0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Boja
Izvedba kotača
Maks. širina nošenja
Min. širina premaza
Opseg isporuke
 

Boja za označavanje

Jednostavno uzmite boju ili raspršivač i kolica za označavanje i krenite: jedan krug oko nogometnog igrališta, jedna vožnja kroz skladište ili jednom oko gradilišta. Označavanje važnih mjesta može biti tako jednostavno i udobno. Mi Vam osim toga nudimo i boju za označavanje hala, ručne uređaje za označavanje i cijele komplete za označavanje bojom.
Pronađeno je 16 proizvoda
| | |
Uređaj za označavanje bojom
ručni uređaj za označavanje s kratkom ručicom
Neto
719,- kn
Uređaj za označavanje bojom
ručni uređaj za označavanje s dugačkom ručicom
Neto
799,- kn
Uređaj za označavanje bojom
uređaj za označavanje s kotačima
Neto
1.445,- kn
Uređaj za označavanje raspršivanjem
s varijabilnom širinom nanošenja
Neto
od 1.225,- kn
Uređaj za ručno označavanje
za označavanje bojom
Neto
419,- kn
Komplet za označavanje bojom
uređaj za označavanje, 2 limenke s bojom, uzica za označavanje, kreda
Neto
1.825,- kn
Boja za označavanje
sadržaj 750 ml, pak. 6 limenki
Neto
1.975,- kn
Boja za označavanje
sadržaj 750 ml, pak. 12 limenki
Neto
3.190,- kn
Komplet za označavanje bojom
kolica za označavanje PREMIUM
Neto
2.190,- kn
Neto
2.190,- kn
Neto
1.325,- kn
Komplet za označavanje bojom
kolica za označavanje BASIC
Neto
1.225,- kn
Komplet za označavanje bojom
kolica za označavanje bojom BASIC s 1 limenkom sa žutom bojom i 12 dodatnih limenki s bojom
Neto
2.090,- kn
Pronađeno je 16 proizvoda

Boja i raspršivač za označavanje – nije velika umjetnost, ali je svakako velika sigurnost!Ne morate biti Picasso ni Van Gogh da biste se bojom pobrinuli za trajan dojam. Bar kada je riječ o sigurnim procesima i orijentaciji u svojem pogonu. Tada je dovoljno već i nekoliko dobro povučenih poteza koji će sigurno i jasno voditi ljude, strojeve i transportna sredstva – to možete učiniti, primjerice, raspršivačima za označavanje tvrtke KAISER+KRAFT. Mi ćemo Vam otkriti što je pri tome važno.
Koja boja ili raspršivač za označavanje služi za što?Čovjek je naučio na određene boje reagirati na određeni način. I upravo ćete to vi iskoristiti u svojoj tvrtki. Pri tome crte u boji nisu samo dugoročno rješenje za pod hale ili vanjsko područje, one štede i jako puno mjesta te smanjuju potrebu za pločama s napomenama, putokazima ili elementima za ograđivanje.Što u kojem obliku i u kojoj mjeri treba označiti detaljnije se objašnjava u čl. 17. njemačke Uredbe o radnim mjestima.Svaka crvena crta i odgovarajuće osjenčana površina za promatrača imaju samo jedan signal: stani, stop, dovde, ali ne dalje! Žuta boja za označavanje tako se dokazala u skladištu jer ima jak kontrastni učinak i osim toga pobuđuje pažnju. Zato su crte u žutoj boji najbolji izbor za označavanje putova za pješake i vozila, za položaj regala i strojeva ili za označavanje područja.Bijela je nijansa za cestovni promet, pa se posebno koristi na vanjskim površinama – za natpise u tvorničkim halama ili područjima za posjetitelje. A ako želite istaknuti i druga područja, ako želite prekriti stare oznake ili Vam je potreban kontrast, i u tome Vam možemo pomoći.
Dugoročno djelovanje uz boju i raspršivače za označavanjeDa boja za označavanje za sigurnost u pogonu igra važnu ulogu, nije nikakva tajna. A da čiste crte možete najbolje iscrtati uređajima za označavanje, isto tako.Koliko je sama po sebi važna kvaliteta boje za označavanje najčešće se pokazuje tek na duži rok. Na kraju krajeva sigurno imate pametnijeg posla od toga da nakon svake kiše ili dubinskog čišćenja poda u hali iznova iscrtavate linije. Zato ćete kod tvrtke KAISER+KRAFT dobiti optimiranu boju za industrijsku i komercijalnu uporabu s iznimno velikom otpornošću na habanje i na brojne kemikalije. Možemo li Vam pomoći savjetom? Slobodno nam se obratite.

Usporedba proizvoda