0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Boja limenke boje
Izvedba kotača
Maks. širina nošenja
Min. širina premaza
Opseg isporuke
 

Boja za označavanje

Jednostavno uzmite boju i kolica za označavanje u ruke i krenite: jedan krug oko nogometnog igrališta, jedna vožnja kroz skladište ili jednom oko gradilišta. Tako jednostavno i udobno može biti označavanje važnih mjesta. Mi Vam osim toga nudimo i boju za označavanje hala, ručne uređaje za označavanje i cijele komplete za označavanje bojom.
Pronađeno je 15 proizvoda
| | |
Uređaj za označavanje bojom
ručni uređaj za označavanje s kratkom ručicom
Neto
694,- kn
Uređaj za označavanje bojom
ručni uređaj za označavanje s dugačkom ručicom
Neto
775,- kn
Uređaj za označavanje bojom
uređaj za označavanje s kotačima
Neto
1.365,- kn
Uređaj za označavanje raspršivanjem
s varijabilnom širinom nanošenja
Neto
od 1.130,- kn
Uređaj za ručno označavanje
za označavanje bojom
Neto
394,50 kn
Komplet za označavanje bojom
uređaj za označavanje, 2 limenke s bojom, uzica za označavanje, kreda
Neto
1.725,- kn
Boja za označavanje
sadržaj 750 ml, pak. 6 limenki
Neto
1.890,- kn
Boja za označavanje
sadržaj 750 ml, pak. 12 limenki
Neto
3.025,- kn
Komplet za označavanje bojom
kolica za označavanje PREMIUM
Neto
2.105,- kn
Neto
2.095,- kn
Neto
od 1.260,- kn
Komplet za označavanje bojom
kolica za označavanje BASIC
Neto
1.145,- kn
Komplet za označavanje bojom
kolica za označavanje bojom BASIC s 1 limenkom sa žutom bojom i 12 dodatnih limenki s bojom
Neto
1.945,- kn
Pronađeno je 15 proizvoda
Boja za označavanje – istaknite granice
Boja za označavanje ne nanosi se samo na sportska igrališta kako bi se stvorio teren za nogometnu momčad. Ona se koristi i za označavanje radnih područja u pogonu, putova za vožnju u skladištu i na parkiralištima u vanjskom području. Dobro definirana boja za označavanje u prvome redu ispunjava funkciju usmjeravanja. Danas je važnije no ikad brzo i bez obilaznih putova dospjeti do cilja. Rokovi i vremenski pritisak uvjetuju radni svijet, zbog čega je jasno usmjeravanje neizostavno. Optimirano označavanje dionica i opasnih mjesta odlučujući je doprinos proizvodnji i općoj sigurnosti. U radnoj svakidašnjici i u javnom životu svaki je dan iznova potrebno signalizirati promjene i novonastale opasne točke. One nisu uvijek odmah uočljive te ih se iz sigurnosnih razloga mora jasno označiti. Korisno označavanje u boji pomoću kvalitetne boje za označavanje dobra je opcija za izbjegavanje nezgoda. Opasna ili posebna mjesta ograničavaju se oznakama u boji i postaju vidljiva za svakoga. Tvrtka KAISER+KRAFT nudi boju za označavanje u praktičnim jedinicama pakiranja, koje zajedno s uobičajenim uređajima za označavanje bojom predstavljaju korisnu osnovnu opremu. Uređaji za označavanje i boja za označavanje zajedno brinu za pravilno označavanje poda i stvaraju jasne linije.

Označavanje bojom – ovo je pravi put
Jasna linija,što jednoznačnije označavanje – samo se tako mogu uspostaviti savršeni odnosi. Pomoću jasne boje za označavanje važna će mjesta, opasne točke i dijelovi dionice postati profesionalno i trajno zamjetni. Tvrtka KAISER+KRAFT sa svojom opsežnom ponudom blokada i oznaka nudi odgovarajuće rješenje za svaki problem u svrhu prikladnog označavanja. Sastavljeni prema najnovijim gospodarskim i ekološko-tehničkim gledištima, proizvodi u kategoriji označavanja u boji predstavljaju poboljšani asortiman. Nemojte dozvoliti da dođe do nejasnoća i držite putove slobodnima. Postavite jednoznačne signale uz pomoć tvrtke KAISER+KRAFT. Iskoristite naš izbor kako biste uočljivim bojama za označavanje označili važna područja ili postavili blokade i oznake sukladno važnim propisima na što vidljiviji i bolji način.
Usporedba proizvoda