0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Oprema
Površina
Svojstvo
Širina
Visina
Vrsta proizvoda
 

Bijele ploče, ploče za pisanje

Predočite si ono što prezentirate – tako će i Vaša publika odmah razumjeti sadržajno teške teme. Osim toga, bijele ploče i ploče za pisanje nude brojne prednosti! A koje su to, saznat ćete ovdje.
Pronađeno je 73 proizvoda
| | |
Neto
od 4.190,- kn
Neto
od 2.690,- kn
AKCIJA
Neto
3.990,- kn
od 3.240,- kn
Prezentacijski ormar
bijela ploča s površinom za projekcije
Neto
od 9.600,- kn
magnetoplan - Mobilna ploča za pisanje kredom
s mogućnošću okretanja za 360°
Neto
od 4.650,- kn
Neto
od 2.890,- kn
Neto
7.400,- kn
Neto
2.190,- kn
MAUL - Preklopna ploča, mobilna
od čeličnog lima presvučenog plastikom
Neto
6.600,- kn
Modul za bijelu ploču
verzija PRO, čelični lim, presvučen PE folijom
Neto
od 1.075,- kn
Novo
Modul za bijelu ploču
verzija BASIC, čelični lim
Neto
od 629,- kn
Neto
od 1.145,- kn
Neto
od 3.590,- kn
Neto
od 429,- kn
Neto
od 339,- kn
Neto
5.500,- kn
MAUL - Beskrajna ploča
čelični lim, emajliran, uspravni format
Neto
od 1.695,- kn
MAUL - Dvostrana ploča, VxD 1950 x 650 mm
površina od čeličnog lima, u bijeloj boji
Neto
od 3.690,- kn
Neto
od 739,- kn
Neto
od 549,- kn
Neto
1.245,- kn
MAUL - Zidna sklopiva ploča, bijela
visina 1000 mm, s 2 krila
Neto
od 3.890,- kn
Neto
od 2.690,- kn
Bijela ploča Economy
emajlirana površina, u bijeloj boji
Neto
od 409,- kn
QUIPO - Bijela ploča BASIC LINE
čelični lim, u bijeloj boji
Neto
od 265,- kn
DURABLE - Magnetna ploča
uključujući osnovni paket
Neto
od 879,- kn
Bijela ploča
za sustav s dvostrukim vodilicama
Neto
od 1.095,- kn
Neto
799,- kn
Novo
Neto
1.675,- kn
Novo
Neto
1.675,- kn
Neto
od 879,- kn
Novo
Neto
od 339,- kn
Novo
MAUL - Pomična bijela ploča
materijal ploče emajl
Neto
od 2.690,- kn
Novo
MAUL - Pomična bijela ploča
materijal ploče čelični lim
Neto
od 1.775,- kn
Novo
Neto
7.300,- kn
QUIPO - Bijela ploča Economy
čelični lim, s magnetnim svojstvima, s mogućnošću pisanja i suhog brisanja
Neto
od 265,- kn
Novo
Modul za bijelu ploču
matirana površina
Neto
od 779,- kn
Novo
Neto
od 13.900,- kn
Pronađeno je 73 proizvoda

Bijele ploče i ploče za pisanje: analogni mediji za Vašu uspješnu prezentacijuOgroman zaslon, gotovo kao hardver koji ne treba održavati, k tomu još intuitivan i s rukovanjem bez aplikacije – već zvuči dobro. Ali ima i boljega: kada se instaliraju, spremne su za upotrebu 24 sata dnevno. A najbolje od svega je to što i kod stanja pripravnosti za rad i kod najzahtjevnije trajne upotrebe ispod crte u energetskoj bilanci konstantno stoji zelena nula. Bijele ploče i druge ploče za pisanje predstavljaju vrhunske medije i u digitalnim vremenima kada je u poduzeću riječ o vizualizaciji informacija. A razlozi zašto odabrati jednu ili drugu ploču odnosno obje u kombinaciji su mnogi.
Beskonačne mogućnosti s bijelim pločama i pločama za pisanjeBijele ploče su magnetne ploče za pisanje u bijeloj boji s atraktivnim plastičnim ili aluminijskim okvirom – nazovimo ih verzijom školskih ploča u konferencijskim prostorijama. Pritom su bijele ploče od emajliranog čelika kvalitetnije te su predviđene za veće opterećenje – bijele ploče od lakiranog čelika prikladne su za povremenu upotrebu.Naravno, tu je marker Vaš glavni partner: na sastanku, seminaru ili izlaganju svojoj ćete publici prezentirati najnovije činjenice crno na bijelo. Ili pak u boji, ovisno o potrebi i konceptu. A krpom za suho brisanje sve će se brzo i jednostavno obrisati. Želite pokazati neku stavku? Uzmite magnetnu pribadaču i stvar je riješena. Za Vaše izlaganje s projektorom rezervirana je mala prostorija? Bijele ploče prikladne su i kao projekcijske površine, primjerice za ultra kratke projektore.U našoj internetskoj trgovini dobit ćete bijele ploče raznih veličina, formata i izvedbi. One se mogu objesiti na zid u nizu, montirati jedne na druge u pomične stijenke ili upotrebljavati s obje strane na pomičnom postolju opremljenom kotačima. Recite nam što Vam treba, rado ćemo Vam pomoći!
Savjeti za pranje bijelih pločaVaša bijela ploča više se ne može temeljito oprati spužvom, još se mogu raspoznati tragovi flomastera ili zasjenčani dijelovi na površini? Onda Vam preporučujemo sredstva za čišćenje proizvedena specijalno za tu svrhu, npr. pjena ili krpe za bijele ploče. Njih možete pronaći u kategoriji dodatne opreme za bijelu ploču. Bijelu ploču nemojte prati sredstvima za čišćenje koja sadrže alkohol jer bi se tako mogla oštetiti površina ploče.
7 prednosti 1. Štedne: upotreba bez struje

 2. Mogućnost neograničenog korištenja

 3. Jednostavno pranje spužvama za suho brisanje

 4. Trajna upotreba bez pripreme

 5. Radni materijali mogu se pričvrstiti magnetima

 6. Mogućnost proširenja u prezentacijsku ploču pomoću pričvrsne daske

 7. Mogućnost korištenja i kao projekcijsko platnoDruge moderacijske stijenke i ploče u našoj trgovini • Prezentacijske ploče: za razliku od bijele ploče ovdje ne pišete direktno na prezentacijsku ploču, već bilo kojom olovkom na papir. Prednost: ispisani listovi stoje Vam na raspolaganju za daljnju obradu i nakon izlaganja.

 • Projekcijske stijenke: najbolju razlučivost primjerice kod PowerPoint prezentacije dobit ćete na platnima jer ona imaju specijalnu površinu.

 • Moderacijske stijenke: pripremite svoje moderiranje direktno na moderacijskoj stijenci u uredu i jednostavno povucite sa sobom ploču u konferencijsku prostoriju.

 • Oglasne ploče: brzo pričvršćivanje dokumenata i njihovo ponovno raspoređivanje – to možete učiniti s oglasnim pločama od pluta, tkanine ili linoleuma.


Sada još samo trebate moderacijski kovčeg. Zašto? Zato što on sadrži sve što Vam je za savršenu prezentaciju potrebno. A što to točno? Olovke, škare, papir, kartoteke, točke za lijepljenje, štapove za pokazivanje i još puno toga. Otkrijte sada naše proizvode!

Usporedba proizvoda