0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Za promjer boca
Za promjer bačve od - do
Visina
Visina podizanja
Širina
Nosivost
Dužina
Broj boca
Prikaži više
 

Rukovanje bačvama

Opasne tvari često se skladište u bačvama. S inteligentnim proizvodima će sigurno rukovanje bačvama u radnoj svakidašnjici postati puno jednostavnijim − kod podizanja, pomicanja, okretanja ili pražnjenja. Nehrđajući čelik i drugi kvalitetni materijali pritom Vam nude najbolju industrijsku kvalitetu. I to znači: više zaštite za ljude i okoliš.
Pronađeno je 66 proizvoda
| | |
Pronađeno je 66 proizvoda
Rukovanje bačvama
Za pravilno rukovanje bačvama naša će Vam internetska trgovina ponuditi pregršt posebnih proizvoda koji su predviđeni kako za mobilni transport tako i za fiksnu instalaciju. Transportni uređaji i kolica pri tome omogućuju sigurno rukovanje bačvama napunjenima opasnim tvarima. Za sve različite veličine bačvi mogu se pronaći prikladna rješenja. Njihova nosivost može iznositi daleko više od 500 kg. Na ovaj se način podjednako mogu transportirati čelične bačve, plastične bačve te druge izvedbe. Za punjenje i pretovar bačvi na raspolaganju Vam stoje provjerene tehnike koje na razne načine ubrzavaju radne postupke. Primjenom hidrauličkih sustava k tomu se postiže značajno olakšavanje rada za djelatnike odnosno njima se tek omogućuje rukovanje teškim bačvama. I uređaji za punjenje bačvi dostupni su kao mobilne jedinice, zbog čega je u pogonu uvijek zajamčena fleksibilna primjena.

Individualna rješenja
Zahvaljujući odgovarajućim kliještima za bačve, koja se primjerice mogu montirati na strop, i za polegnute je bačve zajamčen optimalan transport iz tvorničke hale A u tvorničku halu B. Pomoću odgovarajućih elemenata za vješanje bačvi isto je moguće i za uspravne bačve. Pomoću zakretnih kliješta za bačve moguće je dovesti ove spremnike u najrazličitije položaje nagiba. I za higijenski osjetljiva područja poput kuhinja, klinika i laboratorija na raspolaganju Vam stoje transportna kolica spremna za uporabu zahvaljujući različitim sistemskim ponudama. Mogućnost jednostavnog čišćenja pri tome je jednako važna kao i iznimna postojanost materijala. Pri tome se jamči najbolja industrijska kvaliteta upotrebom nehrđajućeg čelika i drugih kvalitetnih materijala. Naručite sve proizvode s provjerenim 3-godišnjim jamstvom kod tvrtke KAISER+KRAFT.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda