Boja za označavanje

Jednostavno uzmite boju ili raspršivač i kolica za označavanje i krenite: jedan krug oko nogometnog igrališta, jedna vožnja kroz skladište ili jednom oko gradilišta. Označavanje važnih mjesta može biti tako jednostavno i udobno. Mi Vam osim toga nudimo i boju za označavanje hala, ručne uređaje za označavanje i cijele komplete za označavanje bojom.

U kategoriji Boja za označavanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Ampere.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 55

Boja i raspršivač za označavanje – nije velika umjetnost, ali je svakako velika sigurnost!Ne morate biti Picasso ni Van Gogh da biste se bojom pobrinuli za trajan dojam. Bar kada je riječ o sigurnim procesima i orijentaciji u svojem pogonu. Tada je dovoljno već i nekoliko dobro povučenih poteza koji će sigurno i jasno voditi ljude, strojeve i transportna sredstva – to možete učiniti, primjerice, raspršivačima za označavanje tvrtke kaiserkraft. Mi ćemo Vam otkriti što je pri tome važno.
Koja boja ili raspršivač za označavanje služi za što?Čovjek je naučio na određene boje reagirati na određeni način. I upravo ćete to vi iskoristiti u svojoj tvrtki. Pri tome crte u boji nisu samo dugoročno rješenje za pod hale ili vanjsko područje, one štede i jako puno mjesta te smanjuju potrebu za pločama s napomenama, putokazima ili elementima za ograđivanje.Svaka crvena crta i odgovarajuće osjenčana površina za promatrača imaju samo jedan signal: stani, stop, dovde, ali ne dalje! Žuta boja za označavanje tako se dokazala u skladištu jer ima jak kontrastni učinak i osim toga pobuđuje pažnju. Zato su crte u žutoj boji najbolji izbor za označavanje putova za pješake i vozila, za položaj regala i strojeva ili za označavanje područja.Bijela je nijansa za cestovni promet, pa se posebno koristi na vanjskim površinama – za natpise u tvorničkim halama ili područjima za posjetitelje. A ako želite istaknuti i druga područja, ako želite prekriti stare oznake ili Vam je potreban kontrast, i u tome Vam možemo pomoći.
Dugoročno djelovanje uz boju i raspršivače za označavanjeDa boja za označavanje za sigurnost u pogonu igra važnu ulogu, nije nikakva tajna. A da čiste crte možete najbolje iscrtati uređajima za označavanje, isto tako.Koliko je sama po sebi važna kvaliteta boje za označavanje najčešće se pokazuje tek na duži rok. Na kraju krajeva sigurno imate pametnijeg posla od toga da nakon svake kiše ili dubinskog čišćenja poda u hali iznova iscrtavate linije. Zato ćete kod tvrtke kaiserkraft dobiti optimiranu boju za industrijsku i komercijalnu uporabu s iznimno velikom otpornošću na habanje i na brojne kemikalije. Možemo li Vam pomoći savjetom? Slobodno nam se obratite.