0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Boja
Materijal donje strane
Materijal gornje strane
Opterećenje
Svojstvo
Širina
 

Prostirke za skupljanje prljavštine

Pljesak za naše prostirke za skupljanje prljavštine! Apsorbiraju prljavštinu i vlagu, lijepog su izgleda, čuvaju naše podove, robusne su i po želji su k tomu otporne na UV zračenje i protuklizne. Bez obzira trebaju li Vam za unutarnju ili vanjsku primjenu, ovdje ćete sigurno naći odgovarajući model.
Pronađeno je 92 proizvoda
| | |
Prostirka od prstenaste gume
visina prostirke 22 mm
Neto
od 379,- kn
Neto
1.125,- kn
Neto
1.775,- kn
Prostirka za skupljanje prljavštine
širina 1300 mm, po dužnom metru
Neto
799,- kn
Prostirka za skupljanje prljavštine
širina 2000 mm, po dužnom metru
Neto
1.125,- kn
Prostirka od kokosovih vlakana
PVC, po dužnom metru
Neto
od 629,- kn
Neto
od 3.550,- kn
Neto
od 1.175,- kn
Staza od igličastog filca
širina 2000 mm, po dužnom metru
Neto
1.325,- kn
Staza od igličastog filca
širina 1000 mm, po dužnom metru
Neto
od 719,- kn
Neto
od 4.850,- kn
Staza za skupljanje prljavštine
širina 2000 mm, po dužnom metru
Neto
od 679,- kn
Staza za skupljanje prljavštine
dijagonalna rebra, širina 2000 mm, po dužnom metru
Neto
od 899,- kn
Neto
1.325,- kn
Neto
od 289,- kn
Neto
od 289,- kn
Neto
od 289,- kn
Neto
359,- kn
Pronađeno je 92 proizvoda
Prostirke za skupljanje prljavštine – jer Vam je čistoća važna
Prostirke za skupljanje prljavštine dio su svake zgrade, no za zgrade tvrtki, pogone i javne zgrade s velikim protokom posjetitelja posebno je preporučljiva primjena funkcionalnih i dugotrajnih prostirki za cipele jer se one neće tako brzo ishabati i istrošiti. Ipak, prostirka za skupljanje prljavštine mora izdržati štošta kako bi unatoč svoj obući s ceste i prljavštini te vlazi koju ona nanese na njezinu površinu i nadalje izgledala privlačno i uredno. Iako posebni uređaji za čišćenje pomažu pri čišćenju prostirki za vrata, kvaliteta ipak igra poprilično važnu ulogu. Prostirke za skupljanje prljavštine za tvrtku stoga bi izgledom trebale odgovarati uređenju tvrtke te istovremeno biti funkcionalne. Funkcionalnost je važna kada u Vašim prostorijama ugošćujete velik broj kupaca i poslovnih partnera. Ulazno bi područje s prostirkom za vrata trebalo djelovati uredno jer je ono zaslužno za prvi dojam. Prostirke za skupljanje prljavštine k tomu omogućuju posjetiteljima da se otarase prljavštine sa svoje obuće. Uz cipele Vaših djelatnika i posjetitelja štitit ćete i Vaše podove od trošenja i ružnih mrlja.

Prostirke za skupljanje prljavštine u različitim izvedbama
Prostirke za skupljanje prljavštine iz asortimana naše internetske trgovine mogu prihvatiti najsitnije čestice prašine, robusne su i brzo upijaju tekućine. Osim iznimno funkcionalnih podnih prostirki s olefinskim česticama za vrlo prometna ulazna područja, teško zapaljivih modela s UV otpornošću te otirača s visokim florom, za unutrašnjost također postoje prostirke s gumenim prstenovima i otvorenom površinom za vanjsko područje. Najčešće se preporučuje kombinirati obje verzije radi stvaranja optimalnog prijelaza. Taj prijelaz može kroz cjelokupni građevinski trakt voditi ili pomoću prostirki za skupljanje prljavštine po dužnom metru ili se pak može oblikovati pomoću ulazne prostirke s fiksnim dimenzijama koja leži ispred vrata. Prostirke za čisti rad iznimno su prikladne za javne zgrade sa svakodnevnim događanjima. Bez obzira je li riječ o podnim prostirkama kao metražnoj robi ili s fiksnim dimenzijama: dodatna nezaobilazna funkcija svakako je protuklizno djelovanje. Prostirke za skupljanje prljavštine s protukliznim djelovanjem čvrsto leže na tlu i stoga neće postati zamkom za spoticanje zbog ukošene zaštite za rubove.
Usporedba proizvoda