FINO

FINO je pravo čudo u pogledu raspoloživog prostora za pohranu
Serija uredskog namještaja Fino ističe se kao čudo u pogledu raspoloživog prostora za pohranu koje omogućuje odlično organiziranje pohrane u uredu. Jasno strukturirani radni procesi mogu se uspješno ostvariti uporabom naših praktičnih ormara.

Vaši filtri
  Vrsta proizvoda
  Održivost
  Visina [mm]
  590
  590
  2004
  2004
  -
  Širina [mm]
  Dubina [mm]
  Boja
  Područje namještanja visine
  Serija
  Svojstvo
  Vrsta namještanja visine
  Bruto cijena
  Neto cijena
  Relevantno
  Količina proizvoda: 26
  Fino – pisaći stol s mogućnošću namještanja visine i stijenka ormara kao rješenje za urednost
  Model Fino prvenstveno se ističe svojim sustavom stijenki ormara koji brine za pravi red u uredu. Uredski ormar Fino dostupan je u tri varijante regala, s tri različite veličine ormara za registratore s ormarom za odjeću te ormarima s rolo vratima koji se mogu integrirati. Reda mora biti, zbog čega se ormari Fino mogu zaključati pomoću cilindarske brave. Posebice za sustav stijenki ormara može se dodatno osigurati usluga montaže koja isporučuje stijenku ormara, montira je te zbrinjava ambalažu. Dodatne niske komode i ormari s kliznim vratima po želji mogu stvoriti još više prostora za pohranu. U skladu s ormarima tvrtke Fino dakako postoje i stolovi s mogućnošću namještanja visine. Radni stol može se namjestiti na visinu između 680 i 760 mm. Na taj se način visina stola može prilagoditi visini tijela, čime se potiče optimalno držanje kod sjedenja. Kabeli se mogu smjestiti okomito iza maske s mogućnošću skidanja i vodoravno u sklopivo kabelsko korito, čime dobivate dojam uredne atmosfere kada stupite u ured Fino. Prikladno uz pisaći stol, ova serija uredskog namještaja nudi i pokretni ladičar u dvjema varijantama sa i bez elementa za vješanje registratora. Pokretni ladičar Fino raspolaže blokadom protiv izvlačenja i isporučuje se zajedno s drškama i kotačima. Sa serijom Fino možete stilski opremiti i upotpuniti velike urede svim mogućim modelima ormara i stolova. Stoga je ova serija namještaja dio naše grupe SELECT – a odabir je na Vama. Najveći mogući prostor za pohranu uvijek je zajamčen zahvaljujući seriji namještaja Fino.

  Uredski namještaj Fino iz održivog gospodarenja šumama
  Namještaj Fino uredski je namještaj s FSC certifikatom, čiji obrađeni materijali potječu iz održivog gospodarenja šumama. FSC namještaj kvalitetan je i ekološki prihvatljiv. S uredskim namještajem Fino ne pokazujete samo odgovornost prema svojim zaposlenicima nego i prema prirodi te cjelokupnom imidžu poduzeća. Kako u pogledu na održiv rad u poduzeću tako i u pogledu na stilski dizajn, sa serijom uredskog namještaja Fino uvijek ćete se drugima predstaviti sa svoje dobre strane. Ako poslovni partneri i kupci posjećuju Vaš ured, oduševit ćete ih njegovim elegantnim dizajnom i redom koji u njemu prevladava.