Pregradne stijenke, razdjelnici za prostor

Otkrijte najučinkovitije rješenje za prilagodljivo uređenje prostora i radnog mjesta: pregradne stijenke i razdjelnike za prostor. Brzo se postavljaju i preuređuju, zbog čega vrlo lako i jednostavno odvajaju prostore u privatna područja, značajno smanjuju buku i učinkovito djeluju kao pomoć za koncentraciju na rad.

U kategoriji Pregradne stijenke, razdjelnici za prostor nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, eurokraft basic, magnetoplan, ANKE.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 164

Pregradne stijenke i razdjelnici za prostor – jer privatnosti treba biti!Jeste li već pokušali u hektičnom, velikom uredu voditi smiren razgovor s kupcem? Ili se usredotočiti u neprestanoj buci zvonjave telefona? Onda znate zašto su pregradne stijenke i razdjelnici za prostor jedno od najvažnijih i najinteligentnijih rješenja za suvremenu uredsku opremu. I u području radionice i industrije naše će fleksibilne pregradne stijenke unijeti više mira i reda u radnu svakodnevicu.Koji je učinak pregradnih stijenki i razdjelnika za prostor u poduzeću?Naše pregradne stijenke i razdjelnici za prostor u području proizvoda Ured prenose koncept naših sustava za prostore za skladišne i proizvodne hale na kat uprave: oni Vam nude mogućnost prilagodbe otvorenog tlocrta svojim potrebama u pogledu prostora i organizacije te istovremenog poboljšanja posljedica otvorenih struktura prostora:  • Nedostatak privatnosti – primjerice u velikom uredu – smanjuje se neprozirnim i zvučno izoliranim pregradnim stijenkama.

  • Stilski sustavi pomičnih stijenki i paravana vizualno pregrađuju prostor i uravnotežuju ga, a da pri tome ne smanjuju otvorenost koncepta planiranja.

  • Prezentacijske stijenke nude ograničenu površinu za prezentaciju poduzeća – primjerice također na sajmovima.

  • Ako se promijene zahtjevi u pogledu prostora i sastava timova ovisno o projektima, pregradne stijenke mogu stvoriti zone rada, a da pri tome ne trebate najprije pronaći odgovarajuću prostoriju.


Stoga su pregradne stijenke suvremen odgovor na promijenjen svijet rada: one u svakom trenutku ostaju fleksibilne tijekom planiranja i u svega nekoliko poteza mogu ograničiti određeno područje rada te ga proširiti ili smanjiti s pomoću odgovarajućeg uredskog namještaja.One k tomu stvaraju racionalan omjer između mirne radne atmosfere i složnoga timskog rada te k tomu ispunjavaju važne zahtjeve propisa o zaštiti na radu u pogledu opterećenja bukom.Koje pregradne stijenke postoje i za što su određeni modeli prikladni?U svakom se slučaju isplati odabrati proizvode iz našeg asortimana pregradnih stijenki i razdjelnika za prostor u skladu s određenim aspektima:  • S pomoću (satiniranog) stakla za pregradne stijenke i paravane stvara se idealna kombinacija iznimne reprezentacije, veće privatnosti i koncepta otvorenog prostora.

  • Vrhunski sustavi zvučno izoliranih pregradnih stijenki neizostavni su posebno u uredima u kojima se puno razgovara. Među njih se, primjerice, ubrajaju pozivni centri, redakcije ili uredi s velikim prometom kupaca.

  • Paravani s presvlakom od tkanine ili druge pregradne stijenke s neprozirnim presvlakama, primjerice, mogu sakriti neugledne površine za odlaganje u otvorenom uredu ili privremeno područje za skladištenje izložbenog prostora na sajmovima.

  • Pojedinačni elementi za zvučnu izolaciju za izravnu primjenu na pisaćem stolu pobrinut će se za manju količinu buke (tijekom telefoniranja), no dopustit će intenzivne razgovore s osobom za susjednim stolom. To je neizostavno tijekom suradnje na projektima.

  • Prezentacijske stijenke istovremeno su elementi za odvajanje prostorija i reprezentativna površina za dojam o Vašem poduzeću. One su na sajmovima jednako impresivne kao informacijske ili memo ploče u uredu.


Još jedan savjet: velik broj naših pregradnih stijenki može se individualno spajati i sastavljati u idealan koncept prostora. I to bez upotrebe alata. Što biste pri tome trebali uzeti u obzir, saznat ćete na primjerima iz našeg savjetnika za kupnju Upute za planiranje za Connect pregradne stijenke.Postoji li također nešto za osjetljiva područja rada kao što su čisti prostori ili radionice?Pregradne stijenke predstavljaju suvremeno rješenje za prostorije, i to ne samo za ured, već i za primjenu u području radionice i industrije. Međutim, ove varijante također moraju odgovarati visokim zahtjevima u pogledu oblikovanja površine, robusnosti te apsorpcije zvukova.Ovdje Vam se nude brojne mogućnosti te možete odabrati naše industrijske pregradne stijenke od robusnoga rupičastog lima s posebnom pločom za zvučnu izolaciju. Ovo je rješenje idealno prikladno za odvajanje pojedinih područja radionice radi zaštite od buke. Ako fleksibilno želite opremiti ured u hali ili sličnu prostoriju, u našoj se ponudi također nalaze odgovarajući sustavi pregradnih stijenki.Ako biste željeli pronaći još individualniju varijantu ili Vam je potrebno rješenje za osjetljiva područja kao što su čisti prostori, preporučujemo Vam da stupite u kontakt s našim servisom. To se također isplati ako imate pitanja u vezi s našim asortimanom. Čak i ako želite saznati kako možete stvoriti prostornu fleksibilnost u svojem poduzeću s pomoću pregradnih stijenki, stolica i stolova, imamo pravi odgovor za Vas.