Sredstva za vezanje

Podizanje, pomicanje i osiguranje: sredstva za pričvršćivanje svestrano su primjenjiva. Bilo ovjesi s okruglom omčom, pričvrsni lanci s većim brojem užadi ili trake za podizanje – za svako područje primjene dobit ćete odgovarajuća sredstva za pričvršćivanje u online trgovini tvrtke kaiserkraft. Tako ćete bez problema pomicati raznoliku transportnu robu.

Vaši filtri
Vrsta proizvoda
Održivost
Dužina [mm]
1000
1000
2000
2000
-
Relevantno
Količina proizvoda: 38

Pomagala za pričvršćivanje – lanci za dizalice i ovjesi s okruglom omčomIzmeđu dizalice i tereta nalazi se praznina? Onda Vam je potrebno odgovarajuće pomagalo za pričvršćivanje. Naši lanci za dizalice i ovjesi s okruglom omčom stvaraju siguran spoj za transport teških tereta. Kada je koje rješenje najbolje, otkrit ćemo Vam ovdje.Pričvrsni lanci – iznimna robusnost i nosivostKatkad je teret najbolje držati na lancu. Pričvrsni lanci prenose predmete vrlo velike težine i nisu osjetljivi na ekstremne temperature. S odgovarajućom zaštitom rubova čak mu ni oštri rubovi neće smetati. Prednost je pri tome jedna točka za pričvršćivanje – ili više njih. Naime, ovisno o veličini i obliku predmeta koji želite podići nudi se lanac s jednim, dvama ili četirima ograncima. Na svu ćete sreću sve tri varijante pronaći u našoj trgovini, baš kao i pričvrsne lance s kukom za skraćivanje. Tako ćete i po dužini ostati vrlo fleksibilni.Uostalom: alternativa lancu je traka. Ona se nudi kada osjetljive predmete želite podizati s visokim stupnjem sigurnosti. K tomu su trake svestrano pomagalo kada je riječ o pričvršćivanju. To se u još većoj mjeri odnosi na okrugle omče. Njih možete stegnuti oko tereta i kuke krana, i to jedanput ili dvaput. Točka za pričvršćivanje Vam u svakom slučaju neće biti potrebna. A kada je riječ o skladištenju, trake za podizanje i okrugle omče štede vrijedan prostor.Važni savjeti u vezi s nosivošću pomagala za pričvršćivanjeBez obzira na to je li riječ o traci, omči ili lancu, središnje je svojstvo pomagala za pričvršćivanje njihova nosivost. U našoj ćete trgovini već na prvi pogled vidjeti koliko će ona okvirno iznositi:Pričvrsni lanci: što je razred kvalitete viši, to je nosivost veća. K tomu je važan aspekt promjer lanca. Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete pričvrsne lance razreda kvalitete 8 – 12. Odaberete li razred kvalitete 10 umjesto 8, nosivost se povećava za najmanje 25 posto. Istovremeno se možete odlučiti za lanac s manjim promjerom.


Način pričvršćivanja i okruženje također su važni. Kod većeg kuta nagiba nosivost se proporcionalno smanjuje. Isto vrijedi za vrlo visoke ili vrlo niske temperature. Nosivost traka i omča možete povećati tako što ih upotrebljavate u dvostrukoj količini. Više informacija o tome pronaći ćete u našim opisima proizvoda. Ili nas osobno upitajte. Rado ćemo Vam pomoći.Sigurno podizanje s pomoću pomagala za podizanjeZa najviši stupanj sigurnosti tijekom podizanja teških predmeta potrebno je redovito provjeravati pomagala za pričvršćivanje te ih je već kod najmanjih naznaka oštećenja potrebno zamijeniti. I tijekom upotrebe uvijek igrajte na sigurno, primjerice dodatnom upotrebom zaštite rubova i obraćanjem pozornosti na vanjske utjecaje kao što su udari vjetra i ekstremne temperature. Dodatnu opremu i više informacija u vezi sa sigurnom upotrebom pomagala za pričvršćivanje dobit ćete kod nas.