UPLINER

Pisaći stol s mogućnošću namještanja visine – stol UPLINER Vam omogućuje stalnu fleksibilnost!
Sjediti ili stajati? Oblikujte Vaše vlastito uredsko radno mjesto na ergonomičniji način te varirajte između pisaćeg stola za sjedenje i visokog stola. Više o posebnostima i razlikama modela iz serije UPLINER saznat ćete ovdje.

U kategoriji UPLINER nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 14
UPLINER – dragulj među pisaćim stolovima
Pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine sve su omiljeniji u namještanju profesionalnih i ergonomskih uredskih radnih mjesta. U našoj grupi VARIETY stoga Vam predstavljamo varijabilni uredski namještaj. Pomoću sustava UPLINER sada Vam nudimo pisaći stol online koji se već dokazao u brojnim uredima. Pomoću toga pisaćeg stola možete udobno sjediti i zdravo stajati. Pisaći stol UPLINER prije svega se ističe svojim ergonomskim prednostima jer osobe koje dugo sjede u uredu znaju kako time mogu naštetiti svojim leđima. Pisaći stol s mogućnošću namještanja visine brine za to da se pojedine djelatnosti mogu naizmjence obavljati u stojećem položaju. Usprkos promjeni visine, sve radne potrepštine nalaze se na svome uobičajenom mjestu, a moći ćete učinkovito raditi kako u sjedećem tako i u stojećem položaju. Preporučujemo Vam da prije svega telefonske razgovore i sastanke odradite u stojećem, a pisanje u sjedećem položaju, ali naposljetku pitanje je navike i osobnih preferencija na koji će se način koristiti pisaći stol s mogućnošću prilagodbe.

UPLINER u raznim verzijama
Model UPLINER je proizvod s oznakom FSC koji je dostupan u različitim izvedbama. Sada možete naručiti radni stol s mogućnošću manualnog namještanja preko ručice ili s električnim namještanjem visine. K tomu postoje modeli s mogućnošću namještanja visine u različitim veličinama s različitom nosivošću i različitim razmacima za namještanje visine. Kada za sebe ili Vašeg zaposlenika birate odgovarajući uredski stol, kod toga stola k tomu možete odlučiti hoće li biti okrugao ili uglat te odgovara li njegova boja tonovima ostaloga uredskog namještaja. Stolovi UPLINER skladno se vizualno uklapaju u svaki uredski dizajn, a odgovarajući pokretni ladičar možete naručiti online pod rubrikom kombinacija. Pisaći stol ne sadrži mogućnost namještanja visine samo u varijanti UPLINER. U našoj online trgovini možete pronaći i druge pisaće stolove s mogućnošću namještanja visine. U jednostavnijim izvedbama dostupan je primjerice model FINO. Nasljednik modela UPLINER, UPLINER 2.0, oduševljava proširenim funkcijama i dodatnim varijantama boja. U našoj seriji uredskog namještaja zasigurno ćete pronaći odgovarajući proizvod koji će u potpunosti odgovarati Vašim zahtjevima.