Namijenjena čitavom svijetu

Međunarodna podrška

Dostavljamo u cijelom svijetu

Jeste li zapravo znali da kod tvrtke kaiserkraft možete naručivati u cijelom svijetu? Bez obzira na to nalazite li se u Italiji, Hrvatskoj ili Njemačkoj, određeni proizvod u svakoj zemlji ima isti broj proizvoda: to je tako jednostavno. Našu internetsku trgovinu možete pronaći u 18 zemalja, a za ostatak svijeta nudimo trgovinu za izvoz.

Krenite s nama na put oko svijeta

Međunarodna podrška wt$Kada kažemo da možete naručivati diljem svijeta, tada mislimo da Vas diljem svijeta također možemo savjetovati. A to će učiniti profesionalci. Oni će svoje znanje rado podijeliti s Vama jer naši stručnjaci poznaju različite zahtjeve u pojedinim zemljama.

Osobno smo prisutni u 18 zemalja. A naše Vam podružnice u tim zemljama nude usluge montaže, dogovorenu isporuku i pomoć kod planiranja. Morate samo posegnuti za slušalicom ili popuniti jedan od naših obrazaca za kontakt.

I što je još bolje: naša je dostava ekološka. U suradnji s tvrtkom UPS carbon neutral vršimo klimatski neutralnu dostavu u cijelom svijetu. Pritom se izračunavaju ukupne emisije CO2 prouzročene našim isporukama. Što su emisije veće, to je veći iznos investicija koji se daje u projekte za zaštitu okoliša.