Prostirke za skupljanje prljavštine

Prostirke za skupljanje prljavštine apsorbiraju nečistoće i vlagu. Tako ćete se pobrinuti za čisto i suho ulazno područje u svom poduzeću – i minimizirati opasnost od klizanja. Od prostirki za skupljanje prljavštine za unutarnje područje pa sve do otirača za noge za obrt i industriju: kod tvrtke kaiserkraft sigurno ćete pronaći odgovarajući model – potražite ga sada!

U kategoriji Prostirke za skupljanje prljavštine nudimo Vam proizvode sljedećih marki: NOTRAX, COBA.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 93

Prostirke za skupljanje prljavštine: manja opasnost od klizanja i manje zaprljanjaU uredima te javnim i industrijskim zgradama često vlada velika frekventnost ljudi. Prostirke za skupljanje prljavštine sprečavaju povećanje opasnosti od klizanja u unutarnjem području zbog prljavštine i vlage. Naime, otirači za noge čiste mokre i prljave potplate i tako smanjuju količinu prljavštine. Pokazat ćemo Vam koje vrste prostirki za skupljanje prljavštine postoje i od kojih se materijala one izrađuju.Vrste i materijali otirača za nogeNije bitno jesu li na vanjskim površinama, u predvorju ili prodajnom prostoru: prostirke za skupljanje prljavštine apsorbiraju prljavštinu i vlagu. Na taj način pružaju više sigurnosti i smanjuju troškove čišćenja. Otirači za noge s protukliznim oblogama osobito su praktični jer ne kližu. Modeli od antistatičkih polipropilenskih vlakana ili prostirke od igličastog filca s funkcijom četke učinkovito čiste čak i izrazito prljave potplate.Rupičaste gumene prostirke za skupljanje prljavštine ili svjetlosno postojane varijante od PVC-a s druge su strane izrazito otporne na vremenske utjecaje. Neki se tepisi mogu prati na čak 60 °C te se mogu sušiti u sušilici – za jednostavno i higijensko čišćenje. K tomu postoje staze za skupljanje prljavštine raznih dizajna. Tako možete odabrati otirače za noge u skladu s uređenjem Vašeg poduzeća.Prostirke za skupljanje prljavštine za različita mjesta primjeneOvisno o tome gdje želite koristiti stazu za skupljanje prljavštine, preporučujemo različite modele. Kao prostirka za skupljanje prljavštine za unutarnje područje prikladni su primjerice modeli od vlakana Decalon®. Robusna gumena poleđina k tomu će se pobrinuti za to da otirač ne sklizne. Za upuštene okvire za prostirke odgovarajući je izbor prostirka od kokosovih vlakana sa svojim otpornim prirodnim vlaknima kao učinkovit otirač za obuću.S druge strane za vanjsko područje preporučujemo prostirke s gumenim prstenima od protukliznog kaučuka. One su otporne na vremenske utjecaje i mogu izdržati kišu te čak i snijeg. Prikladni su i otirači za noge od PVC-a otporni na vremenske utjecaje i UV zračenje. Prostirke za skupljanje prljavštine za industriju predstavljaju prepreku za prljavštinu, ali bez ikakve barijere za vozila, te smanjuju količinu prljavštine u skladišnim halama i sl. Kod tvrtke kaiserkraft dobit ćete vrlo izdržljive modele.Tražite nešto posebno ili želite pomoć pri odabiru? Onda stupite s nama u kontakt. Naš će Vam servisni tim rado pomoći.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Zidne pepeljare | Sredstva za čišćenje poda | Garderobni ormarići | Informacijski stalci | Kutije sa zavojima | Vješalice EUROKRAFTpro