Dodatna oprema za čišćenje

U boj protiv prašine i prljavštine! Ako Vam ponestane dodatne opreme za čišćenje, nije problem − također Vam nudimo posebnu dodatnu opremu i originalne rezervne dijelove odgovarajućih proizvođača.

U kategoriji Dodatna oprema za čišćenje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Kärcher, Vikan, starmix, Elma, Sprintus, Unger, eurokraft pro, PRESSOL, Rubbermaid, Skipper, Vermop, CEMO, IBS Scherer, TORK.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 168
Dodatna oprema za čišćenje
Ovdje ćete pronaći odgovarajuću dodatnu opremu za čišćenje za Vaše poduzeće. Dodatna oprema tvrtke kaiserkraft svestrano je i univerzalno primjenjiva te je prikladna za uređaje za čišćenje različitih proizvođača. Međutim, u našem asortimanu dakako ćete pronaći i posebnu dodatnu opremu i originalne zamjenske dijelove renomiranih proizvođača. Bez obzira na to je li dodatna oprema potrebna za malu poslovnicu ili veliko poduzeće, tvrtka kaiserkraft nudi prikladne jedinice za slanje kako za veleprodaju tako i za manje pojedinačne narudžbe. To vrijedi kako za krpe za čišćenje tako i za kante svih vrsta. Dio asortimana također čine kistovi za čišćenje te okrugle četke: upravo sve što je potrebno tvrtki.

Optimalna dodatna oprema za različite svrhe primjene
Dodatna oprema za čišćenje može se ciljano odabrati za konkretne svrhe primjene. Kako bi higijena uistinu bila odgovarajuća, možemo Vam preporučiti jednokratne krpe ili dodatnu opremu za višekratnu uporabu. Bez obzira na to je li riječ o sredstvima za čišćenje, biološki razgradivim ili drugim sredstvima za pranje, svakako je potrebno obratiti pozornost na odgovarajući odabir dodatne opreme. Ako je potrebno nanovo opremiti i ponovno nadograditi kolica za čišćenje, kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete opcijsku dodatnu opremu za čišćenje kao što su primjerice naprave za cijeđenje mopova ili košare za pomagala. Čak i ako se jedan dio možda i slomi, na ovaj se način kolica ponovno mogu brzo i besprijekorno učiniti spremnima za rad. U asortimanu tvrtke kaiserkraft također ćete pronaći vreće za otpad u pravilnoj veličini. Bez obzira na to je li riječ o prvom opremanju ili naknadnoj zamjeni dodatne opreme za čišćenje: kvalitetni proizvodi predstavljaju dugoročno ulaganje u higijenu i zdravlje, a sve pojedinačne proizvode također možete naručiti s mogućnošću besplatne dostave na Vašu adresu.