Uređaji za plastificiranje

Uređajima za plastificiranje na učinkovit način možete zaštititi važne dokumente od onečišćenja, vlage, trošenja i oštećenja. Bilo da se radi o certifikatima, svjedodžbama, cjenicima ili prezentacijskim dokumentima – uređaji za plastificiranje čine Vaše dokumente robusnima, dugotrajnima i sigurnima od krivotvorenja zahvaljujući zavarenoj foliji.

U kategoriji Uređaji za plastificiranje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: GBC, Leitz.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Maks. debljina folije

Uređaji za plastificiranje – kako bi Vaši važni dokumenti uvijek bili dobro zaštićeniKako biste svoje dokumente zaštitili od vanjskih utjecaja, plastificirajte ih s pomoću naših uređaja za plastificiranje. Tako će oni biti optimalno zaštićeni te ostati impresivni tijekom cijelog niza godina. Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete uređaje za plastificiranje u različitim dimenzijama za povremeno i često plastificiranje te sve vrste zahtjeva. A ovdje ćete saznati koja je razlika među njima.Gdje je upotreba uređaja za plastificiranje smislena?Plastificiranje dokumenata sa sobom donosi brojne pogodnosti:  • Vaši će dokumenti izgledati reprezentativno.

  • Dokumenti će biti otporni na prljavštinu i vlagu.

  • Plastificirani dokumenti nude zaštitu od krivotvorenja.


Tako je upotreba uređaja za plastificiranje posebno prikladna za dokumente koji će proći kroz brojne ruke i/ili koji trebaju izgledati reprezentativno, primjerice potvrde, fotografije, certifikate, prezentacijske materijale i jelovnike.Koji Vam je uređaj potreban za plastificiranje?Vi i Vaši suradnici redovito plastificirate velike količine dokumenata? Tada je brzina od iznimne važnosti. Vi ipak imate važnijeg posla od provođenja polovice radnog vremena za uređajem za plastificiranje.Za često je plastificiranje jedan čimbenik odlučujući: brzina prolaza. Ona daje naznake o tome koji je najveći broj milimetara koje uređaj može plastificirati tijekom jedne minute. Kod jednostavnih modela ona iznosi 300 mm/min, a kod vrhunskih uređaja peterostruko je veća. To je razlika koja se brzo može pokazati važnom. Senzori koji automatski namještaju odgovarajuću temperaturu i brzinu ostvarit će dodatnu uštedu vremena. Ako plastificirate nekoliko puta tijekom dana, također ćete profitirati od kratkog vremena zagrijavanja. Naime, zahvaljujući integriranomu, automatskom isključivanju uređaji za plastificiranje tvrtke kaiserkraft u međuvremenu će se isključivati i štedjeti energiju. Naše ćete uređaje k tomu pronaći u različitim veličinama za formate DIN A3 i DIN A4.Zašto veći broj rola predstavlja prednost?Imate visoke zahtjeve u pogledu kvalitete? Za optimalne rezultate kod fotografija, važnih prezentacijskih materijala i sličnih dokumenata preporučujemo da obratite pozornost na broj rola s pomoću kojih se dokumenti provlače kroz uređaj. Što ih uređaj ima više, to će konačni rezultat plastificiranja izgledati ravnomjernije i ljepše. Naši vrhunski modeli sadrže šest umjesto dvije role za rezultate bez savinuća.Što Vam je još potrebno za plastificiranje?S uređajem za plastificiranje tvrtke kaiserkraft još će Vam samo nedostajati folije odnosno džepovi za plastificiranje. Njih ćete također pronaći kod nas, baš kao i dodatne uredske strojeve i odgovarajuću dodatnu opremu za besprijekoran tijek rada, od uništavača dokumenata sve do uređaja za pročišćavanje zraka.