Rukovanje bačvama

Opasne tvari često se skladište u bačvama. S inteligentnim proizvodima će sigurno rukovanje bačvama u radnoj svakidašnjici postati puno jednostavnijim − kod podizanja, pomicanja, okretanja ili pražnjenja. Nehrđajući čelik i drugi kvalitetni materijali pritom Vam nude najbolju industrijsku kvalitetu. I to znači: više zaštite za ljude i okoliš.

U kategoriji Rukovanje bačvama nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, Pfeifer, Genkinger-bAKA.

Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
30
30
2300
2300
-
Relevantno
Količina proizvoda: 71

Rukovanje bačvama – siguran transport i punjenjeIzgledaju bezazleno, ali ih ne treba podcijeniti. Kod bačvi s opasnim tvarima traži se istančan osjećaj – i prava dodatna oprema, prije svega kad bačvu treba premjestiti od točke A do točke B. Istančani osjećaj pri rukovanju bačvama prepustit ćemo vama, a kod nas ćete dobiti dodatnu opremu.Sve za siguran transportNajjednostavnija je mogućnost transporta pomično postolje za bačve s ručkom ili bez nje. S kolicima za bačve ostat ćete itekako okretni i tijekom transporta teških bačvi. A možete posegnuti i za kolicima za bačve. Uz njihovu pomoć možete odmah transportirati jednu ili dvije bačve. Ako iz nekog razloga tijekom rukovanja bačvama putem iscuri tekućina, integrirano prihvatno korito pobrinut će se za to da ne nastane nikakva šteta.Kad već vozite, želite li viličar ili dizalicu? To nije problem uz naša kliješta za bačve, hvataljke za bačve i podizače bačvi. Postolja za naginjanje bačve rade upravo ono što im i ime govori i dostupna su u stacionarnoj i mobilnoj izvedbi. Tako će Vaši djelatnici i kod prelijevanja i pražnjenja teških bačvi imati sve pod kontrolom. Još se udobnije to može obaviti pumpama i pumpama za ulje iz naše trgovine.Kolica za plinske boce s osiguračemOno što je prikladno za bačvu, ni izdaleka nije dobro za plinsku bocu. Za plinske su boce ipak prikladnije rješenje naša kolica za plinske boce. Zahvaljujući osiguraču za boce teret će i u uskim zavojima sigurno ostati na svojem mjestu.Osim toga kod tvrtke KAISER+KRAFT uz pomagala za rukovanje bačvama pronaći ćete još mnogo transportnih uređaja i kolica za najrazličitije terete, spremnike, kante i bačve za sigurno čuvanje i sve drugo što Vam je potrebno za rukovanje opasnim tvarima. Rado ćemo Vas savjetovati!