Satovi, uređaji za registriranje vremena

Nijedna soba za razgovore, nijedna prostorija za boravak i nijedna čekaonica nije potpuna bez njega: bez velikog, dobro čitljivog i vidljivog sata na zidu. Kako biste sigurno odabrali pravi model, nudimo Vam zidne satove različitih veličina i izvedbi. I za registriranje vremena imamo prikladne proizvode na zalihi.

U kategoriji Satovi, uređaji za registriranje vremena nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Safescan, MAUL, eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Materijal
Relevantno
Količina proizvoda: 48

Vrijeme je novac: satovi i sustavi za registriranje vremenaVrijeme je novac: to je teorija relativnosti u gospodarstvu i kao takva je neosporiva. Kako biste Vi i Vaši djelatnici uvijek bili u toku te kako biste mogli ocijeniti učinkovitost radnog vremena, tvrtka kaiserkraft nudi Vam zidne satove i sustave za registriranje vremena za tvrtke svih veličina.Krajnje je vrijeme za zidne satoveUsprkos ručnom satu ili pametnom telefonu bez zidnih se satova u tvrtki ipak ne može. Između ostalog i zato što niti jedni niti drugi nisu uvijek dostupni niti ih iz tehničkih razloga možete uvijek nositi sa sobom. Dakle, dovoljan je jedan pogled – ako je prikaz dobro čitljiv. Promišljeno odaberite tehniku i dizajn svojeg zidnog sata: trebam li brojčanik s dodatnim prikazom temperature i vlažnosti zraka? Hoće li sat na radiosignal besprijekorno raditi u radionici s čeličnim nosačima? Kod kakvog se osvjetljenja preporučuje crni brojčanik? Svako se pitanje računa, svaki je detalj važan. Mi imamo kvarcne satove i satove na radiosignal u različitim materijalima, veličinama i dizajnima. Tu je sigurno i model koji će odgovarati Vašoj tvrtki.Sustavi za registriranje vremena besprijekorno prikazuju fleksibilna radna vremenaBesprijekorno prikazivanje radnog vremena osnovni je preduvjet za učinkovito gospodarenje. Upravo kod fleksibilnih radnih vremena poduzeća će uz pomoć uređaja za registriranje vremena tvrtke kaiserkraft uvijek imati dobar uvid. Glavno radno vrijeme, klizno radno vrijeme ili odmor: sve je pod kontrolom! Mi imamo odgovarajući sat za tvrtke svih veličina: od elektroničkog kontrolnog sata za 50 zaposlenika pa sve do inteligentnog sustava za registriranje vremena za do 2000 korisnika. Ovisno o odabiru imamo i 3D prepoznavanje lica, RFID i PIN. A atraktivni dizajn uređaja savršeno se uklapa u izgled svake profinjene uredske opreme. Zvuči kao najsuvremenija visoka tehnologija – ali hoće li se investicija isplatiti? Itekako, od nje će podjednako profitirati djelatnici i poduzetnici. Primjerice kada ćete uz njihovu pomoć radno vrijeme osoblja moći planirati toliko učinkovito da ćete prekovremene sate nastale u vrijeme povećane potrebe moći kompenzirati u vrijeme smanjene proizvodnje.Učinkovitost kao posao u kojem svi dobivaju – mi ćemo Vam u tome pomoći. Obratite nam se i rado ćemo Vas savjetovati.