Punjenje, oblaganje i zaštita

Ovdje možete pronaći sve što Vam je potrebno za sigurno slanje: materijal za punjenje i oblaganje za svoje pakete, materijal za zaštitu ambalaže ili sredstva za vezanje vode. Zaštitite sadržaj od oštećenja, kao što su udarci, ogrebotine ili drugo – naši kvalitetni proizvodi obećavaju Vam maksimalnu sigurnost. Još danas naručite dodatnu opremu za slanje i obloge za maksimalnu zaštitu paketa!

Obloge za pakete: najbolje osiguranje Vaših proizvoda tijekom transportaKad neki proizvod vrhunske kvalitete izađe iz Vašeg skladišta, želite da u vrhunskoj kvaliteti stigne i do kupca. Zato kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno za punjenje, oblaganje i zaštitu. Udarci, vlaga, krhotine ili magareće uši: uz prvorazrednu zaštitu proizvoda u paketima i pošiljkama Vašoj se pošiljci više ništa ne može dogoditi.Koji mi je materijal za oblaganje potreban za ambalažu?Savršeno obložena pošiljka ne počinje s materijalom za punjenje ni folijom sa zračnim jastučićima. Ona počinje s idealnom ambalažom za slanje: kartonsku kutiju treba odabrati tako da između robe i kartona ostane oko pet centimetara prostora. Tu šupljinu, u skladu s proizvodom i načinom slanja, napunite našim oblogama za pakete:

Kako možete sustavima za oblaganje optimirati otpremu?Ako stolove za pakiranje i stalke za rezanje dopunite sustavima za oblaganje i punjenje, Vaša će otpremna logistika raditi na turbopogon. Lijevci i stalci za punjenje materijala za punjenje, strojevi za izradu zračnih jastučića i perforatori za karton u sekundi će ispuniti šupljine. A kartonske će kutije svesti na savršenu mjeru.Takvi se sustavi isplate već i ako redovito šaljete ne preveliku količinu robe. Ako pak uglavnom šaljete osjetljive proizvode, ti će sustavi automatizirati logistički korak koji Vam oduzima puno vremena.Kako mogu biti održiviji u pogledu materijala za oblaganje ambalaže?Što Vam je manje materijala potrebno za oblaganje, punjenje i zaštitu, to bolje po ekološku i korporativnu bilancu. Ipak, potpuno se odreći materijala za oblaganje nije dobra ideja – povećat ćete vjerojatnost oštećenja, a time i stopu povrata. Najbolji srednji put predstavljaju nove ideje u pogledu materijala i točno usklađivanje:  • U međuvremenu u svakoj kategoriji možete pronaći ekološke alternative: primjerice folije sa zračnim jastučićima od papira, reciklirane plastike ili biološke folije održivi su materijali za punjenje za optimiranu ekološku bilancu, a pružaju istu zaštitu.

  • Ne mora se svaki proizvod jednako obložiti za slanje. Kartonske kutije s malo slobodnog prostora i slojem papirne obloge ili pjenaste folije u većini slučajeva već su dovoljni.

  • Proizvod već ima zaštitno pakiranje? Onda dodatni materijal za oblaganje uglavnom nije potreban. Još jedan plus: ako su dimenzije paketa manje, štedi se na poštarini.

  • Informirajte kupce o održivosti i mogućnosti recikliranja određenih ambalažnih materijala. Tako nećete samo pomoći zatvoriti krug, nego ćete se i dokazati kao angažirano, zeleno poduzeće.


Ako imate pitanja o savršenoj kombinaciji zelene logistike i sigurnog slanja, pitajte nas o materijalu za oblaganje za ambalažu. Slobodno nam se obratite. Više ideja o zelenoj otpremi pronaći ćete i u našim savjetima i trendovima na temu pakiranja.