Radne klupe

Odlučite se konačno i lupite šakom o stol! Kupnjom odgovarajućeg radnog stola možete svoj radni prostor pametno opremiti i urediti. Stolovi pored toga nude i čvrstu podlogu za najrazličitije vrste poslova. Oni su osnovni elementi koji ne smiju nedostajati ni u jednoj radionici.

U kategoriji Radne klupe nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, ANKE, RAU, LISTA, eurokraft basic, bedrunka hirth, Treston.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 416

Radne klupe – robusne, praktične, raznovrsneOno što je nekome pisaći stol, drugome je njegova radna klupa: središte radne svakodnevnice, a onda i predmet kod kojeg ne radimo kompromise. Niti ne morate. Jer kod tvrtke kaiserkraft možete dobiti radne klupe za najrazličitije potrebe – od malih do velikih te od minimalističkih do onih s punom opremom.Svim radnim klupama zajednička je...…osnovna konstrukcija. Sastoji se od robusne stolne ploče i četiriju nogu. Ima poslova za koje je ta osnovna varijanta potpuno dovoljna – primjerice kad radnu klupu upotrebljavate kao stol za pakiranje ili za poslove u kojima Vam je potrebno malo dodatne opreme. Sklopivi stolovi imaju manju nosivost. Ali zato ih po završetku posla možete staviti u kut.Što je još mogućeKljučna je riječ »prostor za pohranu«. Poslovi koji se obavljaju na radnim klupama često ipak zahtijevaju alat, male i rezervne dijelove. Kako bi Vaši djelatnici na dohvat ruci imali sve što im je potrebno, mnoge radne klupe imaju pretince, ladice i ormare. Asortiman pritom seže od samo jedne do 12, a kod grupnih radnih klupa čak 30 ladica. Još je jedna ključna riječ posljednjih godina dobila na važnosti: ergonomija. Budući da su zdrava leđa od središnje važnosti u profesionalnom životu, kod nas nećete dobiti samo podesive pisaće stolove, nego i podesive radne klupe. To je posebno važno kad više ljudi različite visine radi za istom radnom klupom. Želite svojim djelatnicima omogućiti više mobilnosti u radu? Dobar razlog da nabavite radnu klupu s kotačima.Još savjeta za odabirVažan je i materijal, osobito za stolnu ploču. Omiljena je masivna bukva. Ništa čudno, jer takve su ploče ipak robusne, dugovječne i lake za čišćenje. Ako radna klupa često dolazi u dodir s tekućinama, preporučamo univerzalnu oblogu ili oblogu od čeličnog lima. Za higijenska područja poput hladnjača stolove izrađujemo u cijelosti od nehrđajućeg čelika. Fleksibilni ste i u pogledu veličine. Za jednu, dvije ili šest osoba, mi uvijek imamo pravu veličinu.Dodatna oprema za radne klupeUpravo ako cijenite uredno radno mjesto, trebali biste baciti pogled na našu dodatnu opremu za ladice. Praktične podjele i spremnici za male dijelove osiguravaju preglednost. Isto vrijedi za sustave rupičastih ploča i otvorene skladišne kutije. Prava rasvjeta radnog mjesta od neprocjenjive je pak vrijednosti kod zahtjevnih poslova. Potreban Vam je dodatni prostor za pohranu? Otkrijte naš veliki izbor ormara. Imate još pitanja? Rado Vam osobno stojimo na raspolaganju.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Vage za pakete | Stropni ventilatori | Stojeće ljestve | Podne rešetke | Kutije za alat | Kolica za prijevoz vreća | Alat VIGOR