Kante

Kante su uvijek potrebne, bilo da se radi o profesionalcu za čišćenje, tehničaru koji radi s prehrambenim proizvodima ili zanatliji. Ti univerzalni spremnici u konačnici nisu nepobjedivi samo u čišćenju. U toj ćete kategoriji pronaći plastične kante s poklopcem ili bez njega, teško zapaljive kante prikladne za prehrambene proizvode od plastike, nehrđajućeg čelika ili čeličnog lima – i naravno sve potrepštine za čišćenje u pogonu i radionici.

U kategoriji Kante nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Vikan, eurokraft basic, Vermop.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 14

Kante: standardna opremaAko želite imati čist pogon, potrebne su Vam kante. No plastične kante, kante s poklopcem ili kante od nehrđajućeg čelika nisu uvijek tu samo kao potrepštine za čišćenje. Ti su spremnici uvijek spremni za upotrebu i kao prenosiva pomagala za organizaciju i porcioniranje.Kakve kante postoje?Već i naš izbor pokazuje da od kanti možete očekivati da budu puno više od samo pouzdanih potrepština za čišćenje. Zahvaljujući svojem materijalu i mnogim dodacima kante preuzimaju iznenađujuće mnogo poslova u pogonu i radionici:  • Čelične kante nisu gorive, a mogu poslužiti kao spremnici za razne vrste tekućina i krutih tvari, kao i za pepeo dok se ne ohladi i bude spreman za zbrinjavanje.

  • Kante s poklopcem različitih veličina »porcioniraju« različite tekućine i proizvode. Optimalne su za učinkovito skladištenje: s poklopcem se mogu slagati jedne na druge, a bez poklopca jedne u druge.

  • Kante prikladne za prehrambene proizvode upotrebljavaju se u velikim kuhinjama ili za dostavu hrane. One čuvaju gotovu hranu i sastojke, mogu se upotrebljavati za stočnu hranu u staji, sredstva za njegu životinja i još mnogo toga.

  • Kante za čišćenje s izljevom, površinom za odlaganje ili napravom za cijeđenje čine moćan tim s mopom ili pomagalima za pranje prozora.


Kako mogu upotrebljavati kante pri čišćenju?Četverobojni kôd higijenskog čišćenja: kako bi se spriječila križna kontaminacija, za različite vrste čišćenja upotrebljavajte različita pomagala za čišćenje, ali i kante različitih boja. Profesionalci za sanitarije općenito upotrebljavaju plastične kante jarkih primarnih boja. Krpe za čišćenje, lopate itd. također dolaze u tim bojama.  • Za higijenski visokoosjetljive sanitarne prostore poput zahoda odaberite plastične pravokutne ili okrugle kante crvene boje.

  • Praonice i područja za pranje, odvojena od zahoda, čiste se žutim kantama zapremnine 25 litara ili drugog volumena.

  • Kuhinja je kodirana zelenom bojom. Ta se boja preporučuje i za područja u kojima se upotrebljavaju dezinfekcijska sredstva, primjerice u njezi.

  • Plave plastične kante i potrepštine za čišćenje rezervirani su za urede i higijenski bezopasne površine.


Kako biste spriječili svaki oblik prijenosa mikroorganizama, kante i pomagala za čišćenje određenih područja uvijek stavljajte na ista kolica za čišćenje.To će se, naravno, isplatiti samo ako Vaši eksperti za čistoću obrađuju više od svega nekoliko kvadratnih metara određene kategorije. Osim toga pazite da se pomagala za čišćenje odvojeno čiste, a kasnije i odvojeno čuvaju.Higijena u uredu ili urednost i čistoća na radnom mjestu kompleksna su, ali ne i komplicirana pitanja. Samo su Vam potrebni pravi proizvodi, nekoliko profesionalnih savjeta i možda malo pomoći pri odabiru opreme. Mi smo na raspolaganju. Obratite nam se.