za opasne tvari od plastike otporna su na koroziju i atmosferske utjecaje te se mogu upotrebljavati za medije koji ugrožavaju vode i kemikalije.

  • Kontejneri za opasne tvari od pocinčanog čelika prikladni su za zapaljive medije i medije koji ugrožavaju vode. Ovdje treba voditi računa i o podacima o aktivnom i pasivnom skladištenju na mjestu postavljanja.


Uz obvezu označavanja skladišta i posuda vodite računa i o tome da poduzmete mjere opreza za upravljanje propuštanjima i da redovito provjeravate funkcionalnost sve dodatne opreme odlagališta. Po potrebi treba zamijeniti prihvatna korita i ostalo.Uz naše informacije o propisnom skladištenju opasnih tvari doznat ćete još više detalja. Rado ćemo i osobno odgovoriti na Vaša pitanja. Zato slobodno stupite s nama u kontakt.