Bijele ploče, ploče za pisanje

Predočite si ono što prezentirate – tako će i Vaša publika odmah razumjeti sadržajno teške teme. Osim toga, bijele ploče i ploče za pisanje nude brojne prednosti! A koje su to, saznat ćete ovdje.

U kategoriji Bijele ploče, ploče za pisanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: MAUL, eurokraft pro, magnetoplan, Chameleon, nobo, eurokraft basic.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 107

Bijele ploče i ploče za pisanje: analogni mediji za Vašu uspješnu prezentacijuOgroman zaslon, gotovo kao hardver koji ne treba održavati, k tomu još intuitivan i s rukovanjem bez aplikacije – već zvuči dobro. Ali ima i boljega: kada se instaliraju, spremne su za upotrebu 24 sata dnevno. A najbolje od svega je to što i kod stanja pripravnosti za rad i kod najzahtjevnije trajne upotrebe ispod crte u energetskoj bilanci konstantno stoji zelena nula. Bijele ploče i druge ploče za pisanje predstavljaju vrhunske medije i u digitalnim vremenima kada je u poduzeću riječ o vizualizaciji informacija. A razlozi zašto odabrati jednu ili drugu ploču odnosno obje u kombinaciji su mnogi.
Beskonačne mogućnosti s bijelim pločama i pločama za pisanjeBijele ploče su magnetne ploče za pisanje u bijeloj boji s atraktivnim plastičnim ili aluminijskim okvirom – nazovimo ih verzijom školskih ploča u konferencijskim prostorijama. Pritom su bijele ploče od emajliranog čelika kvalitetnije te su predviđene za veće opterećenje – bijele ploče od lakiranog čelika prikladne su za povremenu upotrebu.Naravno, tu je marker Vaš glavni partner: na sastanku, seminaru ili izlaganju svojoj ćete publici prezentirati najnovije činjenice crno na bijelo. Ili pak u boji, ovisno o potrebi i konceptu. A krpom za suho brisanje sve će se brzo i jednostavno obrisati. Želite pokazati neku stavku? Uzmite magnetnu pribadaču i stvar je riješena. Za Vaše izlaganje s projektorom rezervirana je mala prostorija? Bijele ploče prikladne su i kao projekcijske površine, primjerice za ultra kratke projektore.U našoj internetskoj trgovini dobit ćete bijele ploče raznih veličina, formata i izvedbi. One se mogu objesiti na zid u nizu, montirati jedne na druge u pomične stijenke ili upotrebljavati s obje strane na pomičnom postolju opremljenom kotačima. Recite nam što Vam treba, rado ćemo Vam pomoći!
Savjeti za pranje bijelih pločaVaša bijela ploča više se ne može temeljito oprati spužvom, još se mogu raspoznati tragovi flomastera ili zasjenčani dijelovi na površini? Onda Vam preporučujemo sredstva za čišćenje proizvedena specijalno za tu svrhu, npr. pjena ili krpe za bijele ploče. Njih možete pronaći u kategoriji dodatne opreme za bijelu ploču. Bijelu ploču nemojte prati sredstvima za čišćenje koja sadrže alkohol jer bi se tako mogla oštetiti površina ploče.
7 prednosti 1. Štedne: upotreba bez struje

 2. Mogućnost neograničenog korištenja

 3. Jednostavno pranje spužvama za suho brisanje

 4. Trajna upotreba bez pripreme

 5. Radni materijali mogu se pričvrstiti magnetima

 6. Mogućnost proširenja u prezentacijsku ploču pomoću pričvrsne daske

 7. Mogućnost korištenja i kao projekcijsko platnoDruge moderacijske stijenke i ploče u našoj trgovini • Prezentacijske ploče: za razliku od bijele ploče ovdje ne pišete direktno na prezentacijsku ploču, već bilo kojom olovkom na papir. Prednost: ispisani listovi stoje Vam na raspolaganju za daljnju obradu i nakon izlaganja.

 • Projekcijske stijenke: najbolju razlučivost primjerice kod PowerPoint prezentacije dobit ćete na platnima jer ona imaju specijalnu površinu.

 • Moderacijske stijenke: pripremite svoje moderiranje direktno na moderacijskoj stijenci u uredu i jednostavno povucite sa sobom ploču u konferencijsku prostoriju.

 • Oglasne ploče: brzo pričvršćivanje dokumenata i njihovo ponovno raspoređivanje – to možete učiniti s oglasnim pločama od pluta, tkanine ili linoleuma.


Sada još samo trebate moderacijski kovčeg. Zašto? Zato što on sadrži sve što Vam je za savršenu prezentaciju potrebno. A što to točno? Olovke, škare, papir, kartoteke, točke za lijepljenje, štapove za pokazivanje i još puno toga. Otkrijte sada naše proizvode!