Kompleti alata

Za obrtništvo i industriju, domare i općenito za sve majstore imamo sve što srce može poželjeti i što posao iziskuje: čekić, pilu, odvijač, čeljusni i okasti ključ, komplete alata u umetcima i još puno toga. A sve što ne pronađete u našoj trgovini, mi ćemo Vam nabaviti.

U kategoriji Kompleti alata nudimo Vam proizvode sljedećih marki: KS Tools, VIGOR, Gedore, HAZET.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 51

Uz naše komplete alata uvijek je spreman pravi alatNaručili ste novi regal – kvalitetan je, robustan i ima veliku nosivost – sad još samo treba sve lijepo i uredno montirati. Ako se u tu svrhu ne koristite našom uslugom montaže, već želite sami prionuti poslu, pravi će Vam alat pomoći da regal postavite za tren oka. A baš se u pogledu kompleta alata ne biste trebali odreći onog dobrog, neovisno o tome radite li s njime često ili rijetko.U radionici i proizvodnji profesionalci znaju koliko su za njihov posao važni kvalitetni alati. Bez obzira na to je li riječ o čekiću, strugalu ili kliještima – tu se koristi samo najbolje. S pravom:Kompleti alata poznatih marki »Made in Germany« kao što su Hazet ili Gedore osmišljeni su za zahtjevnu trajnu uporabu.


To znači da su izrađeni vrlo precizno, ergonomski su oblikovani, otporni su na koroziju i ne troše se tako brzo.


Ako je Vaš novčanik nešto plići ili jednostavno tražite razuman i funkcionalan alat po atraktivnoj cijeni, Gedore red i Vigor Equipment prava su stvar za Vas.A što je s čuvanjem alata?Do željenog alata brzo ćete doći ako komplet alata čuvate u praktičnim umetcima: s praktičnim umetcima od tvrde pjene u Vaš će radni stol ili montažna kolica ući red. Zato Vam i nudimo komplete alata koji se već isporučuju u umetku. Ako ste kupili komplete alata, nudimo Vam i jamstvo na postprodajne usluge za pojedinačne dijelove kompleta.Profitirajte od naše internetske trgovine zahvaljujući izboru i mogućnostima kombiniranja: na raspolaganju Vam stoje različiti kompleti i slobodan asortiman za Vaše sustave rupičastih ploča.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Rezači s valjkom | Kutije sa zavojima | Prostirke za radna mjesta | Kutije za alat | LED zaslon | Kolica s pladnjevima | Radni stolovi RAU